QUOTE(Moonte @ 2010 08 10, 19:29)
Na vadinkime visus savo vardais, tas asmuo yra Moonte. Ar Moonte del to, kad jus isviakinote ka nors sake? Ji sake, kad jus spekuliuojate savo gerais, sventais drbais, kaip argumentu savo teiginiams. Ar tai tapatu su tuo ka parasete virsuje? Kas sakoma apie nedasakyma...
Zinau, zinau, i mano nuomone jums nusispjauti, nes as esu kvaila.
Atsiprasau disusijos dalyviu, kad kisu trigrasi i jusu namus, bet...
Lenkiu galva pries jusu ryzta ir stiprybes jusu darbuose
Zinau, zinau, i mano nuomone jums nusispjauti, nes as esu kvaila.
Atsiprasau disusijos dalyviu, kad kisu trigrasi i jusu namus, bet...
Lenkiu galva pries jusu ryzta ir stiprybes jusu darbuose

jūs mane persekiojat?
Jūs būkit maloni pasakyit kaip aš spekuliuoju? Na va kaip? Tai kad darydama kažką taip ir sakau darau kažką. Aš ir vaikams sakau šiandien važiuosiu į Kraujo centrą, duosiu kraujo. Jo reikia. Vienam berniukui labai reikia kaulo čiulpų, gal mano tiks. Ir etc. tuo pačiu savo vaikus mokau savo pavyzdžiu. Hipotetiniu nemoku. Mano sūnus vyriausias taip pat eina ir dalina savo kraują, pereitą mėnesį "paskolino" lopą savo odos bendradarbiui. Ir ką? O kodėl to nesakyti. Žūrėdami kaip auga broliai ir sesė jau dabar žino ką jie gyvenime darys, jauniausiam sūnui buvo į delikačią vietą įsisiurbus erkė. Vyresnieji juokavo, kad neturės dabar vaikų. Jis sakė, nu problemą radot- įsivaikinsim. Va tuo didžiuojuosi, tuo gyvenu, tuo džiaugiuosi ir tirpstu besigėrėdama į juos bežiūrėdama- kokia tai šauni kompanija.
Ir galvos nei prieš nieką čia lankstyti nereikia, čia nėra nė vienos, tikriausia, kuri tai neprimtų kaip įžeidimą, tą lankstymą tos galvos.
Moonte, globa, įvaikinimas- tai gyvenimo būdas. O jūsų toks apsireiškimas terodo menką suvokimo laipsnį ir nieko daugiau.