Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

nasata, kol nepraranda zmones nesupranta...
Kai man visa tai nutiko visi ramino, kad ko cia pergyvenu del 400g mesos. Jie nesuprato kad tai buvo mano sunelis. Toks maziukas grazus angeliukas. Riesta nosyte. Sveisiai susigarbanavusiai plaukuciai. Visa gyvenima galvosiu kokios spalvos galejo but jo akys
Atsakyti
labutis mamytes, maniske saulyte dar KOL KAS gyva.sergam nepagydima liga.gydytjai nieko gero nezada.sunku auginti vaika, kai zinai, kad....buna dienu, kai apsikabini vaika, ir verki verki, kol nieks nemato...bet tas situacijos nepakeicia, tiesiog tuo metu lengviau pasidaro....gal ir ziauriiai skamba, bet kartais pagalvoju, jau geriau, kai mazute gime, butu dievulis iskart pasiemes, nes kuo toliau, tuo labiau prie jos prisirisu, isijauciu i "mamos vaidmeni"., o nuo to tik sunkiau
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 11, 10:19)
labutis mamytes, maniske saulyte dar KOL KAS gyva.sergam nepagydima liga.gydytjai nieko gero nezada.sunku auginti vaika, kai zinai, kad....buna dienu, kai apsikabini  vaika, ir verki verki, kol nieks nemato...bet tas situacijos nepakeicia, tiesiog tuo metu lengviau pasidaro....gal ir ziauriiai skamba, bet kartais pagalvoju, jau geriau, kai mazute gime, butu dievulis iskart pasiemes, nes kuo toliau, tuo labiau prie jos prisirisu, isijauciu i "mamos vaidmeni"., o nuo to tik sunkiau

begalo sunku skaityti.nebežinau nė kaip paguosti ,galiu tik virtualiai apkabinti verysad.gif o ar geriau būtų taip ar anaip....tikrai ne nebūtu yra taip ir yra toks skausmas,su savo skausmu turėsim susigyventi verysad.gif
Atsakyti
labutis mamytes, maniske saulyte dar KOL KAS gyva.sergam nepagydima liga.gydytjai nieko gero nezada.sunku auginti vaika, kai zinai, kad....buna dienu, kai apsikabini  vaika, ir verki verki, kol nieks nemato...bet tas situacijos nepakeicia, tiesiog tuo metu lengviau pasidaro....gal ir ziauriiai skamba, bet kartais pagalvoju, jau geriau, kai mazute gime, butu dievulis iskart pasiemes, nes kuo toliau, tuo labiau prie jos prisirisu, isijauciu i "mamos vaidmeni"., o nuo to tik sunkiau

...... verysad.gif
Dziaukis kiekviena akimirka su ja!!!!! Turesi nerealiu,neisdildomu prisiminimu.
O kas yra geriau,sunku pasakyti....
As labai norejau,kad buciau galejus apkabint,pamyluot.... o dabar nieko negalejau... del to skauda sirdele dar labiau...
Apkabinu tave! ....

Nejaugi jokios vilties nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 11 gegužės 2010 - 09:38
QUOTE(nasata @ 2010 05 10, 20:12)

...bet neleidžia man gedėt..nenori niekas mano ašarų matyt..ir kaip matau..daugumai sunku suprast, kaip gali šitaip pergyvent dėl to, kas net negimė, prie kurio, pasak jų nespėjai priprast ir pamilt...

Pažįstamas pojūtis... Jauties tada dar vienišesnis su savo skausmu, nei vienas žliumbdamas kur kamputyje.

QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 11, 09:19)

Beprotiškai sunku turėtų būti verysad.gif
O kaip pati mergytė jaučiasi šiuo metu?
Atsakyti
Sveikos, stiprybės tau, Neringuskinas, tau jos ypatingai reikia ir dar reikės...
Mano buvusi klasiokė ir draugė (su kuria retai besusitinku, bet jei susitinku tai pakalbam kaip sakoma „iš dūšios“, augina mergaitę aklą, silpnaprotystė ir cerebralinis paralyžius (nėštumo metu persirgtos sunkioj būklėj raudoniukės pasekmė). Mergaitei gal 13 metų jau. Kai sutinkam, abi paverkiam, bet išvada ta, kad kaip beskambėtų žiauriai, man likimas davė mažesnį kryžiuką....ir abi su tuo sutinkam.
Kita pažįstama mano vienmetė augina du absoliučiai neįgalius ir agresyvius vaikus. Buvo pirmas, poto matytumėt su kokia viltimi ir svajonėmis laukė antrojo- žinojom kad gimus normaliam vaikui ji pradės gyvent, nes buvo užgęsusi. Gimė antras- ta pati nelaimė. Moteris visai užsidarė, atsiribojo nuo visko savo kiaute, užgęso...vakar sutikau – veža vaikiuką vežimuke (jam 5 metai) ir neša sauskelnių poką.
Mano giminaitei darė vėlyvąjį valymą (3 mėn, pati vos nemirė nes buvo nevietoj pastojimas) . Poto valymo ji nebegali pastot. Niekaip. Šeima neturi nei vieno vaikiuko.
Ir kiek tokių pavyzdžių. Rodos tik kai nenori to matyti ir nematai ir atrodo visi laimngi o tau vat likimas drėbtelėjo....
Aišku norisi to laimingo gyvenimo be jokių tokių likimo išdaigų, bet tokių šeimų mažai, arba aplamai nėra.
Taigi reikia nešti savo tuos kryžiukus per daug giliai nekapstant- kodėl man, už ką, nieko blogo nepadariau ir t.t. Kaip tame eilėraštyje „Susikapti ir gyventi.....“. Žinau kad žiauriai skamba, bet kai pamatai visa tai- supranti kad tik toks tas gyvenimas ir tavo pasirinkimas kaip jį atsitikus nelaimei nugyventi- išgedėti ir atsitiesti ar palūžti.
Linkiu visoms mamoms atsitiesimo ir ramybės. 4u.gif
Atsakyti

