parasysiu ir as apie savo bandytas turetas pudras gal kam pravers , pas mane riebi oda , taciau lygi , spuogeliu retai turiu ir tai viena kita , kazko labai maskuot neturiu:)
*canel mat lumiere - kai oda nebuvo tokia riebi tiko puikiai , tik nosyte blizgedavo biski , jokiu nusiskundimu kiek atsimenu neturejau
*chanel teint innocene - norejau mat lumiere taciau per klaida ikiso man sia pudra konsultante kristienoj kaip riebiai odai .. nu ka veidas pasitepus blizgedavo iskart

*estee lauder double wear light- biski kimso poras , nerealiai gerai maskavo , 2 spalva liux , taciau 1 spalvyte kazkoks nesusipratimas , kaip 2 skirtingos pudros
*guerlain parur extreme - maskavo labai lengvai , kazkokia nepasirode labai ipatinga tai mazai panaudojus pardaviau , poru nekimso , nesausino
ir dar kruva bandytu
*lancome adaptive - paliko labai gera ispudi , tokia lengvute , skaistus veidas atrode , nesausino , taciau blizgesiukas kiek pamenu islysdavo greitokai
*clarins truly mat (ar kazkas tokio) - labai isryskedavo sausos vietos , matiskuma laikydavo gerai , ant veido man visai nesiziurejo , toks sausas labai atrode
*dior forever - irgi isryskindavo sausesnes vietas , maskuodavo gerai , blizgesys islysdavo pakankamai greitai , norejau ja pirkt , bet pora kart paemus megineliu kazkaip apsigalvojau
*YSL matt touch - matiskuma gerai laike , isryskino sausesnes vietas , tiesiog sulygino spalva , nieko ypatingo
*dior nude - pasiemiau pabandymui pasiskaicius cia , kad tinka riebiai odai , taciau
visa kaip riebalais issitepus atrodziau po 1ar2 valandu

*Paul&Joe protective fluid -nusipirkau irgi paskaicius gerus atsiliepimus , viskas gerai su ta pudryte , taciau riebiai odai

...
lyg ir viskas
jau nebezinau ka bandyt

noreciau make up for ever matt velvet pasibandyt
pati db naudoj actipur krema su spalva

kuris ir maskuoja ir matiskuma puikiai laiko , nesausina .. taciau visvien vakarui noretusi pudrytes
gal turit pasiulymu