Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-13

Bejieskant vitamino K ir jau minetam geram puslapyje aptikau toki gera dalyka kaip chlorofilas:

http://translate.goo...t...0.htm&hl=lt

http://alfafarm.ru/chlorophyll.html
http://us-in.net/1683.php
http://www.turnaroun...ails.asp?ID=306

Prisotina organizma deguonim, isvalo krauja nuo toksinu, sunkiuju metalu, vyrusu (tame tarpe ir zarnyne; tame tarpe ir hepatito, kuris kaip uzkratas gaunamas su planiniu skiepu) t.y. praktiskai atstato normalia kraujo sudeti.
Manau chlorofilas aktualesnis yra ziemos periodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 10 liepos 2010 - 12:33
QUOTE(Ice @ 2010 07 09, 19:02)
JurgaSim, o gal žinai kiek laiko duoti tą EyeQ? Ar daryti kažkokias pertraukas, ar reikia jų pastoviai?

VRC sake, jog EyeQ reiketu kaitalioti su paprastais zuvu taukais (buteliukas eyeq, buteliukas paprastu tauku), o Klaipedos neurologe minejo, jog kaitalioti kaip ir nera reikalo. O vartoti kasdien ir min iki 5 metu amziaus, jei, aisku, pinigine leidzia.
Sunus geria 3 buteliuka, parsivesim dar ir duosim toliau.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus del eyeq ir voniu 4u.gif
O kokia juros druska naudojate? galbut jau rasete, tik praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 07 10, 15:12)
Aciu uz atsakymus del eyeq ir voniu  4u.gif
O kokia juros druska naudojate? galbut jau rasete, tik praleidau  blush2.gif

Vilniuje labai didelis tu drusku kainu spektras. 35-45 Lt. Kazkur buvau uzmaciusi ir po 18 Lt elektronineje parduotuveje. Ale daug terliones su uzsakymu, nes aiskiu kontaktu nera.
http://www.kosmetiko...mp;product=1082
1 kg- 35.46 Lt cia paskutinis pirkimas. Jei kas ras dar pigiau, imeskit nuoroda.
Siaip tai dar is kaimynes tos druskos kazkiek gavau nachaliavu, tai po menesio galima antra kursa vaikams daryt.

O siaip tai, patarciau isigyti to detoksikacijos molio, esant galimybei. mirksiukas.gif rolleyes.gif Mazesniems vaikams siulyciau nuo aliuminio (bet ten parasyta, kad ir gyvsidabri salina).

As kai radau ta moli, tai man jis vertingesnis uz druska atrodo. Na, kas ten zino...

Idejau nuoroda, o dabar ziuriu, nerodo man tos druskos. Gal pasibaige pas juos... Nu vien zodziu, pirkau is tos firmos. Dar parduoda Sugicharos grozio klinika:
http://www.sugihara....tai/fresh-look/ bet ten jau brangiau, 43 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 10 liepos 2010 - 15:27
QUOTE(Sviesioji @ 2010 07 10, 16:23)
Jei kas ras dar pigiau, imeskit nuoroda.

http://www.ekostudij...b555a42d346f2f4
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal dar prisimenat, buvau anksciau uzbegusi visa persigandusi i jusu skyreli, turejom jau senai pas Mikulenaite vaziuoti, bet buvom labai stiprsiai susirge, temp. laikias kelias dienas 40, na aisku numusi ir vel po keliu val kai soka.

tai ligoninej gulejom. na esam is Siauliu, bet visdelto pirma norejau nuvaziuoti pas Mikulenaite kad ji apziuretu vaika, nuvezem, vaikas buvo gerai issimiegojes, nes visa kelione miegojo, labai jau egros nuotaikos, dazniausiai taip nebuna, na ir ka vizitas truko kelias minutes, ji siaip apziurejo is akies, sako nieko nera jai, o kalbet turetu pradeti, nes iki siol isvis nieko nekalba, vaikui greitai metai, biskeli tetetetaa, ajajjaiiii tik, na vyras aisku apsidziauge nusiramino visa, as tai nurimau tik tai dienai, nes aiskaii matau akd problemu yra, ir nemazai, ne pirmas vaikas man paciai ir kitu salia matau vaikus bendraamzius. nuvaziuoju i Siauliu raidos centra, dare ten kazkoki tyrima, tiesiog stei vaika arba klausineja ar zymisi, atsakymu neturiu dar, bet ji iskart sako fizinis atsilikimas nedidelis gal tik menuo, bet suvokimo yra, nera baisiai jau didelis bet yra, ir turi autizmo bruozu.....

