Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

user posted image
Gal kuriai teko bandyti sitas duso zeles? Idomu kaip jos, ar geros g.gif Dabar ismete juokingas kainas, galvoju gal papirkti ax.gif TBS zeles mano mylimukai, bet pirkti daug brangiau gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
gal kuri ką nors panašaus turit g.gif kaina juokinga, tai gal paimt, nors nežinau, ar nešiosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 19, 20:49)
gal kuri ką nors panašaus turit  g.gif kaina juokinga, tai gal paimt, nors nežinau, ar nešiosiu  biggrin.gif

Kokia cia jo medziaga? Is foto panasu i barchatine, tada neimk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 19, 20:49)
user posted image
gal kuri ką nors panašaus turit  g.gif kaina juokinga, tai gal paimt, nors nežinau, ar nešiosiu  biggrin.gif

As tai praitais metais turiu pirkus panasu tik sortukai apacioj o ne kelnes, tai kazkaip galvoju kad toksai gali tempt zemyn ir nlb laikytis ties krutine, nes sveria palyginus nemazai ta medziaga, visgi ne is plonuju, ir su juo gan karsta turetu buti, nors kainos atzvilgiu tai tikrai vilioja blush2.gif
Atsakyti
Būkite gerutės, įmeskit man nuorodas išpardavimo stebukliuko, kur visokios šleikutės papildomos yra, jei tik išpardavime tas modeliukas yra, o tai ten jų galybė - neatsirenku doh.gif Jūs profės, gal greit surasit. Ir skūrinukės norėčiau, bet irgi išpardavime nesugebu rasti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 19, 17:36)
aš tai clearance nematau išvis nė vienos miraculous schmoll.gif echh
Papildyta:
nu va čia matau biggrin.gif
Papildyta:
Šindila, o kur tu jas radai, gal nuorodą gali įmesti unsure.gif

va cia http://www2.victoria...n...&rfnbr=6618

user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 19, 20:53)
Kokia cia jo medziaga? Is foto panasu i barchatine, tada neimk biggrin.gif

rašo "terry", cotton/polyester unsure.gif tai čia ta iš šiurkštesnių medžiagų turbūt, bet 8$ tik doh.gif

QUOTE(My.Vica @ 2010 05 19, 20:53)
As tai praitais metais turiu pirkus panasu tik sortukai apacioj o ne kelnes, tai kazkaip galvoju kad toksai gali tempt zemyn ir nlb laikytis ties krutine, nes sveria palyginus nemazai ta medziaga, visgi ne is plonuju, ir su juo gan karsta turetu buti, nors kainos atzvilgiu tai tikrai vilioja  blush2.gif

man tai keista, kad foto jis tik ant krūtinės laikosi, o aprašyme rašo, kad "Ties at neck" g.gif tai kuo tikėti dabar doh.gif

jezau, iš beauty prisikroviau gal 10 priemonių, einu mėtyti iš krepšio doh.gif nors kaip tik viskas baigiasi, kaip gerai, kad išmetė laiku akciją bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šindila @ 2010 05 19, 21:06)

mano maldos buvo išklausytos lotuliukas.gif dabar tik teks laukti, kol kaina nukris ax.gif
dėkui, Šindila 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 19 gegužės 2010 - 20:11
QUOTE(savita1 @ 2010 05 19, 19:35)
Gal kuriai teko bandyti sitas duso zeles? Idomu kaip jos, ar geros g.gif Dabar ismete juokingas kainas, galvoju gal papirkti ax.gif TBS zeles mano mylimukai, bet pirkti daug brangiau gaunasi rolleyes.gif

Nepamirsk, kad pasvers nemazai tokia talpa, ar verta uz butelio siuntima papildomai primoketi bent kokius 7$?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 gegužės 2010 - 20:20
http://www2.victoria...o...&rfnbr=6618

aaa, kooks sitas nuostabus ax.gif
Atsakyti
Patarkite kas nors ar tokio tipo liemenele gerai ziuretusi ant 32A krutines?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2010 05 19, 21:29)
Patarkite kas nors ar tokio tipo liemenele gerai ziuretusi ant 32A krutines?
user posted image

Man atrodo, kad ne, manau jis labai priplotų krūtinę smile.gif
Atsakyti
kurią geriau imti neapsisprendžiu doh.gif
user posted image
ar tokią
user posted image

reikia gero push up, bet norėtųsi, kad ir be šleikučių galima būtų nešioti, tai teks rinktis arba tą, arba tą doh.gif
Atsakyti