QUOTE(LandL84 @ 2011 01 08, 01:04)
Kodėl taip dramatiškai?? Matomai nesupratote, kad mylimieji gali būti kartu ir geriausiais draugais, galbūt nėra dažnas reiškinys, bet taip būna. Galbūt jūsų vyras nėra jums kartu ir draugas, dėl to sunkiau suprast apie ką kalbu.
Prie ko čia draugai ir užsiiminėjimas seksu su jais iš draugystės jausmo? Pagaukit mintį prieš rašydama tokius dalykus.
Kur jus iskaitete, mano rasliavoje, kad mylimieji negali buti draugais? As gi pirmuosiuose savo postuose ir rasau apie
draugyste, kuri gali buti laipteliu tolimesniuose santykiuose. Libido nepanaikina ir nesunyveliuoja draugystes. Na jau jusu ismyslas del mano santykiu su vyru tai jau visai... O gal jums taip noretusi, jog taip butu

Tada turiu jus nuvilti, musu seima harmoninga.
Tame ir esme, kad jus verziates i atvirus vartus, nepagaudama mano minties...
QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 15:33)
Oi ne. Turiu du gerus draugus, dar is lopselio laiku, bet nei vienas seksualiai netraukia.
Vyro ir moters meile,
buvimas kartu neapsiriboja vien draugyste, mylejimasis tiem santykiams suteikia labai svarbu pilnatves aspekta. Speciliai rasau mylejimasis, o ne seksas.
Kur jus tame poste matote, kad as eliminuoju draugyste, kaip tik teigiu, kad tai papildo vienas kita...
QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 17:15)
"Oi ne", tai reiskia, "kad ne vien tame"... Lyrinis nukrypimas buvo - darzelio laiku draugai
O is tiesu, man atrodo, kad negalima is seimos gyvenimo is eliminuoti sekso ir pakeisti ji draugyste, nes su draugais, kokie jie geri bebutu mes seksu, meile nenorime uzsiimineti.
Bet velgi, negali atmesti, kad draugyste gali buti laipteliu link meiles t.y. jausmo, kuris inspiruotas tos pacios seksualines traukos.
Ir cia. Is kur tos jusu izvalgos? Kas jas inspiravo?