Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

QUOTE(tanler @ 2010 06 11, 11:28)
console.gif
Viskas, kas atsitinka, turi priežastį...

Mes tik žmonės, nereikia norėti pajėgti daugiau nei galime....

Tikėk tuo ko nėra, tam kad būtų...

tanler visada randi tinkamus žodžius 4u.gif

kristulee console.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
aš nesuradusi paaiškinimo...
..nebuvo dėl ko išeit Vaivutei.... sveikutėlė, žavi, 10 balų gavus....

Kristulle, ...... console.gif console.gif siaubinga tau buvo toji vasara........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 11 birželio 2010 - 12:34
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 11, 13:33)

mes jo ir nesurasim... mano irgi gime sveikutis,gavo tuos pacius 10 balu,ir uz ka tokiam mazuliukui tokia liga... is kur... net daktarai paaiskinimo nerado,tepasake taip buna...
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 06 11, 09:22)
Labas rytas.
oras lauke nuostabus. lygiai toks pat kaip ir tą dieną, kai nuskendo mūsų angeliukas verysad.gif . jau 4 metai, net 4- o aš dar netikiu.... cray.gif

console.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 11, 13:33)

QUOTE(zydrute @ 2010 06 11, 13:38)
mes jo ir nesurasim... mano irgi gime sveikutis,gavo tuos pacius 10 balu,ir uz ka tokiam mazuliukui tokia liga... is kur... net daktarai paaiskinimo nerado,tepasake taip buna...

Mes niekuomet nerasime atsakymo kodel...Net jei daktarai ir ivardintu priezasti,mes visuomet klaustume,uz ka butent musu vaikams...
Tokia jau ta motinos sirdis.Visuomet nerimstanti del gyvu ir prarastu vaiku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 06 11, 09:22)
Labas rytas.
oras lauke nuostabus. lygiai toks pat kaip ir tą dieną, kai nuskendo mūsų angeliukas verysad.gif . jau 4 metai, net 4- o aš dar netikiu.... cray.gif

dieve ,kaip skaudu verysad.gif apkabinu.......
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2010 06 11, 13:38)

Ir as ieskodama atsakymo nekarta isgirdau "kartais taip buna" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 06 11, 08:22)
Labas rytas.

tikriausiai ir nepatikėsim.ir man sūnelis yra čia,su manimi.kažkur kieme užtruko...su draugais console.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 06 11, 15:13)
Ir as ieskodama atsakymo nekarta isgirdau "kartais taip buna" verysad.gif

O mane ale paguode akusere pasakydama "Kartais taip buna,pati gamta sutvarko kaip jai reikia.Dziaukis,nes gal butum koki invalida pasigimdzius ir paskui visa gyvenima vargus."
Po tokiu zodziu per asaras kelio nemaciau. verysad.gif
Atsakyti
Labukas mamyciukes 4u.gif 4u.gif kaip liudna,ziaurus ir negailestingas tas gyvenimas...as irgi galima sakyt kasdien sau kartoju kodel ir uz ka man taip?
Atsakyti
QUOTE(sms-as @ 2010 06 11, 13:54)
Tokia jau ta motinos sirdis.Visuomet nerimstanti del gyvu ir prarastu vaiku... verysad.gif

4u.gif gražiai pasakyta

Kristule, console.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti