Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo

Kai as saviske lankiau vaiku namuose ji su bronchitu atgule i ligonine tai as ja ten dvi savaites kiekviena vakara lankiau uzmigdydavau ir iseidavau. Vaikas prie manes iki paemeimo priprato bet iki siol ji jaucia stresa jei neplanuotai paliekama ypac nakciai, nors ka gali zinoti gal ir taip viskas taip butu. Seis matais kai jai buvo trys metukai karta netiketai su jos sutikimu ir be ipatingo paruosimo (ZYZIU GALVA SVAITE VAIKUI KAD BUS TAIP IR NE KITAIP ISZYZIU galva tiek kad vaikas beveik su dziaugsmu pasilieka)palikau, tai mergina nakti pabudo ir i dudas visa isterijoje ir dreba. Mano mama geleziniu nervu zmogus realiai persigando del jos ji nepaliaujamai verke penkes valandas ir drebejo . Su manim niekada jokiu nerviniu priepoliu nebuna bet be manes visaip gali buti.
Atsakyti

QUOTE(daiva8888 @ 2010 08 17, 00:10)
Taigi, mes jau apsisprendem. SUTINKAM!  thumbup.gif
Po vizito pas neurologe, liko dar daugiau klaustuku, nors tikejomes, kad atsakys i pagrindinius klausimus. doh.gif  Kai paklausiau ar nieko baisaus, kad metu 5 menesiu vaikas nelabai moka vaikscioti, ji man zinot ka atsake: na, lakstyti jis gal ir nelaksto, bet vaiksto tai puikiai  blink.gif Net perklausiau, ar mes tikrai apie ta pati berniuka kalbame.
Isejome su vyru visiskai pasiemete, nezinojom ka daryt. Pasiuliau nuvaziuoti dar karteli pas vaika. Po valandos mes jau buvome palatoje. Ir ka sau manot? Jis vaiksto. Vienas.  thumbup.gif Nereikejo daugiau nieko sakyti, be zodziu supratom, mes sutinkam.
Rytoj (greiciau jau siandien ryte - kazko nemiga kankina  mirksiukas.gif ), duosim savo atsakyma VTAT'ui.
Gal teisybe daktare sake? Gal jis buvo pavarges, pasimetes, tiesiog nenorejo? Pabuvom siandien 2 valandas, sesutes leido pamaitinti ji, nuo vaiko veido nedingo sypsena, ir tik paemiau rankinuka, vaikas paleido dudas. Buvo taip skaudu, bet reikejo iseiti... verysad.gif  Prizadejau jam ir sau, kad kita karta isvaziuosim visi kartu. Galvojam gal geriau rytoj neiti, netraumuoti vaiko? Jis atrode toks laimingas kai zaide su mumis ir tooooks liudnas kai iseidinejom. Visas skyrius skambejo nuo jo raudu  verysad.gif  verysad.gif

kaip smagu!!!!!!!!!!
SVEIKINIMAI didziuasi!!!!

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dallija: 17 rugpjūčio 2010 - 15:25
daiva8888, dideliausi sveikinimai apsisprendus ir suradus jusu mazyli 4u.gif
labai smagu isgirsti tokias naujienas siame forume smile.gif
slavlanta, jeigu jus jau apsisprendet kad isivaikinsit ta mazyli, tai kaip galit jo nelankyti? juk vaikiukui reikia pratintis prie jusu, ir jums taip pat prie jo. Man atrodo kad noretusi buti, matyti, pazinti, stebeti ji kuo daugiau, nesugebeciau taip laukti sprendimu, popieriu ir kitu formalumu o vaikiukas butu kazkur toli. juk globejai jums atvaziuoti, aplankyti, matytis tai turbut leidzia. gal po 4-5 apsilankymo parekomenduotu ir savaitgaliui issivezti. Gal ir normalu kad is pirmo karto nesiule vaiko issivezti , kol jis dar jusu nepazista, kaip minejot matet ji tik 2 kartus. Lankykit ji, pratinkites prie jo, ten budami suzinosite apie ji daugiau visko, nebus tada tokio streso vaika parsivezus namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gucci78: 17 rugpjūčio 2010 - 18:05
Aciu visoms visoms uz sveikinimus aciuks.gif
Mums vis dar nesitiki. ax.gif
Siandien apie pietus vaziuojam pasiimti berniuko. Kol kas pasiimam sveciu teisemis, po poros savaiciu zadejo laikina globa sutvarkyti. Neisivaizduoju kaip atrodys pirmosios dienos us juo, kazkaip ir norisi, ir laukiu, ir bijau.... Bet tikiu, kad viskas bus gerai, turi būti gerai. Kai turesiu laisvesne minute - pranesiu po keliu dienu kaip mums sekasi. mirksiukas.gif
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
daiva8888, labai labai Jus sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lauksim pasakojimų, kaip jums sekasi biggrin.gif
Papildyta:
Slavlanta ir Jus labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nepamirškite pasipasakoti, kaip jums sekasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gucci78 @ 2010 08 17, 20:04)
slavlanta, jeigu jus jau apsisprendet kad isivaikinsit ta mazyli, tai kaip galit jo nelankyti? juk vaikiukui reikia pratintis prie jusu, ir jums taip pat prie jo. Man atrodo kad noretusi buti, matyti, pazinti, stebeti ji kuo daugiau, nesugebeciau taip laukti sprendimu, popieriu ir kitu formalumu o vaikiukas butu kazkur toli. juk globejai jums atvaziuoti, aplankyti, matytis tai turbut leidzia. gal po 4-5 apsilankymo parekomenduotu ir savaitgaliui issivezti. Gal ir normalu kad is pirmo karto nesiule vaiko issivezti , kol jis dar jusu nepazista, kaip minejot matet ji tik 2 kartus. Lankykit ji, pratinkites prie jo, ten budami suzinosite apie ji daugiau visko, nebus tada tokio streso vaika parsivezus namo.

