Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ohara @ 2010 05 20, 21:55)
Keliu jūsų teismui pašaudymą šiandienį.. tamsių nuotraukų periodas...  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Man ji daugiau pilkoka, nei tamsi. Matant tavo katiną iškart su Akasha lyginu, automatiškai blush2.gif Pati poza neįprasta. Tikrai pirma mintis - ateivis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 20 gegužės 2010 - 22:36
Labas vakaras, tyloka čia šiandien g.gif
Bandau vėl šį tą rodyt smile.gif
Šitoj man pačiai viršuj dangaus per daug, norėtųsi ilgesnių bokštų, bet karpant nuotrauką iš viršaus ir šono artėja ir "storėja" tie bokštai, o man jų norisi ilgesnių ir plonesnių. Fotografuojant su daugiau apačios į kadrą lenda medžio viršūnė... Dar bandžiau verst ir į j/b, bet kad nedidelis skirtumas nuo originalo... biggrin.gif Nors šiaip pirma mintis buvo fotografuot iš arčiau, iš apačios, kylančius į apsiniaukusį dangų, bet išsigandau, kad vėl koks apsauginis neatlėktų santykių aiškintis... lotuliukas.gif

user posted image

Šiek tiek gyvūnijos biggrin.gif
user posted image

user posted image

Ir augalijos... biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 21, 02:31)
Labas vakaras, tyloka čia šiandien g.gif
Bandau vėl šį tą rodyt smile.gif
Šitoj man pačiai viršuj dangaus per daug, norėtųsi ilgesnių bokštų, bet karpant nuotrauką iš viršaus ir šono artėja ir "storėja" tie bokštai, o man jų norisi ilgesnių ir plonesnių. Fotografuojant su daugiau apačios į kadrą lenda medžio viršūnė... Dar bandžiau verst ir į j/b, bet kad nedidelis skirtumas nuo originalo... biggrin.gif Nors šiaip pirma mintis buvo fotografuot iš arčiau, iš apačios, kylančius į apsiniaukusį dangų, bet išsigandau, kad vėl koks apsauginis neatlėktų santykių aiškintis... lotuliukas.gif

tam bokstui tai dar truksta kokios detales.. kad nebutu taip nuobodu smile.gif antra man labai labai. tie prieky zalumynukai graziai akims susigroja smile.gif trecioj negrazi gyvunelio poza smile.gif nesiziuri.. ketvirta faina. graziai taip uzlinkimas sukadruotas. o paskutine tai siaip man neutrali. nei bloga, nei gera smile.gif
Atsakyti
Saddiqah, pirmoji gali būti geras kvadratas.
Antroji kiek per tamsi, bet šiaip gražiai "įrėminai " iš abiejų pusių. Reikėjo susitarti dar su voveryte, kad niekur nepabėgtų ir tu galėtum nuskabyti trukdančius lapelius. smile.gif
Iš augalijos, spalvos gražesnės paskutinėjr, bet ketvritoje viršūnėlė nenukirpta geriau atrodo.
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 05 20, 14:50)
Kritikai, vėl savam stiliui aš.

pirmoji man labi graži. Dėl formato šiaip nesu tikra, bet pati foto patinka.

QUOTE(bucke @ 2010 05 20, 20:39)
Labas vakaras  4u.gif ,
vis paziurineju Jusu tema, darbus.. turiu ir as sita "zaisliuka", tik kad zaist sunkoka man su juo smile.gif bandau imest 1ND, o veliau matysiu ar labiau liesiuos i Jusu gretas ar dar kuri laika liksiu pasyvia skaitytoja  ax.gif

junkis, žinoma, Nd gerai
Atsakyti
retas svečias aš Efoto, bet ieškodama įdėjų naujai teminei perskaičiau šitą straipsnį.

http://www.efoto.lt/...dos_fotografija

Gal visai smagu būtų pabandyti? Jei kas neturi modeliukų, ar savęs nenori fotografuoti, vat ir mytą susiorganizuotumėt, paskui viena kitą fotografuotumėt smile.gif Jei ne savaitės tema, tai bent paraleliai einanti. Na tarkim ir mėnesį galima skirti.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 05 21, 10:35)
retas svečias aš Efoto, bet ieškodama įdėjų naujai teminei perskaičiau šitą straipsnį.

