Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos smile.gif , esu naujokė, tai iš anksto atsiprašau jei ką padarysiu ne taip. Norėjau pasiteirauti, gal kas naudoja ar naudojo Make up forever HD kreminę pudrą ir galėtų kažką apie ją pasakyti. Ar ji paslėptų šviesius randelius pasilikusius nuo spuogų ir tiktų kiek raustančiai ir riebiai odai.
Atsakyti
QUOTE(Ritaaa7 @ 2010 07 29, 20:10)
Sveikos  smile.gif , esu naujokė, tai iš anksto atsiprašau jei ką padarysiu ne taip. Norėjau pasiteirauti, gal kas naudoja ar naudojo Make up forever HD kreminę pudrą  ir galėtų kažką apie ją pasakyti. Ar ji paslėptų šviesius randelius pasilikusius nuo spuogų ir tiktų kiek raustančiai ir riebiai odai.

riebiai odai mat velvet pagal mane tiktu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko)
gal galetumete pakomentuoti chanel mat lumiere bei lorelio mat morphose pudru sudeti ar labai skiriasi?

Jei teisingą sudėtį radau, tai L'Oreal Matte Morphose tokia:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Acrylates Copolymer, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminium Hydroxide /- (CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77491/CI 77492/CI 77499/Iron Oxides)
Chanel yra vandens/ silikonų pagrindu, L'Oreal- tik silikonų pagrindu pagaminta.
L'Oreal sudėtis gerokai paprastesnė. Susideda tik iš poros silikonų, plėvelę formuojančio ingrediento, drėkiklio ir riebalus sugeriančio, matizuojančio aliuminio bei spalvos pigmentų. Manau, turėtų tikti normaliai/riebiai odai, sausą gali dar labiau sausint. Spėju, kad jokio gaivumo efekto, kaip Chanel nesuteiks, bet turėtų neblogai išsilaikyti ant odos dėl Acrylates Copolymer ingrediento, kuris padeda produktui "prikibti" prie veido ir aliuminio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 30 liepos 2010 - 19:33
QUOTE(ausrineee @ 2010 07 30, 15:18)
riebiai odai mat velvet pagal mane tiktu wink.gif

Mat velvet,manau,labiau tiktu ne tiek riebiai,kiek maskavimo reikalaujanciai odai. Sausai vargu,bet nuo normalios iki riebios. Siaip sunkoka pudra,kasdienai kazin ar butu tinkama.
Atsakyti
Aš esu bandžius Chanel Mat lumiere, tai pirkau net dvi pakuotes, bet po to akis užkliuvo už Vitalumiere ir tada ilgam susigyvenau su ja, nes labai mylėjau tą šlapios odos efektą. deja mėgstu keisti priemones, tai sumąsčiau nusipirkti Givenchy Skin tonic.. Vajezau, kaip suklydau. daugiau niekada nė už ką tokios nepirkčiau, nes pasitepus iškarto atrodau tooookia riebaluota unsure.gif žodžiu, labai lab unsure.gif i blogas pirkinys. Ir kadangi negalėjau į save žiūrėti, tai nusprendžiau pirkti kitą, pigesnę, pudrytę. nusipirkau make up factory.. nu čia dar didesnė nesąmonė. Įsivaizduokit, kad jeigu tepdavau rankomis ir patapšnodavau pirštų galiukais ant pateptos odos, tai likdavo pirštų antspaudai ant veido. aišku neryškūs, bet matėsi. jei su šepetuku tepdavau, tai matydavosi šerelių linijos, nu žodžiu labai nepataikiau..

Dabar pati galvoju išbandyti Dior nude, jeigu ji ne kaip vitalumiere efektą suteikia. arba grįšiu prie mat lumiere wink.gif
Atsakyti
Pabandziau Dior Skin nude,nu man ji tobula pasirode,veidas matinis,svytintis 4u.gif Mano oda misroka,bet pudra tobulai tiko,labai lengva vasarai 4u.gif
Atsakyti
O rudeniui nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Ritaaa7 @ 2010 07 29, 20:10)
Sveikos  smile.gif , esu naujokė, tai iš anksto atsiprašau jei ką padarysiu ne taip. Norėjau pasiteirauti, gal kas naudoja ar naudojo Make up forever HD kreminę pudrą  ir galėtų kažką apie ją pasakyti. Ar ji paslėptų šviesius randelius pasilikusius nuo spuogų ir tiktų kiek raustančiai ir riebiai odai.

as taj manyciau, kad tiktu, bet naudojant su hd baze efektas butu geresni, as naudoju ta hd pudra, man ji labaj gera, tik tiek kad bazes noretusi, o jej ant galo dar biria hd panaudotum, manau efektas butu 100proc thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 07 31, 16:06)
Pabandziau Dior Skin nude,nu man ji tobula pasirode,veidas matinis,svytintis 4u.gif Mano oda misroka,bet pudra tobulai tiko,labai lengva vasarai 4u.gif

aha, as ir ja turiu jau 3 menesius, retai naudoju, nes vasara man pudros nereikia beveik,bet seip tai labai patenkinta , skaiciau daug nuomoniu jog visoms, beveik visoms ji sutirstejo, na pas mane isplakus ji gana skysta, siunciausi is sephora.com tik va man ji pasirode kaip tik ne vasarai o kazkokiam vesesniam orui g.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 08 01, 11:34)
tik va man ji pasirode kaip tik ne vasarai o kazkokiam vesesniam orui  g.gif

Man Dior Nude taip pat mielesne saltu sezonu bigsmile.gif O vasara apskritai leidziu odai ilsetis, netepu pudros praktiskai, nebent koks vakarelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 07 31, 15:49)
O rudeniui nelabai?

tinka ir rudeniui,pavasariui,ziemai bijociau,kad oda issausins.O vasara irgi nesidazau,tik vakarais kazkur nebent einu,ar siaip kokia proga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 01 rugpjūčio 2010 - 18:25
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 07 31, 12:36)
Dabar pati galvoju išbandyti Dior nude, jeigu ji ne kaip vitalumiere efektą suteikia. arba grįšiu prie mat lumiere wink.gif

jos tikrai skirtingą efektą duoda. nude matiškesnė, atsparesnė prisilietimams.
jeigu ir nude nepatiks, rekomenduočiau Kanebo Senai. Ji kažkiek gal turi panašumo su vitalumiere, bet ji atsparesnė prisilietimams, nesausina, bet ir neblizga taip veidas, kaip su vitalumiere. sausai odai ji kaip tik 4u.gif
Atsakyti