Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 05 14, 13:37)
Sitas pamokslas vadinsis perspective correction arba kitaip tariant - komponavimas fotografuojant dar ne pabaiga. Taigis pafotkinau stai toki kadra:

prašom daugiau tokių pamokų 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 05 14, 14:01)
archyviniai buitekai.

pirmoji ir paskutinė 4u.gif

iš sraigių- antroji 4u.gif

Piene, man melsva labiau patiko 4u.gif

Dedu kritikai ir aš savo buitiakinį vaizdelį 4u.gif kažkaip man sunkiai pavyksta doh.gif

user posted image

ir boružė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 14 gegužės 2010 - 16:40
Sveikos smile.gif

Labai patiko Pienes pirmoji foto, is tu kur mergina pievoj wub.gif Dar labai patiko fredericos ir Noelles kadrai wub.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 05 14, 17:37)
Dedu kritikai ir aš savo buitiakinį vaizdelį 4u.gif  kažkaip man sunkiai pavyksta  doh.gif

Visai mielas vaizdelis, tik nelabai gerai isdegimai ant kaktos ir zanduku 4u.gif Sviesa ant veiduko galetu kristi is sono, ne tiesiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 05 14, 17:37)
ir boružė  ax.gif

Faina boruzele bigsmile.gif Taikliai sufokusuota, fonas grazus mirksiukas.gif
Papildyta:
Sugebejau ir as viena buitiaka iskepti smile.gif

user posted image

O cia siaip... lietutis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 14 gegužės 2010 - 17:12
QUOTE(Tiny @ 2010 05 14, 18:07)

Visai mielas vaizdelis, tik nelabai gerai isdegimai ant kaktos ir zanduku  4u.gif Sviesa ant veiduko galetu kristi is sono, ne tiesiai  4u.gif
Papildyta:

Faina boruzele bigsmile.gif Taikliai sufokusuota, fonas grazus  mirksiukas.gif
Papildyta:
Sugebejau ir as viena buitiaka iskepti  smile.gif

fainas buitiakas thumbup.gif

ačiū už komentarą 4u.gif šioje foto- langas man už nugaros, bet jei aš fotografuoju iš šono, tai visai man neišeina doh.gif matyt, kažką ne taip darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 14, 18:11)
fainas buitiakas  thumbup.gif

ačiū už komentarą 4u.gif šioje foto- langas man už nugaros, bet jei aš fotografuoju iš šono, tai visai man neišeina  doh.gif matyt, kažką ne taip darau doh.gif

Aciu 4u.gif

Reikia ne tik tau i sona paeiti, bet ir modeli pasukti taip, kad pvz. sviesa jam sviestu i viena kuri nors zanda mirksiukas.gif Geriausia, fotkinti taip, kad fotkinant sviesa butu tau is sono, ne is nugaros. Nes, kai sviesa tau is nugaros, tada nesimato tu geruju seseliu ir vaizdas plokscias pasidaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 14 gegužės 2010 - 17:24
oi, vėl nesuspėju sekti temos biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 05 14, 13:01)
prie lango

man pirmoji ir paskutinė, pirmoji tokia tikra buitiakiška, todėl ir patinka smile.gif paskutinėj spalvos patiko ir šiaip įdomi visai smile.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2010 05 14, 13:03)
Vakarykstis darbas studijoj  4u.gif

nepatinka man veido spalva g.gif pataisytoj geriau smile.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 05 14, 14:30)
o kokių minčių kyla?

tiesiog įdomi vaiko emocija pasirodė, todėl stabtelėjau ir susimąsčiau ką jis galvoja, kodėl nusisukęs nuo lėlės ir pan. smile.gif

QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 14, 14:59)
Laba diena, smagu, kad tiko 2 pirmieji namų darbai, tai bandau ir kitus atsiskaitinėt. smile.gif
3 namų darbas - zoominimas...

