Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo

sveikos mamytes. gal galite man patarti- va laikau rankose prasyma del ivaikinimo. ten yra punkt: vaiko socialine padetis g.gif kaip cia suprasti. juk neparasysi ir geros seimos g.gif su vyru ir svarstom ka cia irasius blink.gif
gal yra mamyciu kurios lanke kursus vilniuje. gal zinot kelintadieniais vyksta? mano vyrui labai sunku bus prisiderint.... nezinau kaip cia bus

Atsakyti
QUOTE(osan @ 2010 08 05, 16:26)
sveikos mamytes. gal galite man patarti- va laikau rankose prasyma del ivaikinimo. ten yra punkt: vaiko socialine padetis  g.gif kaip cia suprasti. juk neparasysi ir geros seimos  g.gif su vyru ir svarstom ka cia irasius  blink.gif

Laba diena, punkte "vaiko socialinė padėtis" rašėme "laisvas". Čia turima omenyje su paruoštais (ar ruošiamais) dokumentais - galimas įvaikinti.
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 05, 09:42)
labai anksti, tai kada?

Menesio amziaus.

sveikos mamytes. gal galite man patarti- va laikau rankose prasyma del ivaikinimo. ten yra punkt: vaiko socialine padetis  kaip cia suprasti. juk neparasysi ir geros seimos  su vyru ir svarstom ka cia irasius 

Mes rasem "galimas ivaikinti". Vaikuciai is "geros" seimos, bijau, kad auga su teveliais smile.gif Kalbant apie gera seima, manau, kad kiekvienas savo seimose rastume ne visai geru mociuciu, seneliu, tevu ir pan. - pvz. manieji seneliai mego stipriai isgerti, mociute stipriai ruke iki kokiu penkiasdesimties ir vartojo spalvinga zodyna, bet tai nesutrukde isaugti visokeriopai issilavinusiems (ir kartu savo budu labai skirtingiems smile.gif vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Britule @ 2010 08 05, 19:54)
Menesio amziaus.
Mes rasem "galimas ivaikinti". Vaikuciai is "geros" seimos, bijau, kad auga su teveliais smile.gif Kalbant apie gera seima, manau, kad kiekvienas savo seimose rastume ne visai geru mociuciu, seneliu, tevu ir pan. - pvz. manieji seneliai mego stipriai isgerti, mociute stipriai ruke iki kokiu penkiasdesimties ir vartojo spalvinga zodyna, bet tai nesutrukde isaugti visokeriopai issilavinusiems (ir kartu savo budu labai skirtingiems smile.gif vaikams.

mėnuo, tai ne trys dienos smile.gif . Apie vaikus trijų parų "atiduotus", aš iš tiesų žinau ne iš nuogirdų tipo VBS tipo. Tiesiog.
Atsakyti
Mes savo merginas pamatėm, kai joms buvo šešios dienos. Pasiūlė jas dar diena anksčiau. Tiesiog džiaugiuos, kad taip greit buvom rasti:) Manau, šauniai dirba VTAT darbuotojai, kai žinodami kitų brolių ir sesių likimus rūpinasi mažiukams rasti šeimą kuo greičiau.
Atsakyti
QUOTE(manodrauge @ 2010 08 06, 00:52)
Mes savo merginas pamatėm, kai joms buvo šešios dienos. Pasiūlė jas dar diena anksčiau. Tiesiog džiaugiuos, kad taip greit buvom rasti:) Manau, šauniai dirba VTAT darbuotojai, kai žinodami kitų brolių ir sesių likimus rūpinasi mažiukams rasti šeimą kuo greičiau.

žinodami kitų brolių likimus smile.gif . Bet čia kalba apie paliktą, atsisakytą vaiką smile.gif. Nelabai suprantu ką jūs man norit įrodyti tuo? Kad VTAT trijų dienų atsisakytam naujagimiui jau turi sutvarkytus pilnai dokumentus. Net nejuokaukit taip. Taip nebūna.Ligoninė ne pirmą dieną informuoja apie atsisakymo faktą.
Atsakyti
As noreciau pagalbos.
Kai bus atsiusti dokumentai apie vaika, kitas zingsnis pareiskimas i teisma.
Kaip ji rasyti? Ar specialia forma egzistuoja? Kur priduoti dokumentus Vilniuje?Jeigu pats vaikas is Kauno rajono, tai vistiek Vilniuje i teisma kreiptis?
Papildyta:
sveikos mamytes. gal galite man patarti- va laikau rankose prasyma del ivaikinimo. ten yra punkt: vaiko socialine padetis  g.gif kaip cia suprasti. juk neparasysi ir geros seimos  g.gif su vyru ir svarstom ka cia irasius  blink.gif
gal yra mamyciu kurios lanke kursus vilniuje. gal zinot kelintadieniais vyksta? mano vyrui labai sunku bus prisiderint.... nezinau kaip cia bus

Musu kursai Vilniuje buvo ketvirtadieniais kiekviena sav. Geriausiai reikia kad lankytu abu tevai, nes uzduoda uzduotis. Bet jeigu pora kartu bus nors vienas is sutuoktiniu, tai nieko baisaus.
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 06, 09:42)
...Kad VTAT trijų dienų atsisakytam naujagimiui jau turi sutvarkytus pilnai dokumentus. Net nejuokaukit taip. Taip nebūna.Ligoninė ne pirmą dieną informuoja apie atsisakymo faktą.

Kodėl ne? g.gif Mums VTAT pasakė, kad vaiko dokumentus gali sutvarkyti per 3 darbo dienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 06 rugpjūčio 2010 - 11:13
QUOTE(Saule3 @ 2010 08 06, 12:12)
Kodėl ne?  g.gif  Mums VTAT pasakė, kad vaiko dokumentus gali sutvarkyti per 3 darbo dienas...

negali. Naujagimiui.
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 04, 20:12)
jau maniau kad tokio gero sovietinio žodžio blatas nebeteks vartoti. Pasirodo klydau...apie tokius "gavome" ne iš nuogirdų žinau. Būtent, visi laukia , sulaukia o jūs "gavote"...

g.gif Nežinau apie kokį blatą kalbate. Vaiko eilėje laukėme apie 1m. laiko, dokumentai buvo greitai sutvarkyti, nes mama tik atvykus gimdymui, pranešė, kad atsisakys vaiko. Gimus dukrytei, užpildė visus atsisakymo dokumentus. Šiaip, tikėsit ar ne, nieko niekam nedavėme. Tik po kurio laiko Kauno VTAT direktorei už operatyvumą ir visakeriomą pagalbą, padovanojom simbolinę padėkos dovanėlę. Labai esame Jai dėkingi... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.s. Iki 3 mėnesių leidžiama laikina globa per kurį biologiniai tėvai gali persigalvoti ir tik suėjus šiam amžiui, galima paduoti dokumentus įvaikinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindudo: 06 rugpjūčio 2010 - 11:47

sveika busima mamyte,

smagu kad prisijungi prie musu burelio.
mes lankem kursus Vliniuje kas antra ar trecia sestadieni. Reiketu abiems dalyvauti, buna uzduociu visokiu ir siaip informacijos naudingos abiems.
Vadove sake jei koki karta ir busit viena, nieko tokio, bet kad tai netaptu iprociu.

Dideliausios sekmes! 4u.gif
Atsakyti

Sveika,
mes pildeme netekęs tėvų globos.

P.S. Gal cia lankosi kolegos is Klp kurie siuo metu tvarkosi dokumentus, laukia kursu ir t.t.? smile.gif
Atsakyti