Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 21:51)
o cia gelezies siek tiek..

Idomi si bigsmile.gif
Tik gal lempa tiesinciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi blin kokiais jus cia tempais varot smile.gif

QUOTE('chameleon' @ 2010 05 10, 18:36)
akasha as nusistacius ant AV ,nu bandziau su didesniais f , bet man tai geriau gavos mazesniais f g.gif

Ir as matau kodel tau neteisingai gaunasi, nes fokusas nevienoje vietoje.... Nusokes anrtoje foto per daug i prieki... ta kamuoliuka nuo fono isvis reiketu toliau statyti, tada ir f galesi deti tarkim 2, 10, 18.. na ar panasiai... gi fotografuoji dienos metu, del apsvietimo rupintis nereikia, ir su av viskas turi kuo puikiausiai gautis...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 19:46)
ee, man reik veidroduko, nes jauciuosi kaip atsiskyrele biggrin.gif

Ka tu cia kalbi... viskas cia gerai su tuo tavo fotiku wink.gif

QUOTE(ohara @ 2010 05 10, 19:55)
Niu ką fotografavau šiaip..savo malonumui, pro balkoną senai senai stebėjau šitą arkliuką..

Tai vis del to nukeliavai iki jo smile.gif Saunuole... kad pasiryzai nueiti ir nufotkinti... man irgi idomu butu pamatyti spalvota, o siaip dar galima pabandyti is zemiau pasaudyti wink.gif Beje nenusimink... Del to kad kazkas nesigauna... nenuleisk ranku ir toliau stenkis... 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 05 10, 20:57)
Kaip manot, ar ne perdaug kontrasto vaikiskam kadrui?  g.gif

Tas JB ir tamsumas labai priklauso nuo to kokia mintis nuotraukos... dabar ji tokia gresminga paslaptinga atrodo...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 21:51)
jauciu pati, kad visiskai netobuleju  doh.gif reik kazka galvot..
nu i dabar eiline mano gamta.. man rodos, seniau ji man geriau sekes biggrin.gif

Skrusdelite tokia fainuole ir didele ir taip nefainai ja i viduti pastatei... Gal tau dabar koks periodas uzejes? Man taip buvo, kai labai jau veidroduko norejau... tai nebegalejau nieko fotkinti ir viskas negrazu atrode... O gelytes man visai nieko, tik gal per daug tamsoka...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 10, 22:15)
Tai vis del to nukeliavai iki jo smile.gif Saunuole... kad pasiryzai nueiti ir nufotkinti... man irgi idomu butu pamatyti spalvota, o siaip dar galima pabandyti is zemiau pasaudyti wink.gif Beje nenusimink... Del to kad kazkas nesigauna... nenuleisk ranku ir toliau stenkis... 4u.gif

joo, nukeliavau... blush2.gif ax.gif batus visus išsišūdinau doh.gif schmoll.gif ir tai neprifotkinau kaip turi būt.. ech..eisim kita kart abi, gal jis jau nusišėręs bus.. nes db kažkoks alia kudlotas.. blink.gif lotuliukas.gif tik perspėju,jis blykstės nemėgsta..pradėjo man prie veido trypt kaip tepiau slides aš nuo jo.. unsure.gif lotuliukas.gif reiks pažiūrėt nes ne viena gi kadrą padariau gal koks lbiau vykes bus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 10, 22:15)
Ka tu cia kalbi... viskas cia gerai su tuo tavo fotiku wink.gif

Skrusdelite tokia fainuole ir didele ir taip nefainai ja i viduti pastatei... Gal tau dabar koks periodas uzejes? Man taip buvo, kai labai jau veidroduko norejau... tai nebegalejau nieko fotkinti ir viskas negrazu atrode... O gelytes man visai nieko, tik gal per daug tamsoka...

nekalbek taip, nes as jau isitikinus, kad norisi man veidroduko smile.gif nors ir is sito galeciau daug isspaust..

o krize tai man kazkokia, tik nzn kokia dar smile.gif nu tokia turbut, kad norisi nauju akiu, kad matyciau ka fotkint ir kad butu kazkaip kitaip smile.gif nu tik dziaugiuosi, kad bent imu ir i lauka iseinu. nors ir tas pacias sakeles jau fotkinu biggrin.gif nu ok ok, nesiskundziu biggrin.gif
Atsakyti
Akasha atsidarau nauja tema ir randu tavo katina wub.gif man pati pirma faina ir paskutine butu faina, bet tas pirstas mane erzina smile.gif

paprasta man pati pirmoji jb patiko, kitos siaip sau

'chameleon' jau kelis kartus tau rase didinti skirtuma tarp f, bet tu vistiek savo doh.gif

brumbrumai tavo gelytes mane suzavejo. Atrodo paprastas kadras, bet man jos tokios grazios. tik spalvas truputi pagal save pabandziau. tikiuosi nesupyksi . 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 22:22)
nekalbek taip, nes as jau isitikinus, kad norisi man veidroduko smile.gif nors ir is sito galeciau daug isspaust..

o krize tai man kazkokia, tik nzn kokia dar smile.gif nu tokia turbut, kad norisi nauju akiu, kad matyciau ka fotkint ir kad butu kazkaip kitaip smile.gif nu tik dziaugiuosi, kad bent imu ir i lauka iseinu. nors ir tas pacias sakeles jau fotkinu biggrin.gif nu ok ok, nesiskundziu biggrin.gif

As irgi zinok su muiline iki paskutinio spardziausi ir bandziau isspausti ka galejau smile.gif tai tave pilnai suprantu... 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 05 10, 22:31)
Akasha atsidarau nauja tema ir randu tavo katina  wub.gif  man pati pirma faina ir paskutine butu faina, bet tas pirstas mane erzina smile.gif

Na katinas tai nemano smile.gif bet modeliukas tai nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 05 10, 22:31)

aciu. jauciu, kad pertamsinau... pas mane laptope viska sviesiau rodo.. reiks darbe dar paziuret.
Atsakyti
mane žibutės irgi sužavėjo wub.gif kaip man patinka va toks paprastumas... labai miela 4u.gif ir su pataisytomis spalvelėmis dar labiau patiko thumbup.gif

forgete, ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 10, 23:10)
mane žibutės irgi sužavėjo  wub.gif

man atrodo kad čia neužmirštuolės... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 10, 23:11)
man atrodo kad čia neužmirštuolės... blush2.gif

uj doh.gif nebus iš manęs gėlininkė blush2.gif blush2.gif blush2.gif man mėlyna- tai žibutė doh.gif doh.gif net gėda paliko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 19:46)
ee, man reik veidroduko, nes jauciuosi kaip atsiskyrele biggrin.gif

Nenusimink tiktai.As irgi ilgai kankinau savo olympusa kuris taaaaaaip triuksmauja,kad namie jau nebefotkinau visai.Ale supratimas sioks toks atsirado kas tie nustatymai ir su kuo jie valgomi.Zinoma sunkiau gerokai,bet imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Skaitinėju jūsų temelę, nedrįstu jungtis, nes fotikas pas mane eilinė muilinė blush2.gif
Bet mokytis galima ir su muiline blush2.gif ar ne? smile.gif

Labai patinka fotkinti geles,
parodau blush2.gif jau kitoje temoje rodžiau

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 10 gegužės 2010 - 22:45