gal yra mamyciu kurios lanke kursus vilniuje. gal zinot kelintadieniais vyksta? mano vyrui labai sunku bus prisiderint.... nezinau kaip cia bus
sveikos mamytes. gal galite man patarti- va laikau rankose prasyma del ivaikinimo. ten yra punkt: vaiko socialine padetis
kaip cia suprasti. juk neparasysi ir geros seimos
su vyru ir svarstom ka cia irasius
gal yra mamyciu kurios lanke kursus vilniuje. gal zinot kelintadieniais vyksta? mano vyrui labai sunku bus prisiderint.... nezinau kaip cia bus
QUOTE(osan @ 2010 08 05, 16:26)
sveikos mamytes. gal galite man patarti- va laikau rankose prasyma del ivaikinimo. ten yra punkt: vaiko socialine padetis
Laba diena, punkte "vaiko socialinė padėtis" rašėme "laisvas". Čia turima omenyje su paruoštais (ar ruošiamais) dokumentais - galimas įvaikinti.
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 05, 09:42)
labai anksti, tai kada?
Menesio amziaus.
sveikos mamytes. gal galite man patarti- va laikau rankose prasyma del ivaikinimo. ten yra punkt: vaiko socialine padetis kaip cia suprasti. juk neparasysi ir geros seimos su vyru ir svarstom ka cia irasius
Mes rasem "galimas ivaikinti". Vaikuciai is "geros" seimos, bijau, kad auga su teveliais
QUOTE(Britule @ 2010 08 05, 19:54)
Menesio amziaus.
Mes rasem "galimas ivaikinti". Vaikuciai is "geros" seimos, bijau, kad auga su teveliais
Kalbant apie gera seima, manau, kad kiekvienas savo seimose rastume ne visai geru mociuciu, seneliu, tevu ir pan. - pvz. manieji seneliai mego stipriai isgerti, mociute stipriai ruke iki kokiu penkiasdesimties ir vartojo spalvinga zodyna, bet tai nesutrukde isaugti visokeriopai issilavinusiems (ir kartu savo budu labai skirtingiems
vaikams.
mėnuo, tai ne trys dienos
QUOTE(manodrauge @ 2010 08 06, 00:52)
Mes savo merginas pamatėm, kai joms buvo šešios dienos. Pasiūlė jas dar diena anksčiau. Tiesiog džiaugiuos, kad taip greit buvom rasti:) Manau, šauniai dirba VTAT darbuotojai, kai žinodami kitų brolių ir sesių likimus rūpinasi mažiukams rasti šeimą kuo greičiau.
žinodami kitų brolių likimus
As noreciau pagalbos.
Kai bus atsiusti dokumentai apie vaika, kitas zingsnis pareiskimas i teisma.
Kaip ji rasyti? Ar specialia forma egzistuoja? Kur priduoti dokumentus Vilniuje?Jeigu pats vaikas is Kauno rajono, tai vistiek Vilniuje i teisma kreiptis?
Papildyta:
Musu kursai Vilniuje buvo ketvirtadieniais kiekviena sav. Geriausiai reikia kad lankytu abu tevai, nes uzduoda uzduotis. Bet jeigu pora kartu bus nors vienas is sutuoktiniu, tai nieko baisaus.
Kai bus atsiusti dokumentai apie vaika, kitas zingsnis pareiskimas i teisma.
Kaip ji rasyti? Ar specialia forma egzistuoja? Kur priduoti dokumentus Vilniuje?Jeigu pats vaikas is Kauno rajono, tai vistiek Vilniuje i teisma kreiptis?
Papildyta:
Musu kursai Vilniuje buvo ketvirtadieniais kiekviena sav. Geriausiai reikia kad lankytu abu tevai, nes uzduoda uzduotis. Bet jeigu pora kartu bus nors vienas is sutuoktiniu, tai nieko baisaus.
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 06, 09:42)
...Kad VTAT trijų dienų atsisakytam naujagimiui jau turi sutvarkytus pilnai dokumentus. Net nejuokaukit taip. Taip nebūna.Ligoninė ne pirmą dieną informuoja apie atsisakymo faktą.
Kodėl ne?
QUOTE(Saule3 @ 2010 08 06, 12:12)
Kodėl ne?
Mums VTAT pasakė, kad vaiko dokumentus gali sutvarkyti per 3 darbo dienas...
negali. Naujagimiui.
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 04, 20:12)
jau maniau kad tokio gero sovietinio žodžio blatas nebeteks vartoti. Pasirodo klydau...apie tokius "gavome" ne iš nuogirdų žinau. Būtent, visi laukia , sulaukia o jūs "gavote"...
P.s. Iki 3 mėnesių leidžiama laikina globa per kurį biologiniai tėvai gali persigalvoti ir tik suėjus šiam amžiui, galima paduoti dokumentus įvaikinimui.
sveika busima mamyte,
smagu kad prisijungi prie musu burelio.
mes lankem kursus Vliniuje kas antra ar trecia sestadieni. Reiketu abiems dalyvauti, buna uzduociu visokiu ir siaip informacijos naudingos abiems.
Vadove sake jei koki karta ir busit viena, nieko tokio, bet kad tai netaptu iprociu.
Dideliausios sekmes!
Sveika,
mes pildeme netekęs tėvų globos.
P.S. Gal cia lankosi kolegos is Klp kurie siuo metu tvarkosi dokumentus, laukia kursu ir t.t.?