Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(linoze @ 2010 11 29, 15:04)
sveikos,taip mes tikrai issveike einame i darzeli ir tikrai dar po ligos pabuname pora savaiciu namie.ir tikrai paskutinius du kartus susirgome darzely,arba tai fantastiskas atsitiktinumas.isejome dvi dienas ir sloga iki keliu.ir kai susirgdavome namie ta sloga budavo beganti,o darzely visus kartus pasigauna tokia tirsta pulinga sloga.
as JOKIU BUDU NEPATEISINU MAMU vedanciu sergancius vaikus i darzeli.nes kada tik nueinam ten tokiu yra,kosti tirstai baisiai,sloga baisi sitas jau matosi nematavus temperaturos kad ligoniukai tie vaikai.Ir ne musu juk bedos kad jus neturite kur tuos sergancius vaikelius deti,nejaugi nera jokios kaimynes senos,mociutes nezinau dar tetos kuri kelias dienas galetu paziureti.
Pasakykit na kodel del jusu bedu turi kenteti kiti nekalti vaikai?atsakomybes reikia tureti ir noro rasti iseiti.... rolleyes.gif
Papildyta:
o beje del rengimo tai kiek ateinu tiek randu savaja su ledinem rankom,tai del to rengimo ir nesuprasi.juk aukletoja irgi neakla mato ar silta tam vaikui ir gali nuimti megztinuka jei taip jau silta jam...

PRITARIU!!!! drinks_cheers.gif ISSAKEI VISAS MANO MINTYS!!! Beja apie sloga, nesam gyvenime sirge tokia pulinga sloga kaip kad dabar kai parsinesam is darzleio...nemanau kad tai sutapimas...
Atsakyti
QUOTE(liaulia @ 2010 12 02, 03:25)
Sveikutes, mamytes! 4u.gif

Pagalbos kreipiuosi i jus! Mes siuo metu gyvenam ne Lietuvoje, bet Rugpjuti planuojam gryzti i Lt gyvent. Turim suneli, jam bus 2 metukai Liepa. Grystu i Siaulius. Planuojam nuomuotis kur buta, bet nezinau kokiam rajone susirasim. Klausimas! Kaip uzsirasyt i darzelius jei mes dar ne Lietuvoj. Bijau kad gryzus Rugpjuti gali buti per velu, pilni darzeliai. O taip noretusi but labiau organizuotai. Kreiptis emailu i visus darzelius, ar bandyt laime kai grysim? Net nezinau ka daryt. Busiu dar be darbo, ieskosiuos kur darbelio tuo paciu. PADEKIT! Pasiulymai praverstu. Is anksto dekoju smile.gif

rasysiu is patirties. Pakeitem gyvenama vieta, tai darzelis nebetiko i kuri esam uzsirase. Tai pasakysiu, kaip geriausia susirasti darzeli, kai niekur kitur nesi uzsirases. Rugsejo viduryje, kai jau darzeliuose yra sarasai, apeikite darzelius, kurie netoli jusu gyvenamos vietos, parasot prasyma, kad priimtu ir viskas. Mums taip buvo, net iskart prieme, nes po sarasu sudarymo, atliko kelios vietos, tai prieme mus
Atsakyti
Laba diena.. su tokia beda teiraujuosi.. esam rajonines, ir i savo kaimo darzeli sansu nera patekti, nors ir dukrytes mociute ten dirba.. tai planuoju iskarto po nauju metu nuvezti prasymus i kelis miesto darzelius, kurie man butu pakeliui i darba.. kazi ar yra sansu i kuri nors patekti?? sad.gif taip buvau garantuota kad pateksim prie namu i darzeli, bet sako kad visa grupe bus su lengvatom..o tik viena lopseliuku grupe ir tera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Me To You @ 2010 12 30, 16:31)
Laba diena.. su tokia beda teiraujuosi.. esam rajonines, ir i savo kaimo darzeli sansu nera patekti, nors ir dukrytes mociute ten dirba.. tai planuoju iskarto po nauju metu nuvezti prasymus i kelis miesto darzelius, kurie man butu pakeliui i darba.. kazi ar yra sansu i kuri nors patekti?? sad.gif taip buvau garantuota kad pateksim prie namu i darzeli, bet sako kad visa grupe bus su lengvatom..o tik viena lopseliuku grupe ir tera sad.gif