dieve, kaip nelengva...

Galiu tik pakartot viską, ką parašė divėja: džiaukis, mylėk, dovanok tiek, kiek gali dovanot. Kad būtų ką prisimint.

Ir dar - vis gi gal tikėk, kad bus gerai? Ar tikrai tai neįmanoma?
Atsakyti
[quote=neringuskinas,2010 05 11, 09:19]
LABUTIS neringuskinas 4u.gif

dar visai nenuleisk ranku wub.gif dar sansas augti sveikom ir laimingom yra ,ir as tikiu kad jus ji isnaudosit wub.gif Laikykites merginos 4u.gif
Atsakyti
neringuškinai....pamenu tave iš rugpjūtinukių........
Atsakyti
labutis mamytes...

Labas, pažįstama situacija ir be galo liūdna...aš iki pat galo tikėjausi stebuklo, nors protu suvokiau, kad tai sunkiai įmanoma (man jau reanimacijoj prieš maždaug 10 d. iki netekties pasakė, kad vilties mažai, nors kiti gydytojai ir ramino). Baisu... Bet pritariu Divėjai ir Eglei C - myluok, džiaukis, - tokie prisiminimai nepamainomi. Nors pati dabar retai žiūriu sūnelio nuotraukas, bet man gera jį prisiminti... Laikykis
Ir šiandien žadu jam nuvežti vėjo malūnėlį, glėbį tulpių - manau, kad jam patiks...jis mėgo uostyti gėlytes...
Atsakyti
aciu uz patarimus, bet kazkaip sunku dziaugtis vaiku.galvoje sukasi tik viena mintis...dienu dienas, sedziu internete, ieskau visokiu budu, kaip padet savo vaikui, traiciniu ir netradiciniu, bet su tokia reta liga kaip musu, nieko gero nera...gyytojai, ka jie...man tik pasake, kad vienas vaikiukas su tokia liga kaip musu, metus isgyveno, kitas tris...bet kad si liga greit maziukus "suvalgo".nebent stebuklas mum padetu...
kaikurios "drauges" sako, ka galvociau apie antra[cia musu pirmoji], bet koks galvojimas apie tai tokioj situacijoj.beto baisu.daktarai tiksliai nezino kodel mums sitaip, gali but kazkas su paveldejimu susije, nors ligtai nieks nesirgo sia liga,bet ka gali zinot...bet is patirties zinau, kad buna, jei vienas vaikelis neigalus, gali but ir antras....ziaurus likimas....kolkas kol vilte yra, tai net neplanuojam su vyru antrojo, po to...nebent isivaikinti....
o mano viltukas super mergyte, grazuolyte, zandukai raudoni...net nepasakysi kad ji serga, tokia jau liga, "valgo" is vidaus....tik kvepuojam daznai-pas mus problemos su plauciukais....
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 11, 14:02)
aciu uz patarimus, bet kazkaip sunku dziaugtis vaiku.galvoje sukasi tik viena mintis...dienu dienas, sedziu internete, ieskau visokiu budu, kaip padet savo vaikui, traiciniu ir netradiciniu, bet su tokia reta liga kaip musu, nieko gero nera...gyytojai, ka jie...man tik pasake, kad vienas vaikiukas su tokia liga kaip musu, metus isgyveno, kitas tris...bet kad si liga greit maziukus "suvalgo".nebent stebuklas mum padetu...
kaikurios "drauges" sako, ka galvociau apie antra[cia musu pirmoji], bet koks galvojimas apie tai tokioj situacijoj.beto baisu.daktarai tiksliai nezino kodel mums sitaip, gali but kazkas su paveldejimu susije, nors ligtai nieks nesirgo sia liga,bet ka gali zinot...bet is patirties zinau, kad buna, jei vienas vaikelis neigalus, gali but ir antras....ziaurus likimas....kolkas kol vilte yra, tai net neplanuojam su vyru antrojo, po to...nebent isivaikinti....
o mano viltukas super mergyte, grazuolyte, zandukai raudoni...net nepasakysi kad ji serga, tokia jau liga, "valgo" is vidaus....tik kvepuojam daznai-pas mus problemos su plauciukais....

Truksta zodziu kaip sunku verysad.gif
Stipriai apkabinu verysad.gif
Atsakyti