QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 22, 21:44)
O pati del ivf kazka galvoji,ar kol kas nieko?Nors jei cia tau taip 14 cd o vyksta,kas labai labai saunu,ir kuom dziaugiuos uz tave,tai gal ir neprireiks?
Nors realiai suprantu,kad to ivf sekme negarantuota,gal but ir antro,trecio...Na tai va,kazkaip jauciu,kad palaikymo ziauriai reikes.
Siandien tokia mazyte musu svente,bet jauciu jam ne iki jos bus,dirba nuo 6 ryto
Keberiokst as kol esu GR turiu dviguba tiksla: sveikai maitintis, meginti kazkaip atgaivinti organizma o jei nieko nesigaus uzdirbti pinigus IVF ir iskart grizus padaryt (pries isidarbinant - taip patogiau, nes kitaip atostogas reiktu imt).
Bet kaip tu ir sakai labai didelis stresas, nes gali nesigauti is pirmo karto ir ka tada daryt? Baisu isivaizduot

Bet jei rankos daejo iki 1 IVF, reiskia visada sau galima sakyt nieko tokio galima bus dar padaryt, ir be to IVF turi diagnostine prasme, labai daug dalyku galima suzinoti ir isjudinti organizma taikad nieko beprasmisko nera, taikad kiekvienas zingsnis tai bet kokiu atveju zingsnis i prieki
Saunuole kad nupirkai suknytes
O kas per svente pas jus? Sveikinimai
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 22, 22:07)
I albuma imeciau nuotraukyte - ganiau ciucki, tai pripozavo jis man ten...
Nieko sau ciuckis, nemazas toks
Graziai atrodai siandien
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 22, 22:13)
O man tai "paklodes" beprotiskai patinka

nes pasineriu i kita pasauli
O apie
Ragata trumpai IUI tamoje kita mergaite papasakojo,kad gine ja apziurejo, pas ja viskas gerai,bet idomu,kodel pati Regata pradingusi

Saunu kad patinka paklodes
Aciu uz info, kaip smagu kad
regatai viskas gerai

Tikriausiai ji pavargo po keliones, lauksim pasirodant kai pailses....