jau baigiu islipt is tos fazes kai dauk verki, vis gryzti i praeiti, ieskai kaltu, atrodo aju baigiu isbristi, nors kaip ir rasiau vistiek manau akd cia dideles dozes skatinamuju darbas, kuriuos suleido akusere, nes gydytojos gimdyme isvis nebuvo, bet apskaiciau beveik visas kertelei sielai temas,na ir biskeli kitaip galvoti pradejau, nevisada ir as gera buvau kitiem, neapykantos daug turejau savy gal cia man bausme, o ta sesele kaip kazkas sake gal tik "Dievo irankis".....na nebesvarbu, reikai ziureti i prieki.

pasiskaitau kaip gerai sekasi Sviesiajai ir Ice vaikuciams tai geriau pasidaro, bet tie regresai tai i nevilti varo vistiek.

Papildyta:
QUOTE(Ik @ 2010 07 08, 12:48)
Sveikos, mamytės 4u.gif

man tai sveikiausias dabar vaikas atrodo, as isvis stebiuos kaip ji taip greit fiziskai pasivijo, jei 10men. net neslaiziojo, o 1,3 jau vaiksciojo, mes ir biskeli atsiliekam, bet jau kokie 2 men stovim vietom, na bet gal jau tuoj tuoj.

Man atrodo kad jums viskas susitvarkys tuoj, tai akd kai perskaitau kitu temas, daugelis vaiku klausineja kas cia, nors zino, tik nebeatsimenu del savosios mergaites, bet kaip rase del to kad ijungineja cd kad atsidarinetu, nu musu didzioji tai tikrai megdavo daryti. tai kad tie pavieniai pozymiai nieko nereiskia,ir sveiki vaikai kai kurie taip daro.

o del tos kalbos tai musu gydytoja isvis nesureiksmina, sako turejom mergaite kuri iki 5metu nekalbejo, o dabar mokykloj pirmune, cia kazkur forume irgi skaiciau kad irgi ilgai nekalbejo vaikas, o dabar 6metu 2 kalbomis laisvai kalba.
prisiminiau ir mano dvieju draugiu berniukai iki 3metu kalbejo tik savo kalba, dabar jau virs 3 tai sako jau pradejo lauztis.
del kazlbos musu pediatre net niekur siuntusi nebutu, bet as visai kitus dalykus akcentavau uztat ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 10 liepos 2010 - 18:35
Aš Thomas Philips Kaune parduotuvėj visada perku. Ten 1,5 kg 8,36 lt.
Atsakyti
man rodos Sviesioji apie VCP uzismine, na tai ka tu minejai yra padidejes raumoneu tonusas, maniskei kojytes itemptos, nors siaip nuo gimimo nebuvo man rods veliau atsirado, uztat as ir pradzioj uz VCP kabinaus,bet po to paskaiciau kad kazkur prie pozymiu autizmo kad daznai galunes buna itemptos, na tai pamaniau akd cia autizmo dalis o ne atskira diagnoze. nors aisku viskas turbut nuo to itempimo lygio priklauso.reikia masaziuku, bet tu kaip matau daug ir dirbi su vaiku

Del to trans faktoriaus, nu zinokit nezinau, prisipirkau as ju, pradzioj zadejau mamai duoti, nes mama neperseniausiai veziu susirgo, o kai jis tai greit progresavo pripirkau as tu TF nors jie smarkiau per kisene kerta, sakau ir pati pagersiu nes labai nusilpau nuo tie rupesciu apskutiniu metu ir mazai duosiu, cia jau anksciau kol dar nebuvo minciu apie autizma, sakau gydysiu astma, nes mes ja turim, labai daznai antibijotikus tenka gerti, na ir rpadejau duoti juos jai, tai po to iskart labai uzkilo temperatura, nu sakau gal sutapimas, pati pageriau, tai apciia irgi angina iskart iskilo, ir toookia jau baisi, akip niekad, na sako ten tipo paastrina senas ligas ir iskelia jas, na as senai zinau kad turim tas anginas, bet juk emtu vaikui tos anginos neoperuos, o kol jir ami buna tegul buna, man jau blogiau atrodo kai tokia temp uzkyla, na ir stovi dabar tie visi TF niekam nebedaviau, mamai ir pabijojau, tuo labiau kad jai reiktu gerti po 13 tableciu doh.gif