Gal visai smagu būtų pabandyti? Jei kas neturi modeliukų, ar savęs nenori fotografuoti, vat ir mytą susiorganizuotumėt, paskui viena kitą fotografuotumėt  smile.gif Jei ne savaitės tema, tai bent paraleliai einanti. Na tarkim ir mėnesį galima skirti.

sunkokokoka tema smile.gif bet galima pabandyt.. reik pirma perskaityt, nes kas ta mados fotografija, as kitaip isivaizdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 05 21, 10:35)

Gal visai smagu būtų pabandyti? Jei kas neturi modeliukų, ar savęs nenori fotografuoti, vat ir mytą susiorganizuotumėt, paskui viena kitą fotografuotumėt  smile.gif Jei ne savaitės tema, tai bent paraleliai einanti. Na tarkim ir mėnesį galima skirti.

Dėkui už straipsnį. Labai įdomi tema būtų, sunkoka kiek, bet labai gera biggrin.gif Man patiktų ax.gif pultelį gal tik reiktų įsigyt, vis kažkaip pagalvoju apie auto ir vėl numoju ranka.

P,s gal kas žino kokią internetinę pard. kur tokį daiktą įsigyt ir kokio ieškoti, kuo jie ten skiriasi, noriu žinoma be laido biggrin.gif
Atsakyti
na tai kas nori, tas pabando smile.gif
Bet reik ieškoti savaitinės temos, kuri daugumai būtų įdomi ir nesunki. Naujai prisijungusių aktyvumo trūksta išreiškiant norus smile.gif Juk žinot silpnesnes vietas, ką norėtumėt pramokti ir t.t. Netylėkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 21 gegužės 2010 - 10:29
QUOTE(frederica @ 2010 05 21, 11:21)
P,s gal kas žino kokią internetinę pard. kur tokį daiktą įsigyt ir kokio ieškoti, kuo jie ten skiriasi, noriu žinoma be laido biggrin.gif

tai ebay manau tikrai rasi.. o ziuret gal tik pagal fotika? nepirkau pati..
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 05 21, 11:21)

www.ebay.co.uk www.ebay.com - čia ieškok 4u.gif aš vakar kaip tik užsisakiau akumuliatorių ir pakrovėją bei kortelę 8 gb- daug pigiau 4u.gif

del temos- įdomi tema, bet aš su auto stop... dar iki tiek nepribrendau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu dar

*Jaučiu silpnybę pašto dėžutėms, tai visai smagu būt pasidairyti į jų foto, žinoma įdomiau pateiktas.
*Skaičiai arba raidės. Kartais priverčia nusišypsoti šakų, vamzdžių ir t.. formos, primenančios raides ar skaičius. Galima ir tokių paieškoti. Na tarkim metų projektas. Sukurti temos abėcėlę smile.gif
*Dryžiukai. Nesvarbu drabužiai, dekoracijos, sienos ar dar kažkas... Svarbu dryžuota smile.gif
*Panašūs, tuo pačiu skirtingi
*Atvirukas.
*High key
*Pasaka
*still life
*ilgas išlaikymas, pasikartosiu vakar siūliau

siūlykit savo temas ir renkam vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 21 gegužės 2010 - 10:43
QUOTE(Noelle @ 2010 05 21, 11:42)
*Skaičiai arba raidės. Kartais priverčia nusišypsoti šakų, vamzdžių ir t.. formos, primenančios raides ar skaičius. Galima ir tokių paieškoti. Na tarkim metų projektas. Sukurti temos abėcėlę  smile.gif

na, as balsuosiu uz sita. nes gal kiek lengvesne smile.gif bet kartu as ir uz mados fotografija. nu tik pabandymui ir paziurejimui kas gaunasi
Atsakyti