Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai, patarimai, nuomonės - 2

Sveiki, as irgi jungiuosi prie ieskanciuju rato.

Perskaiciau temute ir toks ivaizdis susidare, kad brangusis KETTIS atstovauja ELEKTROLUX, nes kiekviena jo zinute, ar nurodymas krypsta tik i vienintelia marke.

Bet gal as ir klystu, aciu uz info.

As tikiu, kad yra labai geru ir kitu firmu dulkiu siurbliu, gal net ir geresniu.

Pirmiausei norejau su vandeniu, po to apsigalvojau, nes pas mane puse buto kilimine danga, o be to turiu garine ta sluota smile.gif Labai patenkinta ja, grindis issiplaunu ir tiap gaiviai kvepia ir nereikia jokiu chemikalu. Tik gaila , kad nesiurbia.

Taigi dabar svarstau ar man reikia su maisiukais ar kaip jie ten vadinasi, niu be maisiuku ir kokia firma rinktis.

As taip mastau, nors gal ir neteisingai, kad geriau investuoti daugiau pinigu i brangesni dulkiu siurbli be maisiuku (manau susitaupo nemazai), ir po to vargti, isimant tas dulkes.

Kokia jusu nuomone, ka jus manot tuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2010 11 18, 23:19)
....

Kokia jusu nuomone, ka jus manot tuo klausimu.

Labas, aš tai manau, kad tikrai geri siurbliai turi būti su maišiukais 4u.gif
Atsakyti
vis ruošiuosi perskaityt temą ir susirast atsakymą, bet vis laiko pritrūksta, tai bandysiu be skaitymo paklaust.

ieškau dulkių siurblio, galvoju apie plaunamą, noriu, kad siurbtų ir grindis išplautų, grindys mano parketas, namie tik vienas kilimas, tai va klausimas ar tie plaunami sausai plauna ar nereikia paskui dar su skuduru grindų peršluostyt gal galit kas ką rekomenduot, norėtūsi tik kokybiško daikto, geros firmos, bandžiau inetinėse parduotuvėse aprašymus skaityt, bet pagalvojau, kad vartotojo rekomendacija vis tiek pati geriausia
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 19, 13:09)
vis ruošiuosi perskaityt temą ir susirast atsakymą, bet vis laiko pritrūksta, tai bandysiu be skaitymo paklaust.

ieškau dulkių siurblio, galvoju apie plaunamą, noriu, kad siurbtų ir grindis išplautų, grindys mano parketas, namie tik vienas kilimas, tai va klausimas ar tie plaunami sausai plauna ar nereikia paskui dar su skuduru grindų peršluostyt gal galit kas ką rekomenduot, norėtūsi tik kokybiško daikto, geros firmos, bandžiau inetinėse parduotuvėse aprašymus skaityt, bet pagalvojau, kad vartotojo rekomendacija vis tiek pati geriausia

grindim plauti tinka TIK garinis Karcher tiek parketui tiek laminatui, taip pat biški pigesnis varaintas butu Thomas Twin tt Aquafilter, visis kiti siurbliai sugadins jums grindis schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 15, 01:49)
Ar yra kur pirkt antgaliu surbliams, sulauziau savo Philips'o pagrindini antgali  doh.gif .

pabandykit Servicenet
Lukšio g. / Verkių g. 29, 4 korpusas Vilnius, čia servisas kur aptarnauja Philips
Atsakyti
QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2010 11 19, 00:19)
Perskaiciau temute ir toks ivaizdis susidare, kad brangusis KETTIS atstovauja ELEKTROLUX, nes kiekviena jo zinute, ar nurodymas krypsta tik i vienintelia marke.

As tikiu, kad yra labai geru ir kitu firmu dulkiu siurbliu, gal net ir geresniu.

Taigi dabar svarstau ar man reikia su maisiukais ar kaip jie ten vadinasi, niu be maisiuku ir kokia firma rinktis.

As taip mastau, nors gal ir neteisingai, kad geriau investuoti daugiau pinigu i brangesni dulkiu siurbli be maisiuku (manau susitaupo nemazai), ir po to vargti, isimant tas dulkes.

Taip, Electrolux siurblius žinau tikrai gerai, bet pakankamai žinau ir kitus - todėl taip užtikrintai ir rekomenduoju Electrolux. Taip, yra ir kitų gerų gamintojų (apie Miele, Siemens/Bosch siurblius nieko blogo nesakau smile.gif ), bet deja dauguma mūsų rinkoje esančių gamintojų siurblių yra nieko verti schmoll.gif na, tiksliau neverti to, kiek kainuoja smile.gif
Dėl maišeliai/be maišelių: vienareikšmiškai su maišeliais, vien dėl paprastesnės priežiūros (ok, teks papildomai investuoti iki 50 lt/metus maišeliams), geresnio filtravimo ir higieniškumo, jau nekalbant apie nepalyginamai didesnį bemaišelinių siurblių keliamą triukšmą doh.gif
Atsakyti
Sveiki, perskaičiau visą temą, bet vistiek norėčiau protingo žmogaus patarimo, kadangi man čia tamsus miškas, ir kaip sako, kuo giliau į mišką ... blush2.gif
Reikia man įrenginio, kuris plautų laminatą ir akmens plyteles. Namie du maži vaikai ir šuo, taip, kad plaukų, trupinių ir terlionių ant grindų netrūksta. Kiek supratau vienas geriausių variantų - http://www.irankiai2...er-sv-1902.html
Bet ar galima su garu plauti laminatą? Ar su šiuo įrenginiu galima plaut kokiu kitokiu būdu ir be garo? Ir dėl eksploatacijos įdomu, ką ir kas kiek laiko reikia keist, ir kokios kainos maždaug tų priedų keitimo?
Padėkit, esu žalia, bet nebenoriu skraidyt ant šluotos protest.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 15, 00:49)
Ar yra kur pirkt antgaliu surbliams, sulauziau savo Philips'o pagrindini antgali  doh.gif .

