As tai is lietuvos atsisiunciau Viasat lekste ir ziuriu lietuviska televizija
mes ziurim tv3.lt puslapyje irasus ir klausom power hit radio internetu tiesiogiai
Mes taip pat UKziurime Viasat
Dar netgi ir pigiau iseina
nes cia uz angliska tv reikia moketi kas menesi nemazai, o Viasat'as per menesi mums atsieina vos 10 svaru
Kadangi mazas vaikas namuose, tai snagu, kai be anglu kalbos, kuria girdi aplinkui, aplink supa lietuviu kalba
Sveikutes
Reikia labai jusu pagalbos...ieskau TV meistro,bet deja nesekmingai,atrodo kad neimanoma cia Londone rast lietuvio meistro
...o anglams duot tas pats kas atiduot kad sugadintu,tik pinigus nuplesia uz apziura,bet nepataiso
...
O TV plazminis,ir nera senas,ir didokas gaila mest nezinant kas per problema
Reikia labai jusu pagalbos...ieskau TV meistro,bet deja nesekmingai,atrodo kad neimanoma cia Londone rast lietuvio meistro
QUOTE(adrijaaa @ 2010 08 16, 14:37)
Sveikutes
...o anglams duot tas pats kas atiduot kad sugadintu,tik pinigus nuplesia uz apziura,bet nepataiso
...
o tu paziurek kartas lietuviskuose laikrasciuose buna tokiu skelbimuku,arba pati duok skelbima,kad ieskai meistro....
del kabelines,tai mes irgi neseniai isvedem viasata ir esam labai patenkinti....
Sveikos merginos,
gal ir kvailas tas mano klausimas, bet labai idomu, mes turime viasat ir planuojam veztis i UK, tik idomu, kaip su ta lekste, kaip ja tvirtinat, ar nepyksta nuomininkai?(nes juk vis vien prigrezti reikia?)
ir dar klausimas...jei yra anglisku kanalu ar nereikia moketi ir UK uz juos ir viasat(na pvz pas mus pagal plana yra 600kanalu is kuriu begales anglu kalba).atsiprasau, esu visiskai dar zalia, gal tie mano klausimai ir juokingi
gal ir kvailas tas mano klausimas, bet labai idomu, mes turime viasat ir planuojam veztis i UK, tik idomu, kaip su ta lekste, kaip ja tvirtinat, ar nepyksta nuomininkai?(nes juk vis vien prigrezti reikia?)
ir dar klausimas...jei yra anglisku kanalu ar nereikia moketi ir UK uz juos ir viasat(na pvz pas mus pagal plana yra 600kanalu is kuriu begales anglu kalba).atsiprasau, esu visiskai dar zalia, gal tie mano klausimai ir juokingi
QUOTE(vaigrs @ 2010 10 09, 19:31)
Sveikos merginos,

Reikia moketi us Tv licensija truputi virs £100 uz metus.
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 10 10, 17:30)
Reikia moketi us Tv licensija truputi virs £100 uz metus.
net jei naudosim lietuviska viasat??viena mama sake, kad nereikes, bet domintu ir kitu nuomone, labai prasau..
QUOTE(vaigrs @ 2010 10 10, 17:14)
net jei naudosim lietuviska viasat??viena mama sake, kad nereikes, bet domintu ir kitu nuomone, labai prasau..
Cia kabeline ne prie ko.Nesvarbu ar tu turi tik tuos 5 kanalus ar tu turi 500.
You need to be covered by a valid TV Licence if you watch or record TV as it's being broadcast. This includes the use of devices such as a computer, laptop, mobile phone or DVD/video recorder.
It costs £145.50 for colour and £49.00 for a black and white TV Licence.
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 10 11, 02:32)
Cia kabeline ne prie ko.Nesvarbu ar tu turi tik tuos 5 kanalus ar tu turi 500.
[b]You need to be covered by a valid TV Licence if you watch or record TV as it's being broadcast. This includes the use of devices such as a computer, laptop, mobile phone or DVD/video recorder.
[b]You need to be covered by a valid TV Licence if you watch or record TV as it's being broadcast. This includes the use of devices such as a computer, laptop, mobile phone or DVD/video recorder.
labai aciu uz atsakyma!
QUOTE(vaigrs @ 2010 10 11, 08:00)
labai aciu uz atsakyma!
LABAS.o mes kaip skambinome i tv licence, pasakem kad mes neturim jokiu satelitu, jokiu antenu, jokiu televizoriu, tik kompiuteri ir interneta, tai mums pasake kad tada nereikia moketi, atejo i namus agentas patikrino viska ar nemeluojam ir viskas tik ,kas pusmeti ateina laiskas, bet mes paskambinam kad nieko neturim pasakom ir viskas.