Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinė technika

QUOTE(Gintuxx @ 2005 05 06, 14:49)
Sveiki jei kam reikia kazkokiu prietaisu tai galite drasiai kreiptis i mane as situo uzsiemu ir nuolaida gera padarysime  smile.gif

Rasykite man                trashg@gmail.com

o jeigu man reikia imontuojamo saldytuvo ir gartraukio? taip pat galiu parasyti? blush2.gif
Atsakyti
Nu va, mano mylimasas pasirodo taip pat uzsimane indaploves smile.gif tai montosime indaplove po orkaite ir dar + salia kaitlente smile.gif ot derinukas!!! smile.gif tikiuosi, nieks nesulus, nesubyres ir nesprogs laugh.gif
Atsakyti
Neradau šios temos, todėl siūlau pasidalinti patirtimi smile.gif
Mes labai norim įmontuojamos, bet žiūrim, kad ir kainos truputį aukštos. Tai verta ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2005 05 12, 07:38)
Neradau šios temos, todėl siūlau pasidalinti patirtimi  smile.gif
Mes labai norim įmontuojamos, bet žiūrim, kad ir kainos truputį aukštos. Tai verta ar ne?  g.gif

Na man tai 5montuojama technika yra kurkas graziau,negu neimontuojama ax.gif Ypac,jei virtuves sujungta su svetaine rolleyes.gif O ir pvz.,kai virykle imontuota,tai zymiai ir praktiskiau-bo neprikrenta maisto tarp virykles ir spinteliu smile.gif
Mes,jei tik kisene isnes,stengsimes visa technika pirkt imontuojama smile.gif
Atsakyti
Yra panasi tema, tik be +/- smile.gif
Mes supirkom viska imontuojama, isskyrus saldytuva, nes ten kainos labai dideles, o pasirinkimas mazas. Imontuojamos matau tik pliusus, isskyrus tai, kad ji brangesne mirksiukas.gif
Atsakyti

O kokių firmų buitinę techniką rinkotės?

Mes tai irgi norėtumėm įmontuojamų, bet jau kainas kai pasižiūri, tai atrodo, kad sumoki dvigubai už stacionarų. cry.gif
Atsakyti
Turbut dvigubai brangiau ir gaunasi ax.gif
Jei neperki hanza, beko ar ardo ir pan.

Pas mane montuojamas nedidelis saldytuvas liebher apie 2000
dar pirksiu baumatic indaplove (1200), kaitlente elektrine stiklokeramine su individualiu sensoriniu valdymu be remelio (1050), galu surinktuva, montuojama i spintele (apie 300-400) skirsiu.
Jei uzteks pinigeliu- orkaite uz kokius 1600, turbut irgi baumatic.
Turiu mikrobange, ji nemontuojama, bet kadanors ja keisiu i montuojama ax.gif stoves vies saldytuvo.

Vat tokios kainos...
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 12, 12:58)
Pas mane montuojamas nedidelis saldytuvas liebher apie 2000

O mes si savaitgali buvom uzvaziave pasiziuret i parduotuve,kur prekiauja buitine technika su kosmetiniais defektais- tai ten toxai didziuuulis Liebher saldytuvas su vyno rusiu kainavo irgi kazkas apie 2000Lt rolleyes.gif parduotuvej normalioj tai siaip sake tox apie 4000Lt kainuoja ax.gif Tai mes jauciu viska is ten ir pirxim blush2.gif Tik orkaite su kaitlente jau turim nusipirke (Dalios salone kazkox ispardavimas buvo,tipo senesnius modelius ispardavinejo,tai visas komplektas lygtais apie 1800Lt kainavo rolleyes.gif , nu bet aisq,valdymas ten ne sensorinis, o rankenelinis tongue.gif ir kaitlente su remeliu ir orkaite,priklausanti prie kaitlentes g.gif , na bet man siaip patiko,bo ten metalicas kazkokia neteplia medziaga padengtas ir orkaites komplektacija patiko ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 12, 12:58)
galu surinktuva, montuojama i spintele (apie 300-400) skirsiu.

Bet tie kur i spinteles isimontuoja gi labai mazai kubu traukia g.gif
Atsakyti
Na, Baumatic orkaite uz 1600... g.gif Kokia tu ten tokia navarotna nori pirkt uz tokia sumele? Mes pirkom Zanussi 1250Lt su visais pribambasais, griliumi, kazkokiu ten pavirsium, kur ant 250' istatai tuscia - ir jis pats valosi, oro paskirstymu... doh.gif Vienzo, nezinau, ko dar noret. Nebent kad butu firma kokia prestiziskesne (man siaip vardai nerupi, tik kad veiktu po to), ar dar yra orkaite + mikrobangine, bet ir kainos - apie 3000Lt.
O garu rinktuvo imontuojamo as nelabai noriu, nes pas mus virtuve kartu su svetaine, ir reikia galingesnio. Labai patinka JanKolbe, na bet doh.gif 2000Lt cry.gif
Atsakyti
Ir mes uzsimanem indaploves blush2.gif Tik kol kas jos neperkam, bet paliekam nisa virtuvej, kad po to galima butu ideti. Tik klausimas toks iskylo: jei indaplove - 45cm, tai nisa turi buti lygiai 45cm ar truputuka didesne???
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 05 12, 13:17)
Bet tie kur i spinteles isimontuoja gi labai mazai kubu traukia g.gif

pasiziurejau, kad yra ir galingu, nu as nezinau, ar cia galingas apie 600 kazhko tais blush2.gif
pas tevus tik 280 ir tai uztenka- po visokiu gimtadieniu rukalus taip istraukdavo blush2.gif kad jokio pedsako nelikdavo, jog virtuveje rukyta kokiu 12 zhmoniu smile.gif O ir gaminant labai gerai ten viska sutraukia.
Pas mane virtuve irgi su svetaine, bet jei super galingas - tai jis ir labai stipliai uz.
O tie i spitele montuojami- tai buna su tokia labai dedele deze kur i spintele kisasi- tai kuo didesne deze- tuo galingesnis.
Atsakyti