QUOTE(arna @ 2010 12 13, 10:13)
Slavlanta, ar galiu paklausti, jei vaikutis buvo su sutvarkytu statusu, kodėl jį parsivežėte tik po 3-jų mėn.?
Ar aš ką ne taip supratau?
Sutvarkytas statusas nereiskia kad gali eiti motinystes atostogu. Reikejo ruosti visus dokumentus teismui, poto laukti teismo ir isigaliojusio sprendimo. Visas sitas malonumas iki siol nebaigtas iki galo. Beje siandien nuvaziavau i teisma ir pasake kad dar neisiteisejo sprendimas. Ir dabar nezinau, darbdavys isleido motinystes atostogu nuo sios dienos, ar cia nebus pravaikstu pora dienu?
O galejau dar ilgiau neparsivezti su musu tvarka. Svecio teisemis, prasau imk, bet ka tokiu atveju daryti? Iseiti is darbo? Gerai kad turejau 2 sav mokamu atostogu, o paskui 2 sav prasiau mamos ir vyras pora dienu pabuvo namie. Tai ir parvezem is karto po teismo sprendimo, kuri irgi paskelbe po 14 d

. Man labai pikta, nors dabar jau kaip ir prie pabaigos viskas, bet vel lauk pora dienu...Ir koks dabar mano statusas, kad as atostoguose su neisiteisejusiu sprendimu? Teismas paskelbe lapkricio 11, po menesio isigaliojimas, bet buvo gi iseigines gruodzio 11. Tai ka 2 dienos dar lauk?
Papildyta:
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 13, 11:03)
mes su vyru dar tik sia savaite pradesime lankyti kursus. Vai kaip greiciau i ta eilute... zingsnis po zinksnio
Sveikinu

Iki galo nors ir toli, bet jau pradzia yra