QUOTE(Kava&arbata @ 2010 09 01, 10:49)
Va cia tai nusneki

Manau praleidai "kai kuriom"
aha.
Kazkaip netycia praleidau.
Pasitaisau:
"kai kuriom moterim seksas tikrai reikalingas".
Papildyta:
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 09 01, 11:05)
Linkiu labu dienu tavo patelei ziedotajai

jei mano vyro poziuris sutaptu su tavuoju, jis nebutu mano vyras..bet...visokiu yra, visokiu reikia, kazkas gi su sadomazo polinkiais...
O i tema galiu pasakyti, mano atveju vyras pernelyg atsargus buvo kai pastojau, kai buvau

as ji dazniau isprovokuodavau lovos reikaliukams
O ir gimdymas mano buvo labai sunkus, plysau per visus galus, bet po menesio as pati sugundziau savo vyreli,
Cia manau priklauso nuo moters temperamento, arba...psichologai dar gvildena tokia versija, kad pagimdziusioms moterims kartais ju vyras tampa nepatrauklus vien todel kad priverte jas gimdyti kanciose ir jos daugiau nenori pastoti todel pasamoneje atstumia ta vyra butent nenoredamos su juo santykiu..
kokia versija kas gvildena, niekam cia neidomu.
Man tik keista kaip boba, budama savo smegenu ir pasamones seimininke, klauso ka apie ja gvildena kazkoks svetimas tupas diedas, besivadinantis psichologu...
Niefig cia gvildent.
Vyru ir moteru funkcijos gyvenime skirtingos, todel nereikalaukim vieni is kitu daugiau sekso arba klausyti kvailu bobisku blevyzgu.
Juk sunu pateles poruojasi pora kart metuose, o patinai lipa kad ir kiekviena diena..
Gamtoj viskas tobula.
Nebandykim tokiu dalyku, kaip instinktai, paiskinti loginiu mastymu.
Ypac kai to mastymo dauguma is musu ir neturi.