QUOTE(osan @ 2011 02 08, 00:24)
sveika. nebojok viskas bus gerai. mes taip pat ivaikinimo kelio vidury

nera taip sunku kaip atrodo tik apsisarvuokit kantrybe nes tai uztruks. jei iskils kokiu kl kreipkis
Labai didelis aciu uz palaikyma, vis dar negaliu patiket kad negalesiu turet savo vaikeliu,todel man ir vyrui taip reikalingas vaikutis ;( Nes jai nepavyktu isivaikinti nebutu prasmes ir gyvent, nes manau vaikelis seimoje tarsi aukso gabalelis valkatos kisenei. Meldziu Dievo, kad viskas pavyktu bent jau su ivaikinimu. O tos mamytes kurios mane kritikuoja, ar visai kitaip nori uzsipult linkiu ramybes ir silumos jusu sirdyse. Visada ir bijojau cia prisiregistruoti nes labai nepatikdavo man zmoniu nuomones isreikstos nezinant visos tikros situacijos.
Papildyta:
QUOTE(Marlyn @ 2011 02 08, 11:58)

keista kodel jums pasirode kad tai juokas? manau kad tai labai jaudinantis sprendimas, tas pats kai apsisprendi susilaukti vaikelio kad esi tam pasirenges, tik sis sprendimas dar rimtesnis nes cia zmones apsisprende priglausti iskaudinta ir palikta vaikeli, sis apsisprendimas turbut gerai pasvertas ivertinus savo jegas ir galimybes atremti visus galimus emocinius ir kitokius išgyvenimus...
Joks cia juokas, kai susiduri gyvenime su sveikatos problemom ir negali tureti biologiniu vaiku ir norisi vaikisko apkabinimo, juoko,isdaigu ir dar daug ko ..tai ir belieka tik isivaikinimas, kurio ir bijome del to kad apie procedura ir visa tvarka nieko nenusimanome... Baisu ir cia jau laisvai mintis reiksti nes matau yra nepatenkintu zmoniu kad ko nors paklausi

galiu tik atsiprasyti