Slavlanta, as ir sakyciau, kad lankykit kaip galima dazniau, reikia vaikui prie jusu priprasti, nes veliau kai imsit ir staiga issivesit, bus ir zmoniu pasikeitimas, ir aplinkos, tai vaikui tikrai bus didelis stresas. Man buvo taip, kad savo mergaite pamaciau penktadieni, savaitgali ieskojom visokiu daikteliu kudikiui, o pasiemem pirmadieni, bet man ir dabar nejauku pagalvoti, kaip ja buvau taip palikus.
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2010 08 18, 10:31)
Aciu visoms visoms uz sveikinimus  aciuks.gif
Mums vis dar nesitiki.  ax.gif
Siandien apie pietus vaziuojam pasiimti berniuko. Kol kas pasiimam sveciu teisemis, po poros savaiciu zadejo laikina globa sutvarkyti. Neisivaizduoju kaip atrodys pirmosios dienos us juo, kazkaip ir norisi, ir laukiu, ir bijau.... Bet tikiu, kad viskas bus gerai, turi būti gerai. Kai turesiu laisvesne minute - pranesiu po keliu dienu kaip mums sekasi.  mirksiukas.gif
Sėkmės visoms  4u.gif

Sveikinimai didziausi 4u.gif Daug meiles, dziaugsmo ir kantrybes!
Neliudekit, jai daug kas bus ne taip kaip tikejotes, galiausiai viskas tikrai bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(Britule @ 2010 08 18, 13:00)
Slavlanta, as ir sakyciau, kad lankykit kaip galima dazniau, reikia vaikui prie jusu priprasti, nes veliau kai imsit ir staiga issivesit, bus ir zmoniu pasikeitimas, ir aplinkos, tai vaikui tikrai bus didelis stresas. Man buvo taip, kad savo mergaite pamaciau penktadieni, savaitgali ieskojom visokiu daikteliu kudikiui, o pasiemem pirmadieni, bet man ir dabar nejauku pagalvoti, kaip ja buvau taip palikus.

Nejaugi butu galimybes as taip laisvai tempciau? As labai dziaugiuosi uz Daiva8888, nes jai tikrai didelis pliusas ir vaikas salia, ir gali sau globa pasiimti ir tuo paciu visos garantijos.
Pas mane tokia situacija, kad anksciau as negaliu vaika imti, o vaziavimas tenai doh.gif irgi kasdien nenuvaziuosi. Nes vaikas gyvena pas nuolatine globeja, man tik paimti ji pasisveciuoti galima, bet as gi negaliu imti atostogu 2 menesiams, kol teismas leis imti vaika.
Pirmadieni galvoju nunesti dokumentus i teisma, nezinia kada paskirs data teismui, plius kada isigaliuos, prasysiu kad is karto.
Sekmadieni vaziuosime pas vaika savo. tai va, tokios ir naujienos. Man visai negera kad tokie yra istatymai.
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2010 08 18, 09:31)
Aciu visoms visoms uz sveikinimus  aciuks.gif
Mums vis dar nesitiki.  ax.gif
Siandien apie pietus vaziuojam pasiimti berniuko. Kol kas pasiimam sveciu teisemis, po poros savaiciu zadejo laikina globa sutvarkyti. Neisivaizduoju kaip atrodys pirmosios dienos us juo, kazkaip ir norisi, ir laukiu, ir bijau.... Bet tikiu, kad viskas bus gerai, turi būti gerai. Kai turesiu laisvesne minute - pranesiu po keliu dienu kaip mums sekasi.  mirksiukas.gif
Sėkmės visoms  4u.gif

