QUOTE(Atgaja @ 2010 12 21, 12:16)
kettis, o kuo tas zsc 6940 yra ženkliai blogesnis už zxm 7030 :
-antgaliai tie patys Dust magnet
-turbo antgalis
-parketo antgalis
-plaunams hepa 12
-dulkių koncentracija išmetamame ore 0.002 mg/m3
Triukšmingumas neitin skiriasi, o be to mums tai nėra l.aktualu.
Antras klausimas, kaip cikloniniai siurbliai reaguoja į įsiurbtas monetas ir panašius daiktus. Ar nuo tokių šiukšlių nesuskilinėja šiukšių konteineris?
nzn, man cikloniniams siurbliams alergija - vieną turėjau, tai išvežiau į kaimą ir nebesuku galvos

o triukšmingumas skirias nei daug nei mažai - 78 dB ZXM7010 VS 83 dB ZSC6940, t.y. beveik dvigubai triukšmingesnis pagal girdimą garsą

O dėl talpos - patekus kokiam stambesniam daiktui jis labai daug triukšmo pradeda skleist, o per tas kelias sekundes kol išjungsit siurblį nemanau kad galėtų sugadinti talpyklą. Bent man kelis kartus taip buvo, nieko tai talpyklai nenutiko.
QUOTE(papliauška @ 2010 12 22, 21:06)
Nusipirkome Elektrolux ZE330B siurblį, tai norėjau paklausti kettis ar kitų turinčių tokį siurblį dėl maišelio pakeitimo, instrukcijoje rašo, kad maišelį keisti būtina kai tas langiukas indikatorius tampa raudonas, bet man išsiurbliavus vieną karta 2 kamb. butą jis paliko beveik visas raudonas, tada ištraukiau pasižiūrėti maiselį, bet jame dulkių tai kokia sauja, gal net maziau, tai nezinau negi tą maišelį reikės keisti kas antrą siurbliavimą, ar tas indikatorius mano siurblyje neveikia

, anksčiau turėjau cikloninį tai nelabai gaudausi su tais maišeliais
Ir dar norėjau paklausti Dust magnet antgalyje siurbliuojant laminatą tie šereliai turi būti išlindę iš antgalio ar ne instrukcijoje tų paveikslėlių pripiešta, o suprast visvien neina
man irgi tie maišelių indikatoriai nelabai veikia :/ paprasčiausiai kai jau pajuntu kad krito siurbimo galingumas pasižiūriu ar maišelis nepilnas ir keičiu. o su dust magnet bent aš siurbliuoju su neišlindusiais šereliais.
QUOTE(sigutekns @ 2010 12 23, 00:23)
Sveiki!
Gal kas nors galetumete rekomenduoti nesunku(nes reikes nesioti per tris aukstus), tylu siurbli, tinkanti siurbti parketui ir laminatui. Kilimu beveik neturim, jokiu naminiu gyvunu neauginam. Mastau apie Miele...Kaina siaip nera labai svarbi, svarbu, kad gerai siurbtu
na, lengvas ir tylus - nelabai reali kombinacija

jei tylus, vadinasi su gera garso izoliacija, kuri užima vietos (siurblys kiek didesnis) ir prideda svorio. Visai neblogas variantas mano manymu būtų Ultrasilencer classic modelis ZSC2100, turintis antgalį kietoms grindims, plaunamą hepa H12 filtrą, plius tikrai labai tylus ir nelabai sunkus - 5.4 kg.