Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

merginos, vel gelbekit help.gif kurios cia saket, kad turit panasu http://www2.victoria...o...&rfnbr=1777
kiek pas jus cm per krutine, ir kokio dydzio emet??? viena nare man sake kad pas ja 32b, ir tinka jos 32a krutinei, tai susibalamutinau unsure.gif pas mane tikrai toli grazu iki to b, pas mane mazas a dydis... net jei butu 32aa tai ir taip pagalvociau gal man ji imt... ir tikrai noriu kad bent siek tiek priduotu pilnumo... oj, oj, galvos skausmas
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 25, 15:09)
Ir aš prisidedu prie liaupsų biggrin.gif
Tikrai labai gražūs plaukai ir oda blizganti wub.gif
O kokį šamūną, balzamą ir aliejuką galiukam naudojat?  blush2.gif

4u.gif parasysiu i az smile.gif
Atsakyti

Sveikos,

ir man reik pagalbos blush2.gif

gal kuri zinot kaip kokybe VS PINK treninginiu kelniu ir ar atitinka ismieros?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 05 25, 15:46)
4u.gif  parasysiu i az smile.gif

ir as noooriu blush2.gif

QUOTE(milllda @ 2010 05 25, 15:48)

turejau ruzava treninga blush2.gif man labai nusiskalbe blush2.gif kaip ir chalatelis ruzavas labai nusiskalbe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milllda @ 2010 05 25, 15:48)
Sveikos,

4u.gif

ir as Pink serijos kelnytes ruriu ruzavas, man jos irgi nusiskalbe, o per uzpakalio siulepo dvieju skalbimu atsirado skylutes. doh.gif
Atsakyti
Gal kuri turi maudoma su tokio tipo kelnaitėm? Ar patogus? Ar neatsiraituoja tą guma biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2010 05 25, 17:28)
Gal kuri turi maudoma su tokio tipo kelnaitėm? Ar patogus? Ar neatsiraituoja tą guma biggrin.gif

apie ji jau buvo sneketa ir ideta reali foto, tos kelnaites tinka tik jei dydis atitaikomas idealiai yra. Nes ten ne gumute, o paprasta medziaga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira01: 25 gegužės 2010 - 16:53
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 22, 00:02)

merginos, ar normali kaina siunciant per tarpininke uz virsutine dali butu 200lt?
gal galit parekomenduot kokiu tarpininkiu patikimu, is kuriu siunciates? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 25, 20:17)
merginos, ar normali kaina siunciant per tarpininke uz virsutine dali butu 200lt?

jei cia ta Miraculous™ push-up halter top tai normalu, kad ~200lt, cia SM tarpininkes ima 20% , as pati pirkau is minna, bet bandysiu pas kita
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 05 25, 13:37)
atira grazu  wub.gif tik man tokia tai jau laaaabai trumpa  blush2.gif jau ne kaip suknute, o kaip tunika  ax.gif pajury ant maudymkes tai tinka, bet jau i miesta ar per miesta i pliaza eit tai jau nelabai  blush2.gif bet cia man  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(milllda @ 2010 05 25, 14:48)
Sveikos,

4u.gif

dydziai padidinti, o kokybe nepasizymi biggrin.gif

QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 25, 19:17)

cia gal MD radote ta tarpininke? (ji viska is 4 daugina), per SM tarpininkes gautusi kiek pigiau (mazdaug ~185 lt, jei kursas nekils).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 25 gegužės 2010 - 18:33
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 25, 20:33)
drinks_cheers.gif
dydziai padidinti, o kokybe nepasizymi  biggrin.gif
cia gal MD radote ta tarpininke? (ji viska is 4 daugina), per SM tarpininkes gautusi kiek pigiau (mazdaug ~185 lt, jei kursas nekils).

viena parase, kad tik lemenele iseitu 200lt, dabar kita radau, tai atrase, kad 175lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 25, 18:49)
viena parase, kad tik lemenele iseitu 200lt, dabar kita radau, tai atrase, kad 175lt  thumbup.gif

kuri? bigsmile.gif
Atsakyti