Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo

"sutrikes prieraisumas",mes vis dar juo sergam...musu mazoji iki siol gali eiti pas visus ir jokiu dedziu ar tetu nebijo.
dar kai lankeme kursus,tai vadove mums patare is karto perspeti visus i namus atvaziavusius svecius,kad jokiu budu neimtu ju ant ranku,nesodintu ant keliu.

kas blogiausia,kad visai svetimiems juk to nepasakysi,o ir giminaiciai ne visi linke suprasti,acei juk jie savi schmoll.gif ,bet kai "artimieji"susideda bent is 10 zmoniu,tai tam vaikui vis tiek sunku issiaiskinti kur cia kas ax.gif visi kilnoja,nesioja,kutena blink.gif
mazoji myli visus kurie bent kiek ilgiau uzsbuna jos aplinkoje,pvz.aukletojos,gydytojos...
dziaugtis galima tik tuo kad ir "musu meile labai didele"...mazoji tokio budo,kad jai kaip ir autoritetu nera,ji pati geriausiai viska zino ir pasako,kad ji zaislu netvarkys,nes pavargo,kad sese,kuri moka abecele,tikrai nezino kokia cia raide,o darzelyje gali pietu metu pazadinti vaikus ir net bando suorganizuoti pabegima nuo aukletojos unsure.gif arba jeigu ji nenori eiti is kiemo,tai ir neina swoon.gif
jau supratau,kad mes pacios su tuo nesusidorosim,bet vistik "pagerejimas" atsirado kai pradejau su ja "eiti miegoti".vakare atsigulam kartu ir "miegu"su ja kol ji uzmiega...,bet ta vakara kai pamiegu su vyresnele,ji nakti butinai prabunda verkdama...negaliu juk viso demesio skirti tik jai,o ir vyresnioji labai pavydi.viskas turi buti po lygiai,kiekvienas pakelimas,priglaudimas suskaiciuojams smile.gif
Atsakyti
Sri lanka - apie antrąjį punktą: vat aš irgi kartais jaučiuosi, lyg auginčiau jau paauglę.. ir žodynu blink.gif ir užsispyrimu, ir 'aš žinu geriau".

Apie miegojimą - manoji kartais pareiškia, kad jau didelė, tai tiek to irnesakyk.gif ŠIĄ NAKTĮ pamiegos veina biggrin.gif bet bendras noras, kad migdyčiau, kad galėtų miegoti mano lovoje, netgi jei aš eisiu miegoti kitur - liko. gal toks perdėtas saugumo poreikis? nes lygiai taip pat pareikalavo mano šalio, kai pirmą kartą pasiliko pas spec. pedagogę. kažkada viena protinga moteriškė patarė žiūrėti paprasčiau (nes aš dažnai užmiegu greičiau negu ji - jos lovoje, tada neišsimiegu) - miegoti kartu. gal tavo atveju tiktų - jei jos miegotų kartu, o tu tam kartui migdytum - viduryje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 04 gruodžio 2010 - 19:43
QUOTE(auklyte @ 2010 11 29, 20:34)
Skambink tel. 2139782- Jurgita Vaitkutė, aš tai siunčiu el. paštu: jurgita.vaitkute@ivaikinimas.lt ir man atsako smile.gif

labai aciu. pasiskambinau ir viska suzinojau. mes jau irasyti. beliko sunkiausia dalis laukimas smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
vienas klausimukas - būsiu labai dėkinga - ar gali įsivaikinti vaikiuką neitekėjusi mergina? blush2.gif ar tai leidžia mūsų įstatymai?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2010 12 05, 10:32)
Laba diena  4u.gif
vienas klausimukas - būsiu labai dėkinga - ar gali įsivaikinti vaikiuką neitekėjusi mergina?  blush2.gif ar tai leidžia mūsų įstatymai?
Ačiū

Tikrai gali.Pažįstu ne vieną.Tik reikia turėti pastovias ir ne minimalias pajamas smile.gif
ir gyvenamą plotą.
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 05, 11:43)
Tikrai gali.Pažįstu ne vieną.Tik reikia turėti pastovias ir ne minimalias pajamas  smile.gif
ir gyvenamą plotą.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 12 04, 09:42)
gal tavo atveju tiktų - jei jos miegotų kartu, o tu tam kartui migdytum - viduryje?

