Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 19, 12:35)
kurią geriau imti neapsisprendžiu  doh.gif

reikia gero push up, bet norėtųsi, kad ir be šleikučių galima būtų nešioti, tai teks rinktis arba tą, arba tą  doh.gif

Pirk ta pirma ,as turiu ,labai nebloga ,nes mano A krutine ,tai kazkiek padidina.Tos antros be sleikuciu nesioti negalesi.
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 19, 21:10)
mano maldos buvo išklausytos  lotuliukas.gif  dabar tik teks laukti, kol kaina nukris  ax.gif
dėkui, Šindila  4u.gif

smagu kad pagelbejau 4u.gif nugi fotkej irgi visai nieko atrodo smile.gif
QUOTE(agnessa @ 2010 05 19, 21:22)

skaudi tema verysad.gif kol uzsisakiau, nebeliko doh.gif
Atsakyti
gal kuri panele galetu tarpininkauti uzsakyme maudymuko ir liemeneles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 20, 08:13)
gal kuri panele galetu tarpininkauti uzsakyme maudymuko ir liemeneles? 4u.gif

cia visa tarpininkiu tema issirinkit, kuri labiausiai patinka ir uzsakys wink.gif
Atsakyti
na va, radau VS speciu temuke, noreciau patarimo del liemeneles. issirinkau stai tokia:
user posted image

The Miracle Bra® plunge push-up with Gel-Curve, Padded for ultimate lift. Level 5.

koki dydi reiktu rinktis, jei siuo metu nesioju 34C. ar su geliniu pakelimu nereiktu imt dydziu didesne? 34D?

kaip patartumet? g.gif

ir kaip sitoji, kur aprasyme teigiama, kad padidina 2 dydziais? cia kaip suprantu "Stebuklas" Miraculous™ push-up bra. Special padding lifts you up and out, instantly adding up to 2 full cup sizes for maximum cleavage.
user posted image

Gal sitoji geresne? unsure.gif

Labai lauksiu jusu komentaru, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2010 05 20, 09:44)
na va, radau VS speciu temuke, noreciau patarimo del liemeneles. issirinkau stai tokia:

The Miracle Bra® plunge push-up with Gel-Curve, Padded for ultimate lift. Level 5.

koki dydi reiktu rinktis, jei siuo metu nesioju 34C. ar su geliniu pakelimu nereiktu imt dydziu didesne? 34D?

kaip patartumet?  g.gif

ir kaip sitoji, kur aprasyme teigiama, kad padidina 2 dydziais? cia kaip suprantu "Stebuklas" Miraculous™ push-up bra. Special padding lifts you up and out, instantly adding up to 2 full cup sizes for maximum cleavage.

Gal sitoji geresne?  unsure.gif

Labai lauksiu jusu komentaru, aciu  4u.gif

Dydziai atitinka.
Siulyciau su 34C imti pirmaja, su antraja atrodysis (mano nuomone) tiesiog juokingai. O be to, man ji pasirode itin nepatogi, nes viskas lipa lauk, krutines normaliai nelaiko, isigijus 2 dydziais mazesni liemenuka isgausite ta pati rezultata biggrin.gif

charizma, jusu nurodytas rubelis terry medziagos?
Jei taip tai turiu labai panasu - grynai pliazinis rubelis, kokybe siaip sau, greitai issitempe, mokejau kazkas apie 50 lt, daugiau jis tikrai nevertas.
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2010 05 19, 14:59)
Gal kuri turite šią liemenėlę? Kokie atsiliepimai?

user posted image

Nejaugi niekas neturite?
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2010 05 20, 09:44)

kaip patartumet?  g.gif

Dydziai atitinka. O kuria rinktis, nuo jusu noru priklauso: pirmoji padidina krutine (bent pas mane pagrinde sios serijos liemeneles, man jos pacios paciausios), o antroji laabai padidina (t.y. 2 dydziais - man su 80C per daug buvo ir negrazu asmeniskai). Dar pridursiu, kad antroji nera tas 'stebuklas' apie kuri cia visos kalba - 'stebuklas' yra visai kita liemenele, su keletu petneseliu rinkiniu ir juosta, kad pazemintai eitu uzsisegt (tas pavadinimas nuo senu laiku prigijes, kai ji buvo vienintele tokia ypatinga ir didinanti).
Atsakyti
As noriu paklaust del ilgu sukneliu - raso kad ju ilgis 39'' from waist, tai cia man apie 10cm per trumpa gaunasi, o ilgesniu ziuriu net nera.. Tai jei ugis 175cm kazkur, tai turbut ilgos sukneles gauti neimanoma? verysad.gif

ir dar klausimas. Pamenu daugeliui anksciau nejo issisaugot nuotrauku is vs, antra peles mygtuka paspaudus rase settings ir adobe flash player, tada kai raset ka daryt kad eitu issaugot nelabai gilinausi nes man ejo issaugot, o va dabar nebeina... doh.gif
Atsakyti
mano nei veina tarpininkė neatsiliepia. gal kuri galit prie savo užsakymo priglausti wink.gif nedaug, keletas daiktelių
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 20, 09:55)
Dydziai atitinka.
Siulyciau su 34C imti pirmaja, su antraja atrodysis (mano nuomone) tiesiog juokingai. ..................
QUOTE(shopingas @ 2010 05 20, 14:01)

Dydziai atitinka. O kuria rinktis, nuo jusu noru priklauso: pirmoji padidina krutine (bent pas mane pagrinde sios serijos liemeneles, man jos pacios paciausios), o antroji laabai padidina (t.y. 2 dydziais - man su 80C per daug buvo ir negrazu asmeniskai). ...................

labai dekoju mergaites - tikrai pasidare aisku dabar 4u.gif

QUOTE(vikta @ 2010 05 20, 14:32)
mano nei veina tarpininkė neatsiliepia. gal kuri galit prie savo užsakymo priglausti wink.gif nedaug, keletas daiktelių

siulyiau siusti i TindiRindi forume esancia tarpininke Ocean, ji kol kas uzsakineja viska ir visu dydziu is VS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2010 05 20, 13:41)
siulyiau siusti i TindiRindi forume esancia tarpininke Ocean, ji kol kas uzsakineja viska ir visu dydziu is VS  4u.gif

rašiau ir jai - tyla
Atsakyti