Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(Hmmm... @ 2010 08 31, 11:02)

1,5 metų? Mėnuo - du atsigavimui. Na, nebent kažkokios ypatingos problemos būtų. O šiaip, po normalaus gimdymo, tai ką ten atsigaut? Tik kol viskas grįžta į savas vėžes fiziškai.

drinks_cheers.gif Gulejau su komplikacijom po gimdymo, bet po menesio dar kaip norejau ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kalbėjau apie kelis mėn, max pusmetį. jei pusantrų metų, tai jau nenormalu...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 14, 10:44)
dabar?..-Viena.
Kai jinai buvo motina, turejau kelias.
Turet kelias pateles, kol tavo patele yra motina, joks neblogis.
Tai netgi atvirksciai- tu netrukdai savo zmonai, nepatiri sekso trukumo, susipazisti su idomiais zmonemis...

Paaiskink man kaip blondinas blondinei, o jei vyrukas suserga prostatitu ir jam liaudiskai sakant nestovi apskritai.
Tokiu atveju zmonai irgi leidziama tureti keleta patinu?Tik laikinai,kol jos vyrelis vel netaps patinu?
Nes mano blondinisku supratimu kaip ir turi buti taip kas leista vienam tas ir kitam neturi buti uzdrausta..
Kaip reaguotum jei asmeniskai tavo seimoje tokios metamorfozes atsitiktu?
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 31, 12:31)
Paaiskink man kaip blondinas blondinei, o jei vyrukas suserga prostatitu ir jam liaudiskai sakant nestovi apskritai.
Tokiu atveju zmonai irgi leidziama tureti keleta patinu?Tik laikinai,kol jos vyrelis vel netaps patinu?

zmogus, nasvarbu vyras ar moteris, gali turet viska ir daryt viska, jei tai ka jis daro nepriestarauja gamtos desniam.
Jei tu nori turet kelis patinus-turek.
Tik, pagalvok ar tu tikrai to nori.
Nes, kaip mes visi zinom, moterims seksas nelabai ir reikalingas.
O jau tavo klausimas apie kelis patinus, tai klausimas : ar gali moteris gerti po 6 litrus vandens per diena.
Nu gali...bet ar ji to nori.
Nedaryk kazko vient todel, kad kazkas taip daro...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 31, 13:14)
zmogus, nasvarbu vyras ar moteris, gali turet viska ir daryt viska, jei tai ka jis daro nepriestarauja gamtos desniam.
Jei tu nori turet kelis patinus-turek.
Tik, pagalvok ar tu tikrai to nori.
O jau tavo klausimas apie kelis patinus, tai klausimas : ar gali moteris gerti po 6 litrus vandens per diena.
Nu gali...bet ar ji to nori.
Nedaryk kazko vient todel, kad kazkas taip daro...

Graziai issisukai nuo tikslaus atsakymo i tau uzduota klausima..

Nors tavo poste tiesos yra. Sokti nuo skardzio vien todel, kad soka kiti... bandos jausmas...
bet yra ir kita medalio puse: elkis su kitu zmogumi taip, kaip nori kad jis elgtusi su tavimi...manau tai liecia ir pateles/patinus. Jei pagalvojus tau vienodai sviecia kad tavo zmona tures patina, kai tuo metu tu turi patele.. kagi...pirmyn...bet tada nesuprantu kam kurti seima...del to kad visi taip daro?
Atsakyti
Tavo Mano, geri pamąstymai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 31, 14:14)
bet tada nesuprantu kam kurti seima...del to kad visi taip daro?

seima kuriama del patogumo...kai vienas tingi ieskot su kuo pasidulkint, kas est padarys ir kas grindis isplaus.
O kitas...O kitas, kad turet savo nuotrauku su vestuvine suknele.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 31, 13:14)

Va cia tai nusneki blink.gif Manau praleidai "kai kuriom"
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 01, 08:16)
seima kuriama del patogumo...kai vienas tingi ieskot su kuo pasidulkint, kas est padarys ir kas grindis isplaus.
O kitas...O kitas, kad turet savo nuotrauku su vestuvine suknele.

