Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(aurutte @ 2010 05 24, 20:00)
šito modeliuko
user posted image

užtai aš ir nustebau, nes tikėjaus, kad tikrai atviresnės bus smile.gif

turėjau tokias xs, tai ŽIAURIAI atviros jos man buvo doh.gif gal čia ir nuo "šikniuko" matmenų daug kas priklauso biggrin.gif su mano 92cm nebūčiau niekur su jom išėjusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 24, 22:40)
o vien virsutines dalies neina nusipirkt? g.gif  tos kelnaites tokios mociuciskos blem g.gif

Eina, eina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 24, 22:41)
turėjau tokias xs, tai ŽIAURIAI atviros jos man buvo  doh.gif  gal čia ir nuo "šikniuko" matmenų daug kas priklauso biggrin.gif su mano 92cm nebūčiau niekur su jom išėjusi  lotuliukas.gif

tikrai taip.riestai uodegai aptraukti reikia daugiau medziagos, tai pagal skirtingas uodegas ziurint, skirtingai ir gula biggrin.gif man ir kataloginej foto ne kazka jau ir atviresnes atrodo, mazas uzpakaliukas ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 05 24, 19:55)
tą, kad iki šiol žinojau, kad brasilian labai labai atviros, cheeky daug uždaresnės... bet pagal foto matau, kad šios dengia veik daugiau nei cheeky g.gif tai ar VS pakeitė modeliuko kirpimą, ar čia per klaidą ne tai atėjo kas buvo užsakyta? g.gif

nu mano brazilian irgi labiau atviros g.gif kazkaip mastau, kad gal atsiusnte ne tas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 05 24, 22:51)
tikrai taip.riestai uodegai aptraukti reikia daugiau medziagos, tai pagal skirtingas uodegas ziurint, skirtingai ir gula biggrin.gif  man ir kataloginej foto ne kazka jau ir atviresnes atrodo, mazas  uzpakaliukas ir tiek g.gif

tai matyt mano bus riesta uodega, ne XS man atvirokos.
Atsakyti
QUOTE(jovitti_ @ 2010 05 24, 20:45)
Mergaites, koki dydi perkat VS dzinsus su 89-90 klubais? 0 ar 2?

gal kas turite situos http://www2.victoria...o...&rfnbr=2245

aciu uz ats  4u.gif

nejau niekas nepirkot VS dzinsu? ax.gif
Atsakyti
pasikartosiu blush2.gif bet priminkit ar sita suknele atitinka dydi? ar man su 160cm XS dydis labai ilga butu? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jovitti_ @ 2010 05 24, 23:18)
nejau niekas nepirkot VS dzinsu?  ax.gif

Pirkau be spandekso, su 100cm klubais 6 dydis dideli buvo, manau, jums uzteks 0.
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 25, 00:02)
pasikartosiu  blush2.gif  bet priminkit ar sita suknele atitinka dydi? ar man su 160cm XS dydis labai ilga butu?  unsure.gif

Man su 172cm L dydis iki keliu mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 25, 08:44)
Pirkau be spandekso, su 100cm klubais 6 dydis dideli buvo, manau, jums uzteks 0.

Man su 172cm L dydis iki keliu mazdaug.

aciu labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 25, 00:02)
pasikartosiu  blush2.gif  bet priminkit ar sita suknele atitinka dydi? ar man su 160cm XS dydis labai ilga butu?  unsure.gif
user posted image

Turiu S. Mano ugis 161. Tai man apie 10 cm iki keliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurutte @ 2010 05 24, 19:48)
Va dedu trumpam, geresnes neisejo padaryt nes MB gryzo, pasakyciau kam fotkinus tai tikrai pagalvotu kad nupusau  doh.gif
user posted image

QUOTE(aurutte @ 2010 05 24, 21:00)
šito modeliuko
user posted image

užtai aš ir nustebau, nes tikėjaus, kad tikrai atviresnės bus smile.gif

gal galima i az foto blush2.gif labai domina blush2.gif
niu mano brazilian irgi labai atviros, bet ir netinej foto jos matos kad atviros g.gif matyt tikrai ju skirtingu buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 25, 01:02)

mano ugis 160, turiu xs, tai as ja trumpinau
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 24, 21:48)
merginos,kokie atsiliepimai apie ta suknele?
user posted image

O aš turiu juodos spalvos ir esu labai patenkinta. medžiaga nėra skysta ir puikiai priglunda prie kūno.Tik aš sutrumpinau ilgį, nes man per ilga buvo
Atsakyti