kaip smagu! Aisku bus gerai, turi taip but

lauksim ziniu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2010 08 18, 15:34)
Nejaugi butu galimybes as taip laisvai tempciau? As labai dziaugiuosi uz Daiva8888, nes jai tikrai didelis pliusas ir vaikas salia, ir gali sau globa pasiimti ir tuo paciu visos garantijos.
Pas mane tokia situacija, kad anksciau as negaliu vaika imti, o vaziavimas tenai  doh.gif irgi kasdien nenuvaziuosi. Nes vaikas gyvena pas nuolatine globeja, man tik paimti ji pasisveciuoti galima, bet as gi negaliu imti atostogu 2 menesiams, kol teismas leis imti vaika.
Pirmadieni galvoju nunesti dokumentus i teisma, nezinia kada paskirs data teismui, plius kada isigaliuos, prasysiu kad is karto.
Sekmadieni vaziuosime pas vaika savo. tai va, tokios ir naujienos. Man visai negera kad tokie yra istatymai.

Mes kai prasem teisme, kad sprendimas isigaliotu skubos tvarka, tai pasake, kad blogai, kai ivaikinimo bylos isiteiseja skubos tvarka, nes veliau gali buti kokiu problemu su tevais, bet uz tai prieme sprendima is karto, o siaip galetu priimti regis per 15 d., o paskui dar jis isiteisetu po menesio.
Atsakyti
suprantama kad istatymai netobuli, kad biurokratijos daug ir daznai nereikalingos. bet cia kalbam apie bendravima ir kuo ankstesni rysio atradima su vaiku kuri jus pasirinkote. apie lankymus. Nebent turite labai dideli atstuma ir nrturite galimybiu nuvaziuoti ji aplankyti karta - du i savaite. pabuti su juo, pabendrauti, pazaisti, pamigdyti, kad jis jus pazintu, kad noretu su jum drasiai vaziuoti namo ,kai ateis laikas.
Zinoma cia jusu sprendimas , gal tik is salies atrodo, kad jei jau butu priimtas apsisprendimas tai noretusi kiek galima dazniau matyti ji, pazinti, priprasti.
Mes esam dar tik laukime, ir nesitikim, kad pasiseks kaip Daivai smile.gif , manau kad daugelis cia turejo islaukti tam tikra laika iki visu dok sutvarkymu.
Atsakyti
Sveikos,
atrodo dabar tik velais vakarais galesiu prisesti prie kompo. Kol vaikas ir vyras ''smige'', galiu siek tiek papasakoti. Juk zinau kad idomu, laukiate naujienu biggrin.gif
Siandien buvo musu pirmoji diena drauge . Koks saunuolis vaikas, labai gerai atlaike kelione namo, susipazino su mociute. Kiek keista, kad nejo miegoti pietu miego, pragulejo lovyteje gera valanda, bet tikrai gulejo, galvyte ant pagalves, uzsiklojes kaip reikiant, ir nieko - akys stacios ir vaikas nemiega. Atrodo tuoj smigs, bet ne.. nepavyko. Po valandos kai pamatem kad nieko nebus, pakelem, isejom i lauka (nuosavas kiemas), atradom kad labai patinka suptis ant sodo supyniu. Atrodo ten, atsigule, uzlingavom, bet ne...netinka ir ten, atsikele ir nuejo zaisti.
Taip ir liko bernuzelis be pietu miegelio.
Bet saunuolis vaikas, neverke, nezyze, atsilaike iki pat 21:30. Turbut per daug ispudziu jam buvo per viena diena. g.gif
Laaaaaaaaaabai patiko maudytis, su asaromis istraukem is vandens. Bet uz tai paskui staigiai ''atsijunge'' vos tik paguldem i lovyte. Tik mums dar reikia nusipirkti neskestanciu zaislu, apie tai net nepagalvojom doh.gif Kaip ir kazkuri mamyte cia rase, turejom labai labai mazai laiko viska susiruosti, pradedant rubeliais , baigiant lovyte.
Kitas dalykas kuris istrigo: ignoruojam piena, bulves bet kokiam pavidale ir varske. Isviriau vakare sriubytes, tai sugebejo is jos bulvytes isspjauti. doh.gif Bet gal tiesiog nepriprates prie tokio maisto?
O siaip tai superinis vaikas (tfu tfu tfu). Atrodo, kad is siu namu butu isvaziaves ir po savaites i juos sugrizes. Jokios baimes, is karto per kambarius nuejo smile.gif Nors ligoninej tooooks nedrasus buvo, mes dar su vyru pajuokavom, gal vaikus sukeite? lotuliukas.gif
Atsakyti