Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 11, 13:17)
hmm.. nu nesuprasi. o kurioj foto sofa naturaliausios spalvos atrodo?smile.gif

pirmoj smile.gif

no problem pakartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 05 11, 15:24)
pirmoj smile.gif
no problem pakartosiu smile.gif

tai va, custom turi gaut ne tik balta kaip balta, bet ir kad visos kitos spalvos butu taip kaip atrodo naturaliai smile.gif
Atsakyti
oj kiek aš vargau su tuo WB namu darbu.... doh.gif schmoll.gif ta puodeli dar dabar sapnuoju... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Maggie @ 2010 05 11, 11:21)
as cia dar su gelem po lietaus trumpam uzejau  smile.gif

Naturalios spalvos gaivesnes smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 05 11, 11:23)
vakar kažką bandžiau į buitiaką, bet jau ir pati pasimečiau, kas tas buitiakas yra doh.gif

Visai mieli buitiniai vaizdeliai wub.gif
Atsakyti
siandien cia kazko ramu smile.gif
Atsakyti
Rimtai kazkaip ramu smile.gif... Na tada as bandysiu pagyvinti ir mesti i buitiaku temele is savaitgalinio fotkinimo smile.gif Manu, kad kaip bebutu buitiakui tinkama, nes jokios rezisuros blush2.gif Katino per prievarta nemigdem.... Cia jau po musu kankinimu jis pavarges saldziai uzmigo smile.gif
user posted image

Laukiu kritikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 11, 22:04)
Rimtai kazkaip ramu smile.gif... Na tada as bandysiu pagyvinti ir mesti i buitiaku temele is savaitgalinio fotkinimo smile.gif Manu, kad kaip bebutu buitiakui tinkama, nes jokios rezisuros  blush2.gif  Katino per prievarta nemigdem.... Cia jau po musu kankinimu jis pavarges saldziai uzmigo smile.gif

Sios spalvos man priimtinesnes, kompoziciskai lyg ir tvarkoj viskas. Galva graziai apsviesta. Man tik biski apatinis kampas desineje kliuva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 05 11, 22:16)
Sios spalvos man priimtinesnes, kompoziciskai lyg ir tvarkoj viskas. Galva graziai apsviesta. Man tik biski apatinis kampas desineje kliuva  4u.gif

man ir tas kamputis kliūna ax.gif

aš į namų darbų temą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 11, 22:22)

Erdves truksta. Ir kazkas su kompozicija negerai, bet nesugalvoju kas tiksliai. Susidaro toks vaizdas, kad kazkas laiko kojytes, o ant lovos krasto padeta tik vaiko galvyte 4u.gif Ir dar gal ryskumo truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 05 11, 22:33)
Erdves truksta. Ir kazkas su kompozicija negerai, bet nesugalvoju kas tiksliai. Susidaro toks vaizdas, kad kazkas laiko kojytes, o ant lovos krasto padeta tik vaiko galvyte  4u.gif Ir dar gal ryskumo truksta  g.gif

ačiū už mintis 4u.gif kojytes tikrai laiko- mažutė miega čia ant gimnastikos kamuolio 4u.gif manau, serijoje ji geriau žiūrėtųsi- mankštinosi, kol užmigo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 11, 22:22)
man ir tas kamputis kliūna ax.gif

Viska sbutu, kaip ir gerai taciau vaikucio pakausis taip keistai nukirstas... siuo atveju reikejo labiau gal tada kirpti...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 11, 23:32)
Viska sbutu, kaip ir gerai taciau vaikucio pakausis taip keistai nukirstas... siuo atveju reikejo labiau gal tada kirpti...

o kaip siūlytum kirpti? gal pabandyk blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 11 gegužės 2010 - 22:34