Oi blin kokiais jus cia tempais varot
QUOTE('chameleon' @ 2010 05 10, 18:36)
akasha as nusistacius ant AV ,nu bandziau su didesniais f , bet man tai geriau gavos mazesniais f
Ir as matau kodel tau neteisingai gaunasi, nes fokusas nevienoje vietoje.... Nusokes anrtoje foto per daug i prieki... ta kamuoliuka nuo fono isvis reiketu toliau statyti, tada ir f galesi deti tarkim 2, 10, 18.. na ar panasiai... gi fotografuoji dienos metu, del apsvietimo rupintis nereikia, ir su av viskas turi kuo puikiausiai gautis...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 19:46)
ee, man reik veidroduko, nes jauciuosi kaip atsiskyrele
Ka tu cia kalbi... viskas cia gerai su tuo tavo fotiku
QUOTE(ohara @ 2010 05 10, 19:55)
Niu ką fotografavau šiaip..savo malonumui, pro balkoną senai senai stebėjau šitą arkliuką..
Tai vis del to nukeliavai iki jo

Saunuole... kad pasiryzai nueiti ir nufotkinti... man irgi idomu butu pamatyti spalvota, o siaip dar galima pabandyti is zemiau pasaudyti

Beje nenusimink... Del to kad kazkas nesigauna... nenuleisk ranku ir toliau stenkis...
QUOTE(Tiny @ 2010 05 10, 20:57)
Kaip manot, ar ne perdaug kontrasto vaikiskam kadrui?
Tas JB ir tamsumas labai priklauso nuo to kokia mintis nuotraukos... dabar ji tokia gresminga paslaptinga atrodo...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 21:51)
jauciu pati, kad visiskai netobuleju

reik kazka galvot..
nu i dabar eiline mano gamta.. man rodos, seniau ji man geriau sekes
Skrusdelite tokia fainuole ir didele ir taip nefainai ja i viduti pastatei... Gal tau dabar koks periodas uzejes? Man taip buvo, kai labai jau veidroduko norejau... tai nebegalejau nieko fotkinti ir viskas negrazu atrode... O gelytes man visai nieko, tik gal per daug tamsoka...