I miesto darzelius galite pakliuti tik jei esate mieste registruoti, thumbup.gif jei ne tai tikimybes schmoll.gif nera, teks prisiregistruoti, tuomet priims tikrai kur bus vietu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Me To You @ 2010 12 30, 14:31)
.... taip buvau garantuota, kad pateksim prie namu i darzeli, bet sako kad visa grupe bus su lengvatom..o tik viena lopseliuku grupe ir tera sad.gif

kaip matau ne mes vieni susidureme su sia "lengvatu" problema. isties uzjauciu, nes jausmas tikrai nekoks. ir niekaip negaliu suprasti sios "lengvatu" tvarkos g.gif doh.gif
sekmes, beieskant vietos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Me To You @ 2010 12 30, 16:31)

Taip tai tiesa, nors aš gyvenu mieste, bet pakliūti į norimą darželį nebuvo lengva.
Su dukra teko laukti eilėje metus, o su sūnumi į lopšį patekome dėl lengvatos:(pirmenybė suteikiama tiems, kurių broliai ar seserys lanko tą patį darželį, daugiavaikėms ir dar keletas išlygų). Na pvz., mūsų darželyje iš 15 galimų priimti vaikų pagal sąrašą pateko tik 2. Tai va kokios eilės. O dar sako, kad Šiauliuose per daug darželių g.gif
Atsakyti
o ka daryti jei negali prisiregistruoti prie na tarkim man aktualu siauliu savivaldybes, nes esi registruotas kitur, ir tipo turi savo turto. bet gyveni siauliuose ir cia nori leisti savo vaika i darzeli?
Atsakyti
QUOTE(paulig @ 2011 01 10, 11:57)
o ka daryti jei negali prisiregistruoti prie na tarkim man aktualu siauliu savivaldybes, nes esi registruotas kitur, ir tipo turi savo turto. bet gyveni siauliuose ir cia nori leisti savo vaika i darzeli?

manyciau, reiktu kreiptis i savivaldybes svietimo skyriu g.gif
Atsakyti
http://www.siauliai....p...ews=1&cat=8
Laisvos vietos Šiaulių darželiuose, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 10, 21:16)
http://www.siauliai....p...ews=1&cat=8
Laisvos vietos Šiaulių darželiuose, gal kam pravers 4u.gif

g.gif g.gif g.gif keista, kad skelbiama info svietimo skyriaus tinklapyje skiriasi nuo skelbiamos info darzeliu tinklapiuose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 11, 13:10)
g.gif  g.gif  g.gif keista, kad skelbiama info svietimo skyriaus tinklapyje skiriasi nuo skelbiamos info darzeliu tinklapiuose  unsure.gif

Yra tikimybė kad darželių puslapiuose nėra atnaujinta informacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 11 18, 11:17)
stai ir atsaket i savo klausyma.
sia tema cia daug yra diskutuota ir sneketa. bet sprendimo taip ir nerasta.
nes sioje vietoje reiktu keisti pacia tvarka darzeliuose ir ieskoti kitokiu budu. gal but isteigti gydytojo etata, gal but karantinine grupe... nzn.  bet reiktu ja spresti kompleksiskai ir ne vienos grupes ar darzelio lygmeny. be to reikalingas ir papildomas finansavimas.

Tikrai jums pritariu.tikrai reikia tvarkos darzeliuose.Visi mes norime,kad vaikams butu geriau,bet ne visi stengiames.
Atsakyti