Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 01, 15:59)

Norejot pratest??? Galim testi...

Taip. Norisi pratęsti konstruktyvią diskusiją, bet ne "gaidžių peštynes".
Normalu, kad gyvenant bendruomenėje atsiranda problemų, skirtingų požiūrį į tą patį dalyką ar reiškinį. Vienai mamytei šiek tiek varvanti nosis - jau tragedija ir priežastis apšaukti visus aplink - nuo auklėtojos iki švietimo skyriaus, o va kita ir dėmesio į tai nekreipia. Žinoma, kraštutinumai visada yra blogai.
Pas mus situacija grupėje gera, nėra viešai besipiktinančių mamų, vaikų sergančių irgi niekas neveda, o kad kas ir sukosėja tai natūralu.
O va grūdintis niekda ne pro šalį....Gražus vakaras, linkiu po darželio visiems lauke dar pabūti, sveikesni tapsime 4u.gif
Atsakyti
man dar turbut teks priprasti,kol kas tai skaudi tema.
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 12 01, 16:22)
man dar turbut teks priprasti,kol kas tai skaudi tema.

Puikiai isivaizduoju...
Man ir mano vyresneliui teko labai sunkiu periodu isgyventi, nes buvom pateke i ligonine, maniau, kad neissikapstysim. Belankydami darzeli susirgom, maniau, kad nieko blogo, o pasirodo brochitas, isvykom i ligonine, o ten nustate, kad komplikavosi i plauciu uzdegima. Nepadejo antibiotikai, leido dvejus, paskui keite i kitus, baisiai nusilpo kraujas...bet kazkas suveike, ko gero tiko kiti skirti antibiotikai ir issikapstem. Prisimenu ta klaiku laikotarpi ir savo vargsa serganti vaika, bet...vaikai auga ir isauga tas ligeles, svarbu, kad tik viskas laimingai baigtusi.
Atsakyti
gerai kad issikapstet 4u.gif mums kol kas is 3 menesiu pavyko gal menesi nueiti.paskutini karta 2 dienas smile.gif ir isgerti dvejus antibiotikus,kuriu iki darzelio mazai zinojom.
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 12 01, 16:41)
gerai kad issikapstet 4u.gif mums kol kas is 3 menesiu pavyko gal menesi nueiti.paskutini karta 2 dienas smile.gif ir isgerti dvejus antibiotikus,kuriu iki darzelio mazai zinojom.

Linkiu, kad ligos aplenktu Jus ir kitus vaikucius. mirksiukas.gif
Bet bent jau man, vaiku kliniku vedeja sake, kad vaikai daugiau-maziau serga iki pat 5-6metu, o paskui imunitetas sustipreja. Nes palyginus, kiek serga mokyklinukai ir darzelinukai, skiriasi kaip diena ir naktis, o atrodo lygiai taip pat keliauja i kolektyva. Nezinau, kiek tame tiesos, bet mano vyresnysis (tfu tfu tfu) laaabai retas atvejis kada suserga. O jei apserga, tai 3 dienas nenueinam i darzeli ir paskui sveikutelis. smile.gif
Atsakyti
sveikos.nuo mazens vaika grudinu,persiltainerengiu,duodu vitamina C,zuvu taukus.kolnejomidarzeli galkokius 2 kartus buvom pas gydytoja del ligos.o dabar gydytoja lankom dazniau nei matau savo drauges.viena savaite einam dvi savaites sergam.seniau jei ir budavo sloga tai ji greitai ir praeidavo.o dabar kelias dienas paeina ir iskart pulinga,siandien 38 temperatura pakilo.ir nieko cia nepakeisi.kiti vaikai vedami sloguojantys i darzeli ir viskas.aukletoja sako"is visos grupes tik koks vienas ar du vaikai kurie nesloguoja.per diena nieko daugiau nedarom tiksnarglius valom".jos neturi teises nepriimti sloguojanciu vaiku.o kitiemspav.mano sunui iskrt rimtesne liga kimba.vel visokios inhaliacijos,nugaryciu trynimai,vaistuku gerimai,nosytes valymas uztruks 2 savaites.veliau savaites pertrauka kai vaikas eis i darzeli ir vel is naujo.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cika_cipsas @ 2010 12 01, 19:01)
sveikos.nuo mazens vaika grudinu,persiltainerengiu,duodu vitamina C,zuvu taukus.kolnejomidarzeli galkokius 2 kartus buvom pas gydytoja del ligos.o dabar gydytoja lankom dazniau nei matau savo drauges.viena savaite einam dvi savaites sergam.seniau jei ir budavo sloga tai ji greitai ir praeidavo.o dabar kelias dienas paeina ir iskart pulinga,siandien 38 temperatura pakilo.ir nieko cia nepakeisi.kiti vaikai vedami sloguojantys i darzeli ir viskas.aukletoja sako"is visos grupes tik koks vienas ar du vaikai kurie nesloguoja.per diena nieko daugiau nedarom tiksnarglius valom".jos neturi teises nepriimti sloguojanciu vaiku.o kitiemspav.mano sunui iskrt rimtesne liga kimba.vel visokios inhaliacijos,nugaryciu trynimai,vaistuku gerimai,nosytes valymas uztruks 2 savaites.veliau savaites pertrauka kai vaikas eis i darzeli ir vel is naujo....  schmoll.gif

sveika,jos turi teise nepriimti.juk net Lietuvos HN tai parasyta.bet kodel priima?
Papildyta:
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
XIII. VAIKŲ PRIĖMIMAS, DIENOS REŽIMAS
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 12 01, 18:07)
sveika,jos turi teise nepriimti.juk net Lietuvos HN tai parasyta.bet kodel priima?
Papildyta:
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
XIII. VAIKŲ PRIĖMIMAS, DIENOS REŽIMAS

jusu nurodytas dokumentas yra negaliojantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 01, 19:37)
jusu nurodytas dokumentas yra negaliojantis  mirksiukas.gif

galioja šis:
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=371081

bet esmė - ta pati: 95 p. : "Draudžiama priimti sergančius ar (ir) turinčius užkrečiamųjų ligų požymių (karščiuoja, skundžiasi skausmu, viduriuoja, vemia, kosti, yra išskyrų iš nosies ir kt.) vaikus, taip pat turinčius utėlių ar glindų."
Atsakyti
butent esme ta pati,nes puikiai atsimenu kaip per susirinkima sesute skaite si dokumenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2010 12 01, 20:49)
galioja šis:
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=371081

bet esmė - ta pati: 95 p. : "Draudžiama priimti sergančius ar (ir) turinčius užkrečiamųjų ligų požymių (karščiuoja, skundžiasi skausmu, viduriuoja, vemia, kosti, yra išskyrų iš nosies ir kt.) vaikus, taip pat turinčius utėlių ar glindų."

taip, sis galioja 4u.gif

bet jo praktini vykdyma na niekaip neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 01, 22:16)
taip, sis galioja  4u.gif

bet jo praktini vykdyma na niekaip neisivaizduoju  doh.gif

kodel?
Atsakyti