mamos pasakykit ar jusu vaikiukai irgi tokie mieguisti buvo ar yra, ar cia visai nesusije, seniau kartais isvis pietu nemiegodavom ir nieko, o dabar atrodo ji pastoviai miego nori

ir dar ar jusiskiai nedraske netampe ausu, nu nezinau ji apstoviai jas tampo, net uzmiegant toks kaip iprotis pasikasyti ausis kitaip nebeuzmiega.jau koks menesis, ir dar pradejo kumsciuka sugniauzineti, sugniauzia atleidzia ir taip kelis kartus, plasnojimas ranku praejo, bet tas gniauzimas atsirado....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 10 liepos 2010 - 18:45
QUOTE(renatuxaass @ 2010 07 10, 19:38)
ir dar ar jusiskiai nedraske netampe ausu, nu nezinau ji apstoviai jas tampo, net uzmiegant toks kaip iprotis pasikasyti ausis kitaip nebeuzmiega.jau koks menesis, ir dar pradejo kumsciuka sugniauzineti, sugniauzia atleidzia ir taip kelis kartus, plasnojimas ranku praejo, bet tas gniauzimas atsirado....

Maniskis dabar megstinio apatinio krasto tampimo iprotis uzejo. O maziukas labai ilgai miegojo gal iki 5 (ir dabar dar buna, bet suspaudzia, bet ne taip stipriai) kumscius suspaudes. Maziukas iki melyniu kumscius suspausdavo.

Del skatinamuju tai manau tai gali but.
Siaip tai siulyciau maziuko neskiepyti jokiais skiepais, pradziai.
Papildyta:
QUOTE(maliukas @ 2010 07 10, 19:33)
Aš Thomas Philips Kaune parduotuvėj visada perku. Ten 1,5 kg 8,36 lt.

Cia butent negyvosios juros druska taip pigiai? blink.gif Ar tikrai negyvosios?

Ritatitas organizuoja nauju papildu pirkima (molio ir t.t.). Renka chebra kad pigiau butu su tase issiusti. Greit sudesiu info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 10 liepos 2010 - 19:03
QUOTE(Sviesioji @ 2010 07 10, 20:01)
Cia butent negyvosios juros druska taip pigiai?  blink.gif Ar tikrai negyvosios?

Ritatitas organizuoja nauju papildu pirkima (molio ir t.t.). Renka chebra kad pigiau butu su tase issiusti. Greit sudesiu info.

Tikrai negyvosios, aš jau ne pirmi metai ten perku. Žinau ir kitur kiek ji kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 07 10, 19:01)
Maniskis dabar megstinio apatinio krasto tampimo iprotis uzejo. O maziukas labai ilgai miegojo gal iki 5 (ir dabar dar buna, bet suspaudzia, bet ne taip stipriai) kumscius suspaudes. Maziukas iki melyniu kumscius suspausdavo.

na matai ats ausu tampymas tai budingas kiek maciau ir sveikiems vaikams, ten vienos raso akd kai dygsta dantys , kitos kad siaip ipratis, bet pas mus sakyciau jis jau labai ilgai uzsiteses.

tu kalbi apie kitoki sugniauzima, cia jau sugniauziama miegant kai itempti raumenys, kai didelis tonusas raumenu dazniausia buna taip sugniauziami, o as kalbu na tok uzeina kokius penkis kartus nei is sio nei is to sugniauzia ir atleidzia sugniausia atleidzia greitai, nu nezinau gal cia isvis tai ne i tema.
Atsakyti
QUOTE(Ik @ 2010 07 10, 19:17)
O Dievuliau, kaip maniškė plasnodavo rankom doh.gif Aplinkiniai klausinėdavo, kas jai yra doh.gif Na, tik tas plasnojimas kitoks truputį: rankytės ne aukštyn žemyn judėdavo, o labai staigiais ir greitais judesiais į šonus. Tuo pačiu kumštukus gniaužydavo. Klausiau ir ART, ir pediatrės, kas čia gali būti, tai gavau atsakymą, kad vaikas taip  savo emocijas išreiškia unsure.gif Ką aš žinau...
Paskui dingo tai, staiga nebedarė ji taip.
Dabar savo čiulptuką į galvą trina (ratą aplink galvą apsuka su juo, per plaukučius trindama), kai miego nori. Tai pašaliniams irgi keistai atrodo. Bet juk kiekvienas vaikas turi kažkokių "pričiūdų", nemanau, kad reikia ligos ieškoti dėl to smile.gif

