Sveikos,
aciu uz komplimentus visoms.
Dangerele, nu ne zvaigzde as cia kokiatais

, panasus stilius gal del to, kad as cia vis pakraunu 2 menesiu senumo foto, kur apie 3 dienas turejau po laisva vakara su fotiku po Zagreba pabraidyt

, is paskutiniu kazkaip nieko gero nenukaunu, nes nesurandu laiko iseiti su tikslu pafotkinti
alexxandra, Piene man irgi oversharpas, kaip tas 10x filtras tau patinka?
Akasha minejo, kad kokybe jos netenkino del astrumo trukumo. Del pirmuju dvieju, tai bedos vel su apsvietimu - pirmojoje apsvietimo kampas geras, bet maiseli be atspindziu fotkinti sunku (gal nebent su kokiu poliarizuotu filtru), o ir siaip jis ten negrazuolis

. Jei netingesi ir noresi dar eksperimentuoti, tai pabandyk koki medziagini maiseli panaudoti. Antroje apsvietimo kryptis negera, arba reikejo dar ir papildoma sviesos saltini jungti is priesingos puses - dabar prie tokio apsvietimo puodas plokscias, ir nuo visisko suplokstejimo gelbeja tik rankena. Viduje atspindziai irgi "brokas". Siaip pats puodas gan fotogeniskas ir pati kompozicija man visai patinka. Beje, as cia sneku tik savo nuomone ir nesu ja uztikrintas (nes apsvietima silpnai teismanau), todel zvelk skeptiskai
antajo, man tavo sita superine, aisku noreciau palyginimui pamatyt ir varianta su daugiau erdves, bet reiktu nepamirsti, kad tada veidas mazeja, ir gali dingti kazkokie kiti akcentukai. Sita pasilikciau ir tikrai netrinciau, man patinka.
airv, pirma gal ir nieko, bet nezinau, kazko man truksta, o ko - nezinau.
ohara, nesu "vien gyvuno" foto megejas, ypac kai jis nera kazkoks super egzotinis. Bet sita man patiko, patiko ta jo "aksomine" spalva, patiko kad dera su fonu, poza patiko, nepatiko kad biskiuka griuna, ir seselio pasalinio galetu nebuti. Atrodo kaip zaislinis, zodziu man buvo ispudis ir sustojau apziuret.
Saddigah, man visai suejo pirmoji is gyvunijos, tik tie lapeliai trukdo, tamsoka ir spalvos tamsokos.
del temos - is siulytu man patinka
*skaiciai raides
*high key
*ilgas islaikymas - nesu tikras tik kas konkreciau turima omeny - nakties fotografija, panning ar bendrai viskas
is savo siulymu tai kas sove i galva:
*daug
*mazai
*vienas arba du
Mano nuomone del technikos. iso ir siaip IQ (image quality) - kad butu efektas reik pradet bent nuo 5dmarkII, nes iki tol panasiai ten viskas, aisku reik susivokti kodel tau reikia Fullframe, etc., pirkinet tik L klases (arba atitinkamus) objektyvus ir t.t. nu zodziu jei vogt, tai milijona, arba nesukt galvos

. Visi veidrodziai geri, o fotografuoja tai fotografas
geneira, del tavo pasirinkimo tai atsargiai - jei sau perki ir rankos mazos tai canonas geriau i ranka gula nei nikonas. Ar tikrai gerai apsiciupinejai ir apglostei?