QUOTE(Ice @ 2010 06 03, 00:02)
Tai ar buvote kas nors KVAC tevu meete? MB buvo - gavo dideli pagyrima 
Papildyta:
Tai as zinau, kad vasarai jau be sansu, tik siaip idomu, ka musu poliklinika apskritai apie tai mano ir ar galima gauti ir kada (rudeni, ziema).

Papildyta:
Tai as zinau, kad vasarai jau be sansu, tik siaip idomu, ka musu poliklinika apskritai apie tai mano ir ar galima gauti ir kada (rudeni, ziema).
na aš dabar ruošiuosi į saulutę, tai jokiu eiliu
Papildyta:
QUOTE(maliukas @ 2010 06 03, 07:28)
Buvau, buvau.
Turbūt vyras jau ir paoasakojo visas naujienas, o šiaip prisiklausėm istorijų. Gal tėvai susiorganizuos asociaciją įsteigti Kaune tėvams, kurių vaikai autistiški.
Priėjom išvadą, kad ir lėtai, bet vis tiek viskas stumiasi į priekį.
Turbūt vyras jau ir paoasakojo visas naujienas, o šiaip prisiklausėm istorijų. Gal tėvai susiorganizuos asociaciją įsteigti Kaune tėvams, kurių vaikai autistiški.
Priėjom išvadą, kad ir lėtai, bet vis tiek viskas stumiasi į priekį.
oi kaip super, labai labai laukiu tokios asociacijos

Papildyta:
QUOTE(toratora @ 2010 06 03, 09:05)
Pradejom nuo pagaliuku apvedziojimo aisku ir spausdintiniu raideliu nesunkiu ,rasytines raides gal tik po metu pradejom apvedziot. O siaip visas procesas ( kol vaikas ismoko skaityt ir rasyt ) uzeme 3 metus .
pas maniski buvo kazkoks optinis sutrikimas ,gal tai susieja su trumposios atminties sutrikimu ,nzn..nesugeba pvz. nurasyt is knygos nieko ..klaidu darydavo zimiai daugiau ,nei jam ta teksta diktuotu. Gal pas kitus autistukus irgi taip pat?
O siaip ruosiames nuo rudens gyvent " sveiko" zmogaus gyvenima
18 sueina ,diagnoze nuima...teks sveikam pasidaryt
pas maniski buvo kazkoks optinis sutrikimas ,gal tai susieja su trumposios atminties sutrikimu ,nzn..nesugeba pvz. nurasyt is knygos nieko ..klaidu darydavo zimiai daugiau ,nei jam ta teksta diktuotu. Gal pas kitus autistukus irgi taip pat?
O siaip ruosiames nuo rudens gyvent " sveiko" zmogaus gyvenima

o maniškiui atvirkščiai - tekstą nurašinėja puikiai, o va diktuoto ar savo minties niekaip nesugeba

vaikui sulaukus 18 rodos visas pasaulis pasikeičia, o mūsiškiam pasikeis visa visata