Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

šviesus spindulėlis drugelio gyvenime....

user posted image

Naktinis drugelis, nespalvotas ir visai negražus, netikėjo, kad pasaulis būna gražus ir spalvotas, kadangi niekada jo nematė. Manė, jog tai tik fikcija – dalykas, kuriuo visi tiki, kad būtų tamsą lengviau ištverti. Ir drugelis, nors svajojo gyventi kitaip, niekad neieškojo kito pasaulio. Jis vis laukė ir tikėjosi ateisiant kažką itin svarbų jo gyvenime.
Vieną ypač tamsią naktį tas pats drugelis giliai mąstė apie gyvenimą ir todėl paryčiais negalėjo užmigti. Netikėtai jo tamsų ir švelnų snukutį paglostė šiesus ir šiltas saulės spindulėlis. Drugelį apėmė keistas džiaugsmas, kurį seniai bebuvo jutęs. Nors norėjo pasilikti ilgiau ir mėgautis stebuklinga akimirka, jis instinktyviai pasislėpė tamsoje - drugeliui buvo baisu, nes ta jaukuma traukė pažinti vis labiau ir labiau. Nuo to laiko naktinis drugys daugiau niekad nebeužmigdavo paryčiais – norėjo dar ir dar kartą išgyventi tą jausmą, nes žinojo, kad vieną dieną jis gali ir nebesugrįžt.
Pamažu pilkas ir liūdnas drugelis virto nuostabiai spalvotu ir visad besišypsančiu. Jis daugiau nebelindėjo tamsoje. Tačiau taip ir nevirto dieniniu drugiu, nes jo šviesą per dažnai temdydavo nežinios šešėlis ir todėl labai bijojo, kad vieną dieną ta šviesa užges…
…Ir jeigu ta šviesa užges, drugelis jau niekada nebebus toks liūdnas kaip buvo anksčiau, nes pažino tai, ko netikėjo esant.
Atsakyti
Sveikutes mamytes po savaitgalio 4u.gif

Vaivos juosta labai grazi tema wub.gif

Kalbat apie daktarus... Ir man sukylo prisiminimai... Man nepasiule jokios pagalbos, ir israse sekancia diena po gimdymo, ir nei vienas gyd. neatejo apziuret pries israsant... verysad.gif Teisingai viena is mergyciu paraset - dirbti gydytoju nera profesija, tai turi but pasaukimas. Matyt as ne "ant tokiu pataikiau".

Visoms po 4u.gif Geros savaites 4u.gif
Atsakyti
Vakar iskilo man klausimas
Yra medikamentai gimdimui skatinti,o ar yra gimdima numalsinantis?
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2010 05 10, 10:17)

Manrods, kad yra kažkokie, gi stabdo priešlaikinį kartais. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2010 05 10, 10:17)

Man rodos yra. Juk prieslaikini stabdo vaistais, kaip VJ pasake.
Atsakyti
Tikejausi,kad atsakysit kad nera.
Kodel man nestabde gimdimo tuomet....?
Gal uz tai kad visai vandenu nebuvo....?
Atsakyti
Sveikutės,
Ačiū VJ už jaukius namučius 4u.gif
Gražus buvo savaitgalis, graži ir šiandien diena, bet kažko ilgesys kankina...
Kažkaip bicės pasigedau, jos protingų postų... ir kitų, retai beužsukančių...
Kažin kaip Gabrieliukui sekasi? Ar dar nesūpuoja mažiulio?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar buvau užsukusi į Kevinuko temutę, tai Gabrieliukas 20d turi gimdyt ax.gif

Kažkaip darbe landžiojau visur po SM, tai radau, kad dar viena angeliukų mamytė laukiasi, bet palauksiu kol pati pasisakys ax.gif

Visoms liūdinčioms po 4u.gif , gal kiek nuotaiką paskaidrins
Atsakyti
sveikos, mergaitės 4u.gif

...su tais, kurie gyvent skubėjo... pravirkdei...

puola mane depresija, atstot nenori. kuo ryškiau saulė šviečia, tuo sunkiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2010 05 10, 09:56)

Man nifedipinas apstabdė gimdymą tik keliom valandom. Tiksliau, sulėtino kažkiek visą eigą.
Turbūt kad tau nestabdė dėl vandenų. Jei paaiškėja, kad kilus infekcija, taip pat nestabdo.
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2010 05 10, 10:56)

Jei vandenu nebuvo, tai del to ir nestabde. Teisingai carramele sako, nifedipinas naudojamas prieslaikiniui gimdymui isvengti, taciau buna atveju, kai jis tik pristabdo gimdyma keliom valandom.
Atsakyti
Sveikos mergaitės naujoj temukėj. Skaičiau skaičiau, viską sąžiningai perskaičiau, nuotraukytes apžiūrėjau o ką parašyt ir nebežinau....
Tik noriu patikslint- viena mama rašėt kad jei vaikiukas išgyvena bent valandą- duoda gimimo liudijimą, tai nėra taip, nežinau kodėl yra kažkaip kitaip- maniškė išgyveno beveik parą, bet gavom tik tą gimimo akto įrašą, o paties liudijimo ne (tiksliau jo negavom, tik po visko susizgribusi kad neturiu jokio dokumento apie JOS gimimą,nors apie mirimą turiu, ir pati pradėjau ieškot, tik tada išsiėmėm, nors ten gimimo-mirties pažymas pašalpoms bei mirties liudijimą gavom iš karto ligoninėje). Bet aišku ir vardą leido suteikti (visus popierizmus sutvarkė ligoninė) ir t.t. Kai domėjausi CM sakė kad nepriklauso gimimo liudijimas . Tai vat taip.

O daugiau skaitau skaitau ir atrodo viskas taip pažįstama- ir viskas jau praeita....dabar jau kitaip: kažkiek pamiršta, kažkiek gyvenimas „kompensavo“ kitu vaikiuku, kažkiek tas skausmas kitų bėdų užgožtas....taigi visoms liūdinčioms po ramybės balionėlį ....

Ai dar- Kristulee, o iš kur gavot tokią gražią puokštę ant vaikinuko žvakės? Kur tokių būna pirkt? Mums mėnesio gale irgi bus ta šventė tai jau irgi gyvenu tais rūpesčiais..blin atrodo tik krikštyjau vaikus- o jau komunijos eina....tuoj ir ženyt reiks....taigi gyvenimas vietoj nestovi- šuoliais šuoliuoja.... O dar pradinės mokyklos užbaigtuvės, tai reikės balių kelti (sutaps su komunija), ..o ir pati nuo joninių einu atostogaut- kaip nooooooriu, nors žinau kad bus savotiškas namų areštas, nes mažasis kartu atostogaus (darželiai neveikia pas mus liepą) bet vistiek bus smaugu kartu tinginiaut su vaikais (gal tikslesnis žodis- kariaut biggrin.gif ).
Atsakyti