4 namų darbas - zoominimas kojytėm, tiksliau keliais, šiuo atveju biggrin.gif

3 nelabai matai skirtumą g.gif bandyk didint atstumą tarp daikto ir fono, 4 kaip ir nieko g.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 05 14, 16:37)

Dedu kritikai ir aš savo buitiakinį vaizdelį 4u.gif  kažkaip man sunkiai pavyksta  doh.gif

man ir norėtųsi šoninės šviesos, bet šiaip pats kadras fainas, boružė taip, patinka ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 05 14, 17:07)
Sugebejau ir as viena buitiaka iskepti  smile.gif

pirmoji faina, o lietutis nežinau, nekabina labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 05 14, 18:23)
pirmoji faina, o lietutis nežinau, nekabina labai blush2.gif

Aciu 4u.gif
Pripazystu, kad nieko ypatingo tas lietutis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 05 14, 18:16)
Aciu  4u.gif

Reikia ne tau i sona paeiti, bet modeli pasukti taip, kad pvz. sviesa jam sviestu i viena kuri nors zanda  mirksiukas.gif Na, aisku, jeigu modeli pasuksi, tada ir tau reikes pasijudint, kad norima kampa paimtum  smile.gif O kai modelio veidas atsuktas tiesiai i sviesos saltinio puse, tada nesimato tu geruju seseliu ir vaizdas plokscias pasidaro  4u.gif

aiškutis 4u.gif tai va- jei mumi būnam pasisukę šonu į šviesą, na, man kažkaip neišeina tada spalvos- taip kažkaip negerai gaunasi doh.gif tokios balkšvos spalvos palieka... na, dar bandysiu 4u.gif

dar viena blush2.gif

user posted image

čia truputį žaidžiau su PS ax.gif

user posted image

ačiū, Bizyte, rytoj bandysim geriau gaudyti šviesą 4u.gif gal man negerai išeina spalvos iš šono, kad per šviesu? va dabar galvoju... bandysim- viskas klaidų- bandymų keliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 14 gegužės 2010 - 17:30
QUOTE(paprasta @ 2010 05 14, 18:29)
čia truputį žaidžiau su PS ax.gif

Man antra patiktu del emocijos, bet ta galva maiso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 14 gegužės 2010 - 17:34
QUOTE(Tiny @ 2010 05 14, 18:34)
Man antra patiktu del emocijos, bet ta galva maiso  ax.gif

panaikint reikia lotuliukas.gif man ir emocija patiko- bandžiau i jb versti- galvoju, gal geriau žiūrėsis, bet ot... ax.gif o taip gražiai panaikinti to veido dalies nemoku ax.gif
Papildyta:
tiesa, man labai patiko Noelles mintis dėl žaidimo su kadravimu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 14 gegužės 2010 - 17:49
QUOTE(bizyte @ 2010 05 14, 08:06)
Solo, man pirmoji 4u.gif tik gal norėtųsi dar šiek tiek daugiau jūros matyti g.gif paskutinėj spalvos patinka, bet būčiau gal daugiau jūros ėmusi, šioj foto ji man gražesnė, nes dabar horizontas beveik per vidurį g.gif plunksnelė faina, tik man tas saulės išdegimas nelabai blush2.gif smilga gaila, kad nukirsta ir dar dešinėj kažkas ten trukdo g.gif

su 50tuku žodžius "daugiau, plačiau" sunku išpildyt biggrin.gif dėl horizonto sutinku, matyt neapsižiūrėjau, kirpau biški. Dėl plunksnelės - šiiap gyvai ta vakarinė saulė labai spigino, tai ir fotkėj automatiškai atsispindėjo. Ačiū už komentarą ir šiaip visiems už gerus žodžius.

Tiny, buitiakas liux, tik noris bent jau visos tiniuko rankos, nu kad nebūtų kaip iš už kampo biggrin.gif

paprasta, man truputį kliūna centravimas ir spalvų bardakėlis, na, man jų per daug. Boružė liux.

Tokie paprasti lengvi kadrai
user posted image

user posted image
(gali atrodyt, kad svyra horizontas, bet čia jau taip kruopščiai tiesinau, tieisog matyt atspindžio optinė apgaulė klaidina biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 14, 18:50)
Tokie paprasti lengvi kadrai

Man pirmoji labiau patinka, tik noretusi, kad ta sakele daugiau vietos nuotraukoje uzimtu 4u.gif

Aciu uz pastebejima mano foto mirksiukas.gif Ale, as kaiptik ir norejau, kad butu kaip is uz kampo smile.gif
Atsakyti
Ačiū Solo už mintis 4u.gif
Atsakyti