Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

Mano vaikas iš tų, kurie pasigauna bacilas greitai, nors iki darželio visai nesirgęs. Dabar paėjom savaitę, sloga, iškart kosulys, vėl namie. Auklėtoja pati sako, kad vaikai grupėje čiaudo, sloguoja (ne visi, aišku, bet tokių yra, pats vaikas man tuos sloguojančių vardus mini), bet jie eina. Pikta, kai matau, kad vaikas turi močiutę, senelį, kurie bet vis vien su varvančia nosimi atvestas. Mes neturim Šiauliuose nieko, todėl kiekviena sloga yra ne tik širdies skausmas, kad vėl vaistai, vėl kosuliai, bet ir rūpestis, su kuo palikti.
Atsakyti
QUOTE(nrimto2 @ 2011 01 18, 09:13)
Mano vaikas iš tų, kurie pasigauna bacilas greitai, nors iki darželio visai nesirgęs. Dabar paėjom savaitę, sloga, iškart kosulys, vėl namie. Auklėtoja pati sako, kad vaikai grupėje čiaudo, sloguoja (ne visi, aišku, bet tokių yra, pats vaikas man tuos sloguojančių vardus mini), bet jie eina. Pikta, kai matau, kad vaikas turi močiutę, senelį, kurie bet vis vien su varvančia nosimi atvestas. Mes neturim Šiauliuose nieko, todėl kiekviena sloga yra ne tik širdies skausmas, kad vėl vaistai, vėl kosuliai, bet ir rūpestis, su kuo palikti.

puikiai jus suprantu.pas mus grupeje buvo net vedamu serganciu kuriu mamos net nedirba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 01 18, 12:16)
puikiai jus suprantu.pas mus grupeje buvo net vedamu serganciu kuriu mamos net nedirba schmoll.gif

Matote, jei tėvai nesusipranta, nevesti sloguojančio ar sergančio vaiko į darželį, nelabai kas padės. g.gif Gaila, kol maži vaikai ir serga, dėl to kyla daug rūpesčių. Na, pvz. man teko mokėti ir už darželį ir už auklę. rolleyes.gif Nes darbe ligonlapių nelabai kas toleruoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 18, 12:43)
Matote, jei tėvai nesusipranta, nevesti sloguojančio ar sergančio vaiko į darželį, nelabai kas padės.  g.gif Gaila, kol maži vaikai ir serga, dėl to kyla daug rūpesčių. Na, pvz. man teko mokėti ir už darželį ir už auklę. rolleyes.gif Nes darbe ligonlapių nelabai kas toleruoja. smile.gif

na,taip.bet cia vel gristame kaip sakant trukt uz vadziu vel is pradziu,darzelyje serganciu neturetu priimti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 01 18, 13:13)
na,taip.bet cia vel gristame kaip sakant trukt uz vadziu vel is pradziu,darzelyje serganciu neturetu priimti. g.gif

Aš žinoma už tai, kad sergančių nebūtų darželyje. thumbup.gif Bet yra problema kaip identifikuoti pvz., slogą kaip ligą. Yra kažkoks ligų aprašas, kur parašyta, kokio vaiko negalima vesti į darželį... g.gif
Atsakyti
taip yra higienos norma,kalbejom anksciau smile.gif
Papildyta:
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=371081
XI skyrius berods 4u.gif
Papildyta:
skaito ta norma per susirinkimus ir kas is to.sugeba atnesti tevai pazymas kad kostintys vaikai yra sveiki,ko as is patirties netikiu.jei vaikas kosti kazkas jam yra.ir mes kosejom ilgai,ir daktare sake praeis,kvepavimo takai valosi,o pasirodo plauciu uzdegimas buvo be temperaturos be nieko.
Atsakyti
Siaubas....ir kada tai baigsis... doh.gif
Klausykit, ar cia tik gandas ar realybe: atejus i darzeli randu svetima serganti vaika apie tai pranesu musiau direktoriau, tuo vaiko tevai pirma karta gauna ispejima, antra karta bauda, tokios dydzio kaip kad moka uz darzeli, o trecia akrta jau pasalinamas is darzelio g.gif jau ne viena karta girdejau toki dalyka, nejaugi mus pagaliau isgirdo? ar gali tai buti tiesa?
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 01 18, 12:32)
taip yra higienos norma,kalbejom anksciau smile.gif
Papildyta:
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=371081
XI  skyrius berods 4u.gif

Na manau tada atsiras daug vaiku kurie atnes pazymas kad sloga alergine, kad kosulys astminis ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(franciska @ 2011 01 18, 14:26)
Siaubas....ir kada tai baigsis... doh.gif
Klausykit, ar cia tik gandas ar realybe: atejus i darzeli randu svetima serganti vaika apie tai pranesu musiau direktoriau, tuo vaiko tevai pirma karta gauna ispejima, antra karta bauda, tokios dydzio kaip kad moka uz darzeli, o trecia akrta jau pasalinamas is darzelio  g.gif  jau ne viena karta girdejau toki dalyka, nejaugi mus pagaliau isgirdo? ar gali tai buti tiesa?

nebent darzelyje yra mediko etatas....kitaip galima uzgincyti. liga gali konstatuoti tik medikas su veikiancia licencija suteikiancia jam teisia praktikuotia siai dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 18 sausio 2011 - 15:15
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 01 18, 14:45)
Na manau tada atsiras daug vaiku kurie atnes pazymas kad sloga alergine, kad kosulys astminis ir t.t.  doh.gif

O jeigu taip ir yra, ką tada daryti mirksiukas.gif
Paskaičius, galima pagalvoti, kad visos ligos vien tik iš darželio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2011 01 18, 15:26)
O jeigu taip ir yra, ką tada daryti  mirksiukas.gif
Paskaičius, galima pagalvoti, kad visos ligos vien tik iš darželio  hihihi.gif

ir kad liga pasireiskia is karto, ir kad inkubacinio periodo neturi, ir pan....

o kiek aukletoju/auklyciu sloguojanciu ir kostinciu dirba ir biuletenio neima? kaip sioje vietoje?
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2011 01 18, 16:26)
O jeigu taip ir yra, ką tada daryti  mirksiukas.gif
Paskaičius, galima pagalvoti, kad visos ligos vien tik iš darželio  hihihi.gif

Man is vis juokinga tos ligos.. maniske sloguoja istisus metus ir i darzeli einam blush2.gif turejom ausu uzdegima, tris savaites sedejom namie, gerem antibiotikus, sloga nesibaige lotuliukas.gif doh.gif tai taip iseina tureciau vaiko i darzeli neleist visai..
Atsakyti