QUOTE(pumyte83 @ 2010 05 19, 14:16)
oi tie sale-taip uzkabina

visko norisi,bet labai bijau del dydzio.na tai jau vel prasau jusu pagalbos,gal kuri turi panasia krutine,tai gales del dydzio patart.
jau issiaiskinau kad man tiktu 32, bet va kaip del kauselio dydzio,siaip skaitosi kaip ir A turetu buti geras, gal jau to AA nereikia

pacios krutines apimtis apie 80cm,bet as ieskau tokiu kur minksti kauseliai kad neatviptu.bet va idomu kaip pavyzd man tiktu skurinukes ar tie puch up....
aciu
pirma,tai del skirtumo-pirmoji skiriasi ne tik bangu dydziu,bet ir modeliuku-mat jos kauseliai labiau atviri,kaip sakau kartais,maziau skuros,bet jo push up didesnis,tad as pvz siulyciau tau 32A sios,nors ju abieju yra maziausi dydziai tik sie,bet ji geriau tau iskels,nei antroji ir dar vienas pirmosios pliusas,kad sleikutes gali ne tik kaitaliot,kaip patinka,bet ir pasikeist i silikonines,ko negaletum padaryt su antraja,nes jos sleikutes tik nugaroj gali sukryziuot
siulyciau abieju imt 32A,bet,kaip sakiau,pirmoji graziau iskeltu.
ir dar-push up,tai ne liemenele,o tai,kad i ja idetas pakilimas,gali buti silikoninis arba paraloninis arba netgi orinis(deja,jau vs psl nebera),o kauseliai visu minksti,ziuret labiau modeliuka reiktu,pvz man patinka labai miracle bra plunge modeliukas-jis labai graziai suspaudzia krutine ir pakelia