renatuxaass, per maža Jūsų mergytė, kad autizmą būtų galima nustatyti jai. Va dėl mūsiškės KVRC neurologė galvą kraipė ir pasakė, kad "turi ji keistumų". Tada mažei 11 mėnesių buvo. Tačiau ta pati neurologė pasakė, kad tiksliai diagnozei dar labai per anksti.
Žinokit, manau, kad pasivys Jūsų mergytė viskuo bendraamžius 4u.gif

na matai pasivyti tebunie pasivys, bet mes turim tokiu visokiu kitokiu problemu, pvz. vaikas bijo baisiai svetimu, ir siaip dauk ko bijo, kartais net nesuprantu ko, net iejus svetimam i kambari rekia, as isvis niekur negaliu pasitraukti, turi sese 4metu, man net kartais asaros byra i jas ziurint, vyresnelei visa laika nuo niestumo buvo kalama, turesi sese, abi kieme zaisit, visur kartu busit, ji baisiai jos lauke, na sulauke, dabar mazoji isvis jos neprisileidzia, didzioji net paliesti jos negali, nes mazike iskart cypia, bet viena kart palikau as jas abi pas mociute, mazoji miegojo, atsibudo aisku pamate kad manes nera, svetima aplinka, nes retai ten buna, na pamate tik sese pazystama, tada baisiausiai jau isikabino i sese ir nepasileido.

na svetimam isvis palikti negaliu, jau seniau neurologes klausiau ar nepanasu i autizma, sako ne nes ziuri i akis, na mums ziuri, svetimiems ne visada,bet dazniausiai, bet tik ziuri su svetimais isvis nebendrauja, ir sypsena pamatysi tik tada kai savi kalbina.paliesti irgi ja mazai kas gali,aisku buna kad ir sveikiems vaikams kazkas atitinka, bet pavieniai pozymiai o ne keletas.o kita aktare sake, kad ir autistams nera kad visi pozymiai yra, gali ir ziureti i akis, juk tai tik vienas is pozymiu.
kaip sake psichologe atrodo kaip depresuotas vaikas, nuliudes, nesidziaugantis gyvenimu, dar nesakom nei mama, nei tete, na ka ismokom ir samoningai pasakom tai niam niam, dazniausiai esam irzlus ir pikti, nerodom jokiu ten ate, siaip esam viena kart parode pamegdzioje, bet po to niekada, man kas nuo mazens uzkliuvo labiausiai kad neziuri televizoriaus, na kiek zinau visi vaikai jau kai reklama uzgroja ziuri, o maniskei nelabai rupejo, net kai muzika uzgrodavo mano didzioji imdavo tupcioti o sita ne, kas dar....ne nepatiko man ir tas plasnojimas, nes kiek skaiciau tai labai budinga autistams, mes grynai plasnojom, na dabar jau nebe, daznai tiesiog ziuriu i vaika o jis toks kaip uzmiges atsimerkes, nezinau kaip apsakyti, kartais ir man buna kai uzsigalvoju ar uzsisvajoju, bet retai, o jai gan daznai pastebiu kad uzsisvajojus tarsi sedi, ar jsuu vaikams taip nebudavo? ir dar del tmo miegusitumo ar tai susije?

Sviesioji, jus man rodods minejot del nejautros, na o kaip jus po 3 metu nustatet akd ji neveike jusu?
as kiek suprantu jei tie skatinamieji man turejo itakos, tai ne patys vaistai, o ti akd jie padare, nes tada vyko labai jau greitas gimdymas ir buvo traumuojama vaiko galvyte kaip kazkas jau rase, tada iseitu kad tas toksiskumas cia ne prie ko.
nemanau kad ir del cezario kazkodel, nes turbut jau butu irode.
o ar kazkuri gimde naturaliai be nuskausminamuju ir ne cezaris, ir vistiek turi autistuka?

kartais dar patikiu stebuklu, nes pasakojo buvo atvejis, vaiaks isvis neklalbejo, negugavo, nustate jam autizma Vilniuje, bet suejus dviems atmete nes pasikeite viskas, toks charakteris, bet matyt jam atsilikimo nebuvo, o mums yra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 10 liepos 2010 - 19:52