aciu,isbandziau zinok as sita varianta biggrin.gif dar butu nieko,kad lovos pirmyn atgal"vazineja",bet kai ryte jas randi vienoje lovos puseje/viena ant pagalves,o kita gale koju/,tai suprantu,kad cia irgi nemiegas blink.gif
dabar darau kitaip,nes mazoji uzmiega visada pirma,tai pradzioje miegu vienoje lovoje,o pas kraustausi i kita lotuliukas.gif
kazkaip bendrai jauciu,kad jau kazkoks luzis ivyko,nes tik dabar ji pradejo sekioti man visur is paskos,ryta pradeda su istiestomis rankytemis-mama,mamyte!ir kiekviena min.ropsciasi ant keliu.taip dziaugiuosi tuo bigsmile.gif ...bet patikti visiems svetimiems dar irgi reikia,pvz.jeigu parduotuveje kas bent karta paziurejo i ja,tai prasideda:mirksiukas:
Atsakyti
sveikutes smile.gif

mes parsivezem namo savo spoka.
teismo sprendimas isigalios sausio pradzioje. todel menesi laiko esam pakabinti. O kadangi ir pries tai lanke darzeli , tai ir cia norim vesti. bet darzeliai aisku reikalauja medicinines pazymos.
gal kas turit gudru patarima kokiu budu gauti pazymele. ar prasyti globos namu ?
nesinoretu ten daugiau jokiu prasymu tureti.
gal privaciai isduotu ta pazymele?
Atsakyti
QUOTE(gucci78 @ 2010 12 06, 09:49)
sveikutes smile.gif

mes parsivezem namo savo spoka.
teismo sprendimas isigalios sausio pradzioje. todel menesi laiko esam pakabinti. O kadangi ir pries tai lanke darzeli , tai ir cia norim vesti. bet darzeliai aisku reikalauja medicinines pazymos.
gal kas turit gudru patarima kokiu budu gauti pazymele. ar prasyti globos namu ?
nesinoretu ten daugiau jokiu prasymu tureti.
gal privaciai isduotu ta pazymele?

labai sveikinam 4u.gif
bet as tai siulyciau niekur neskubeti su darzeliu,jeigu tik yra bent maza galimybe,tai reiketu mamai arba teciui kuo ilgiau pabuti kartu/geriau butu visiems trims/.darzelis vaikui tai jokia naujiena,o va namai,mama,tetis...
jeigu turit med.korta,tai jokia beda...dar aisku gimimo liudijimas.
kaip nebutu keista,bet jeigu nesakai,tai niekas jokiu dokumentu neskaito.mes ir ligonineje
taip gulejome/tik as pasisakiau,nes jau sprendimo laukem/

Atostogos dabar jums tiesiog butinos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 06 gruodžio 2010 - 19:59
pas mus ir galimybiu nelabai yra. Bet ir vaikas ne mazylis.Zinoma visko dar galim sulaukti, ir pasiruose viskam, bet pas mus adaptacinio periodo kaip ir nebuvo, iskart labai gerai jautesi namuose, apsiprato, dziaugsmingai su dainelem ir vejeliu laksto po namus smile.gif . neturim mes kol kas problemeliu ir del svetimu zmoniu, neina jis pas svetimus, labai prie musu su vyru prisiriso, ir supranta mus kaip artimiausius zmones. savaitei buvom pasieme, ir palike su seneliu, tai jis sake kad nuobodu ir klause ar darzelis neveikia, kad jis negali eiti. nes ruosem ,pasakojom kad eis i darzeli nauja, pas naujus vaikus, rodem kur jis yra. tai jis vis pravaziuojant stengdavosi pamatyti gal vaiku yra. matom, kad jis gerai jauciasi, zino, kad turi namucius savo, tevelius. del to ir zinoma del to, kad butu sunkiau atsivezti tevus is kito miesto prieziurai, vesim i darzeli. bet va del medicinines sustojom.
mes turim ir metriku nuorasa ir med knygele jo. bet kol neesam jo tevai, globejas yra globos namai, ir bent musu poliklinika nesieme jo registruoti ir tikrinti.
sakau, gal kas koki varianta pasiulys.
Atsakyti
gucci - bandyk tartis su darželiu wink.gif
jeigu neišeis - tada teks važiuoti į globos namus tos pažymos arba pas gydžiusį gydytoją. mums pasisekė - auklėtojos pasirūpino, kad gydytoja išduotų pažymą būsimam darželiui.
Atsakyti
rytoj dar pabandysiu i privacia nuvaziuoti.
juk ne vaistu, ne recepto prasom. turim ir teismo sprendima ( neisigaliojusi ax.gif )
jei nepavyks, teks , kas ech kaip nemalionu... kreiptisi globos namus.
Atsakyti