Pabandykite cia pasiziureti, gal rasite tinkama mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Karcheryje-gariniame galima reguliuoti garų karštį. Aš laminatą retsykiais plaunu, tiesiog stipriau gumutėmis prie grindų prispaudžiu, kad geriau surinktų lašus, arba dar perbraukiu sausai t.y. tiesiog siurbiant. Su juo gal daugiau darbo būna visus priedus perplaunant, bet keičiant antgalius ir langus, ir kilimą, ir minkš. baldo gobeleną, ir grindis, ir plyteles WC, vonioje išsiplaunu. Laiko atima, bet ir šepečiu greičiau neišeina. Esu patenkinta.

i 
Ištrintas komercinis pasiūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 lapkričio 2010 - 13:31
Sveiki,

Ką manote apie siurblį Philips FC8130?
O gal yra koks neblogas siurblys ,bet aktualu,kad kaina 350LT neviršytų ax.gif
Atsakyti
Laba diena, turiu klausimų Electrolux ekspertui:
domina cikloniniai šios firmos siurbliai (triukšmas negąsdina smile.gif ), bet nežinau:
ar tinka turbo antgalis įvairiems modeliams (norint įsigyti papildomai), ar tik tiems, kurių komplektacijoje jie jau yra;
ar hepa12 bei hepa13 filtrai universalūs (išskyrus cilindrinius). Domina ir plaunami , ir neplaunami filtrai.
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2010 11 24, 22:39)
Ką manote apie siurblį Philips  FC8130?
O gal yra koks neblogas siurblys ,bet aktualu,kad kaina 350LT neviršytų ax.gif

yra dabar Aviteloje, Senukuose ir Topocentruose akcijų geriems nedideliems Electrolux ErgoMini serijos siurbliams, tilpsite ir i 250, ZP3520 arba ZP3525 modeliai wink.gif

QUOTE(vadva @ 2010 11 25, 22:13)
Laba diena, turiu klausimų Electrolux ekspertui:
domina cikloniniai  šios firmos siurbliai (triukšmas negąsdina smile.gif ), bet nežinau:
ar tinka turbo antgalis įvairiems modeliams (norint įsigyti papildomai), ar tik tiems, kurių komplektacijoje jie jau yra;
ar hepa12 bei hepa13 filtrai universalūs (išskyrus cilindrinius). Domina ir plaunami , ir neplaunami filtrai.

na kodėl tie cikloniniai?.. doh.gif nagi kaip nepatogu juos naudot, plius nehigieniška, jau nekalbant apie triukšmą.. smile.gif
Dažniausiai jei toj siurblių "šeimoj" (pvz. UltraActive cikloniniai siurbliai) yra modelis su turbo antgaliu, tai tiks jis ir kitiems tos pačios šeimos siurbliams (toks pats sujungimas su vamzdžiu). Bet šiaip abejoju ar apsimokės pirkti turbo antgalį atskirai, nes jo kaina (100-150 lt.) bus didesnė nei skirtumas tarp siurblio su šiuo antgaliu komplektacijoje vs. be jo. Tai geriau iškart pirkti tokį, kokio reikia smile.gif
dėl hepa: ką turite omeny "universalūs"? Ar tinka hepa filtras iš pvz. Electrolux i Miele siurblį? ne, netiks. Plius, ne viskas tikrai filtruoja gerai, ant ko užrašyta "hepa" (pvz. Samsung atveju hepa filtras filtruoja prasčiau nei pats paprasčiausias pigiausiuose Electrolux modeliuose dedamas mikrofiltras). Jei yra hepa H12 neplaunamas komplektacijoje, jį tikrai apsimoka po metų naudojimo (kažkur per tiek laiko turėtų kristi filtravimo efektyvumas) pasikeisti į plaunamą hepa H13 už viso labo 43 lt (electrolux siurblių atveju).
Atsakyti
QUOTE(hitohana @ 2010 11 19, 23:43)
Kiek supratau vienas geriausių variantų - http://www.irankiai2...er-sv-1902.html
Bet ar galima su garu plauti laminatą? Ar su šiuo įrenginiu galima plaut kokiu kitokiu būdu ir be garo? Ir dėl eksploatacijos įdomu, ką ir kas kiek laiko reikia keist, ir kokios kainos maždaug tų priedų keitimo?
Padėkit, esu žalia, bet nebenoriu skraidyt ant šluotos  protest.gif

Mes turim tokį, tai eksploatacijai reiks tik priemonės prieš putojimą (apie 20 lt - mažiausiai 6 mėnesius naudosit) ir Hepa filtras (apie 80 lt maždaug kartą per metus).
Aš patenkinta šituo pirkiniu, visas plyteles kruopščiai išsiplovėm, dažytas sienas atnaujinom, baldus. Žinoma, stebuklų nėra, chemijos kažkiek vis tiek naudojam įsisenėjusiems nešvarumams. O dulkių tikrai namie mažiau jaučiasi, rečiau reikia jas valyt, grindis plaut.
Atsakyti