Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(jurni @ 2010 09 03, 19:23)
Juk sunu pateles poruojasi pora kart metuose, o patinai lipa kad ir kiekviena diena..
Gamtoj viskas tobula.

Nu jo tu čia pavarei, su kai kuriais pasisakymais aš sutinku, bet kad su šunim žmogų lygini, tai gal jau žiauroka...
mano nuomone, kai kuriam nors šeimoje truksta sekso, tai tik abiejų partnerių kaltė, vadinasi, kažkur kažko nesusišnekam. mes su vyru vedę 6 metus, kol kas vyras nesiskundžia, nors krizių būna...bet tam dievulis mums kalbą davė, kad supsiprastume, kas negerai...o dėl to kad visi vyrai patinai, tai tiesos yra, tik vieni tuom didžiuojasi ir giriasi savo pergalėm, o kiti daro tyliai..aš savo vyrui kažkada sakiau, kad jei tau kada reiks nueiti į šoną, na gal prabils laukinis instinktas, tai būk geras,jei mane gerbi ir nors truputį myli, daryk tai taip kad aš nesužinočiau. protingi ir žmonas mylintys vyrai taip ir daro, kam skaudinti savo žmogų, jei jau negali nekišės, kai kurio daikto ten kur nereikia, tai daryk tai tyliai.

ne i tema... "tyliai tyliai pis..i kikiliai" cia siaip, nuotaikai pakelti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 03, 19:27)
šunys lipa tik ant rujojančių kalių. visais kitais atvejais jie lipa dėl noro dominuoti, įrodyti, kas čia bosas. tada ir ant žmogaus kojos gali jot.

jei tu, durne, turetum suni, tai zinotum, kad jei jis nori pistis, tai ir pisasi.
O jei nori dominuot, tai uzdeda tik letena..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 04, 00:55)
jei tu, durne, turetum suni, tai zinotum, kad jei jis nori pistis, tai ir pisasi.
O jei nori dominuot, tai uzdeda tik letena..

lipa yra lipa.
turiu šunį ir žinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurni @ 2010 09 03, 19:23)

, bet kad su šunim žmogų lygini, tai gal jau žiauroka...

mano nuomone, kai kuriam nors šeimoje truksta sekso, tai tik abiejų partnerių kaltė, vadinasi, kažkur kažko nesusišnekam. mes su vyru vedę 6 metus, kol kas vyras nesiskundžia, nors krizių būna...bet tam dievulis mums kalbą davė, kad supsiprastume, kas negerai...

.aš savo vyrui kažkada sakiau, kad jei tau kada reiks nueiti į šoną, na gal prabils laukinis instinktas, tai būk geras,jei mane gerbi ir nors truputį myli, daryk tai taip kad aš nesužinočiau. protingi ir žmonas mylintys vyrai taip ir daro, kam skaudinti savo žmogų, jei jau negali nekišės, kai kurio daikto ten kur nereikia, tai daryk tai tyliai.

zmogu su suniu lyginu todel, kad jis kaip suo:
Is pradziu dziaugiasi, kad yra kalba, ir gali savo seimininka suprast kalbedamas, o paskui dziaugiasi, kad seimininkas tyli...
Nu, vienu zodziu, visa laika dziaugiasi.

Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 04, 06:39)
lipa yra lipa.
turiu šunį ir žinau tongue.gif

ant ko?
Atsakyti
ant bet ko, jei nori. na, bet Jorkšyrai turbūt ne, tai ir nežinai.....
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 04, 07:04)
ant bet ko, jei nori.

aisku.
Tas gauruotas padaras tavo namuose, tai visai ne suo.
Paziurek idemiau.
Praskleisk plaukus..apciupinek.
Pavartyk enciklopedija.
Ga tai paprasciausiai tavo ligotas senelis.. visu pamirstas, neapkirptas ir alkanas...lipa visur nes neranda, kur tu ***.. makaronus paslepei.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 04, 08:20)
aisku.
Tas gauruotas padaras tavo namuose, tai visai ne suo.
Paziurek idemiau.
Praskleisk plaukus..apciupinek.
Pavartyk enciklopedija.
Ga tai paprasciausiai tavo ligotas senelis.. visu pamirstas, neapkirptas ir alkanas...lipa visur nes neranda, kur tu ***.. makaronus paslepei.

netiks, nuo mažumės auginau, tai tikrai ne senelis. bet su tema tai jau nesusiję.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 04, 07:25)
netiks, nuo mažumės auginau, tai tikrai ne senelis. bet su tema tai jau nesusiję.

dar netgi labai susije.
Suprasdami, kodel tas padaras, kuris gyvena pas tave nuo mazumes ir visur lipa, mes suprasim, kodel vyrai visur lipa, o moterys juos tempia atgal...bet pacios nelipa..
Kartoju pagrindine pasaulio pazinimo taisykle:
- suprask maza save ir suprasi didziuli pasauli.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 04, 08:39)
dar netgi labai susije.
Suprasdami, kodel tas padaras, kuris gyvena pas tave nuo mazumes ir visur lipa, mes suprasim, kodel vyrai visur lipa, o moterys juos tempia atgal...bet pacios nelipa..
Kartoju pagrindine pasaulio pazinimo taisykle:
- suprask maza save ir suprasi didziuli pasauli.

na, jei jau atvirai-turiu kalę. ji lipo tik savo paauglystės (nebrandos vadinasi....) metu ant žmonių , kurių negerbė ir laikė už save žemesniais....praėjo tai. o štai patinai lipa ant jos žaisdami (tipo-aš čia vadas), o per rują tai jau konkrečiai....būna dienų, kai ji mielai leistųsi...tam tikras sąsajas su žmonių gyvenimu gal ir galima į-velgti...
Atsakyti
ka reiskia permazai sakso?
labai jau retorinis pasakymas permazai... ir koks kiekis yra ganetinas??
jai moteris atsisako myletis, gal tam yra labai konkreti priezastis smile.gif ir butent ja suzinojus pats vyras imanoma nustebtu smile.gif, nes visada yra konkreti priezastis.

o be to niekur nera aprasytas sexo kiekis kuris yra pakankamas, nes zmones individualus savo poreikiais.

Ir jai jau to sexo mazai, tai reiktu kalbetis, kodel taip yra ir ka pats vyras galetu padaryti del moters, kad tas noras atsirastu to sexo daugiau noreti smile.gif
bet visgi, moteris negali kaip rujojanti kale nemastanti barskisntis istisai juk lieka visada atviras klausimas, kad gali pastoti... o cia jau atsiranda kita problema, kad nepageidaujamas nestumas, ne tik pacios moters problema!!! na bet cia jau ne ta tema wink.gif
ir kaip elgiasi vyrai, tai atsakymas toks kad eina paprasciausiu keliu i kaire, susiranda kita moteri kuri nera suvarzyta ir sexo tada jau matyt pakanka, ... juk vyrams svarbiausia ne jausmas bet, tas veiksmas, kai "smegenis issitasko".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine vilke: 11 rugsėjo 2010 - 00:36
Susiranda meilužes .
Atsakyti
Reikia sneketis zmogau, o ne kitu klausti ka darote jus.... doh.gif
negi vyrai tokie durniai, kad nezino ka daryti, kai moteris jo nenori g.gif padarykite kad noretu ir sekso pakaks mirksiukas.gif
Atsakyti