Linkiu labu dienu tavo patelei ziedotajai smile.gif jei mano vyro poziuris sutaptu su tavuoju, jis nebutu mano vyras..bet...visokiu yra, visokiu reikia, kazkas gi su sadomazo polinkiais...
O i tema galiu pasakyti, mano atveju vyras pernelyg atsargus buvo kai pastojau, kai buvau nestuke.gif as ji dazniau isprovokuodavau lovos reikaliukams bigsmile.gif
O ir gimdymas mano buvo labai sunkus, plysau per visus galus, bet po menesio as pati sugundziau savo vyreli, ax.gif
Cia manau priklauso nuo moters temperamento, arba...psichologai dar gvildena tokia versija, kad pagimdziusioms moterims kartais ju vyras tampa nepatrauklus vien todel kad priverte jas gimdyti kanciose ir jos daugiau nenori pastoti todel pasamoneje atstumia ta vyra butent nenoredamos su juo santykiu..
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 09 01, 10:49)
Va cia tai nusneki  blink.gif Manau praleidai "kai kuriom"

aha.
Kazkaip netycia praleidau.
Pasitaisau:
"kai kuriom moterim seksas tikrai reikalingas".
Papildyta:
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 09 01, 11:05)
Linkiu labu dienu tavo patelei ziedotajai smile.gif  jei mano vyro poziuris sutaptu su tavuoju, jis nebutu mano vyras..bet...visokiu yra, visokiu reikia, kazkas gi su sadomazo polinkiais...
O i tema galiu pasakyti, mano atveju vyras pernelyg atsargus buvo kai pastojau, kai buvau nestuke.gif as ji dazniau isprovokuodavau lovos reikaliukams bigsmile.gif
O ir gimdymas mano buvo labai sunkus, plysau per visus galus, bet po menesio as pati sugundziau savo vyreli, ax.gif
Cia manau priklauso nuo moters temperamento, arba...psichologai dar gvildena tokia versija, kad pagimdziusioms moterims kartais ju vyras tampa nepatrauklus vien todel kad priverte jas gimdyti kanciose ir jos daugiau nenori pastoti todel pasamoneje atstumia ta vyra butent nenoredamos su juo santykiu..

kokia versija kas gvildena, niekam cia neidomu.
Man tik keista kaip boba, budama savo smegenu ir pasamones seimininke, klauso ka apie ja gvildena kazkoks svetimas tupas diedas, besivadinantis psichologu...
Niefig cia gvildent.
Vyru ir moteru funkcijos gyvenime skirtingos, todel nereikalaukim vieni is kitu daugiau sekso arba klausyti kvailu bobisku blevyzgu.
Juk sunu pateles poruojasi pora kart metuose, o patinai lipa kad ir kiekviena diena..
Gamtoj viskas tobula.
Nebandykim tokiu dalyku, kaip instinktai, paiskinti loginiu mastymu.
Ypac kai to mastymo dauguma is musu ir neturi.
Atsakyti
Juk sunu pateles poruojasi pora kart metuose, o patinai lipa kad ir kiekviena diena..
Gamtoj viskas tobula.

Nu jo tu čia pavarei, su kai kuriais pasisakymais aš sutinku, bet kad su šunim žmogų lygini, tai gal jau žiauroka...
mano nuomone, kai kuriam nors šeimoje truksta sekso, tai tik abiejų partnerių kaltė, vadinasi, kažkur kažko nesusišnekam. mes su vyru vedę 6 metus, kol kas vyras nesiskundžia, nors krizių būna...bet tam dievulis mums kalbą davė, kad supsiprastume, kas negerai...o dėl to kad visi vyrai patinai, tai tiesos yra, tik vieni tuom didžiuojasi ir giriasi savo pergalėm, o kiti daro tyliai..aš savo vyrui kažkada sakiau, kad jei tau kada reiks nueiti į šoną, na gal prabils laukinis instinktas, tai būk geras,jei mane gerbi ir nors truputį myli, daryk tai taip kad aš nesužinočiau. protingi ir žmonas mylintys vyrai taip ir daro, kam skaudinti savo žmogų, jei jau negali nekišės, kai kurio daikto ten kur nereikia, tai daryk tai tyliai.
Atsakyti
šunys lipa tik ant rujojančių kalių. visais kitais atvejais jie lipa dėl noro dominuoti, įrodyti, kas čia bosas. tada ir ant žmogaus kojos gali jot.
Atsakyti