Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

QUOTE(Aga @ 2006 09 17, 17:08)
pesimiste, pradėjau tavo ax.gif

valioooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 17, 17:08)
Lėja, ryt galėsi pasiimti po darbo, būsiu namuose, nes neturėsiu kaip į darbą pasiimti, daug visko tempsiu.
Ingule, negavau tavo spalvos, ryt vienoj vietoj žadėjo gauti siūlų, eisiu žiūrėti, gal bus.
pesimiste, pradėjau tavo ax.gif

ech,lauksim 4u.gif
Atsakyti
Lėja, tavo šalį įdėjau prie nuotraukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 18, 08:56)
Lėja, tavo šalį įdėjau prie nuotraukų ax.gif

Einu žiūrėt... mirksiukas.gif
Papildyta:
Jau buvau, viskas labai gražu. Neperspėjau, kad ne su kutais noriu. Bet žiūriu pati šaunuolė susigaudei... Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
O aš dar norėjau klausti ar su kutais, bet kadangi labai retai kas nori kutų ( nors ant balto gražiai atrodo kutai ), tai ir paprašo, šiaip darau bangelėm visiems ax.gif
Atsakyti
Jeckau kokie gražūs šaliai !!! wub.gif wub.gif wub.gif Labai norėčiau tokio... gal galėčiau ir aš stoti į eilę norinčiųjų? ax.gif ir kaip čia visas užprašymo mechanizmas vyksta? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 18 rugsėjo 2006 - 14:22
Tu tik išsirink spalvelę ir įstatysiu eilėn ax.gif
Atsakyti
Spalvos.. kad visos tookios gražios, nė išsirinkti neina ax.gif O gal būtų įmanoma šviesiai ruda? Gintarinė kaip suprantu labiau į geltoną panaši.. o gal klystu?
Atsakyti
Gintarinė yra gelsva su šviesiai ruda, tik va problema su ja niekur negaunu doh.gif
Atsakyti
o kaip su šviesiai ruda? ax.gif
Atsakyti
Taik, kad nuotraukose lyg ir nėra šviesiai rudo g.gif O spalvos, kas matos nuotraukose.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 18, 16:22)
Taik, kad nuotraukose lyg ir nėra šviesiai rudo g.gif O spalvos, kas matos nuotraukose.

na jei nėra gintarinio man tiktų ir rudai geltonas,gali būti ir tamsesnis, tik be kitų spalvų (žalsvos ar dar kokios) 4u.gif
Atsakyti