Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

QUOTE(ablydute @ 2010 05 13, 15:11)

galvoju kodėl dviguba? čia kad ir man, ir mano spinduliukui?  wub.gif
lars, kaip jūs laikotės?

Dviguba, nes 100 - dienis, o rytoj pereinat i 2 skaiciukus biggrin.gif biggrin.gif Va kaip cia yra biggrin.gif
As tai gerai laikausi, drybsau sau prie kompo biggrin.gif Visi, kad man pavydi biggrin.gif Sakau nepavydekit, nes gulet tai nera lengva, bet kai yra tikslas tai visai kitaip. Ryt pas gydytoja varau, pagaliau grizo mano optimiste po atostogu biggrin.gif

Levanda tikriausiai viskam savas laikas. Ateis laikas tai ir su mama issikalbesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 05 13, 15:25)
Dviguba, nes 100 - dienis, o rytoj pereinat i 2 skaiciukus  biggrin.gif  biggrin.gif Va kaip cia yra  biggrin.gif
As tai gerai laikausi, drybsau sau prie kompo  biggrin.gif  Visi, kad man pavydi  biggrin.gif  Sakau nepavydekit, nes gulet tai nera lengva, bet kai yra tikslas tai visai kitaip. Ryt pas gydytoja varau, pagaliau grizo mano optimiste po atostogu  biggrin.gif

Levanda tikriausiai viskam savas laikas. Ateis laikas tai ir su mama issikalbesit  4u.gif

tai ir gerai, smagu, kad jau tavo gydytoja priims mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2010 05 13, 15:11)
gretusiu, ko tokia vėl laiminga?

Vel? didis.gif
Ginė turiu assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Gretusiu tai kad ju turi bent 3 nea? biggrin.gif
Papildyta:
oh boze moj kaip pila suu ledukais net blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 13, 15:37)
Gretusiu tai kad ju turi bent 3 nea? biggrin.gif

Niu kadangi siuo metu guliu po 75 negyvu studentu kruva, nelabai turiu laiko pasakoti... Vaidinu kad dirbu...

Ale kad dabar jau Morkos problema isspresta - visa mano nestukes prieziura perkelta i II ligonine!!! Su direktoriaus viza - viskas ko pageidausiu smile.gif Tiesa, iki tol turejau istverti puses valandos arbatos gerima su komentarais "Tai kai pradesi gimdyti, pradesi rekti ir atves tave cia - ko cia pergyveni?biggrin.gif " direktoriaus kabinete hihihi.gif hihihi.gif Pasirodo, mano kolege ten nuo pat ivaziavimo i kiema visi keturlinki pasitiko - ji ten kazkokia asaba...

Gine nereali, skyriaus vedeja, prasedejau pas ja iki 12 (nuo 10...)... Gavau echoskopa (irgi beveik valanda) su visais paaiskinimai... Kitas vizitas 06-08. Mazylis idealus - VISISKAI viskas atitinka normas, laika ir mamos lukescius...

Taigi Morkai ARIVEDERCI, DOROGAJA clap.gif clap.gif O ir pas V nereikes jau eiti, kad ir kaip as ja myleciau...
Atsakyti
Gretusiu,tai mazylis ar mazyle? ax.gif
Atsakyti
Aš supratau, kad Mažylė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 05 12, 13:04)
42,5  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vaje Regata!!! Truputi velokai, bet labai labai nuosirdziai sveikinu!!! thumbup.gif clap.gif clap.gif wub.gif
Ramiu 8.5 menesiuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 13, 15:56)
Gretusiu,tai mazylis ar mazyle?  ax.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 13, 15:59)
Aš supratau, kad Mažylė  smile.gif

Praejusi karta V sake "LYG mergaite"... Sikart grozis atsuko nugara... Gine pasake - as del to reikalo vaiko ilgai echoskopu tikrai neniurkysiu, sitas aparatas ir 20 savaiciu echoskopas skirtas VAISIAUS ATRANKAI, t.y. ar jis gali buti paliktas toliau vystytis. Taigi buvo apziureti visi organai, sirdute, inkstukai, viskas ismatuota - viskas beveik idealiai atitinka 21 sav. 5 d.
Atsakyti
Oi, net labas nepasakiau per ta skubejima pasveikinti Regata. Atsiprasau. blush2.gif blush2.gif

Labas visoms 4u.gif

Ablydute, su simtadieniu wub.gif

gretusiu, kaip smagu, kad viskas tvarkoje. Aukit diduciai. wub.gif
Atsakyti
Ingutevi jau pas gydytoją, laukiam įspūdžių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2010 05 13, 15:47)
Ingutevi jau pas gydytoją, laukiam įspūdžių  bigsmile.gif

Laukiam laukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti