Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(LandL84 @ 2011 01 07, 17:09)
Na matyt tą "Oi ne. ir t.t." supratau kaip neteisingą paprieštaravimą Juzės įžvalgai  biggrin.gif na jei tai buvo tik lyrinis nukrypimas, tai tebūnie...

"Oi ne", tai reiskia, "kad ne vien tame"... Lyrinis nukrypimas buvo - darzelio laiku draugai ax.gif

O is tiesu, man atrodo, kad negalima is seimos gyvenimo is eliminuoti sekso ir pakeisti ji draugyste, nes su draugais, kokie jie geri bebutu mes seksu, meile nenorime uzsiimineti. Bet velgi, negali atmesti, kad draugyste gali buti laipteliu link meiles t.y. jausmo, kuris inspiruotas tos pacios seksualines traukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 sausio 2011 - 16:34
QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 18:15)
"Oi ne", tai reiskia, "kad ne vien tame"... Lyrinis nukrypimas buvo - darzelio laiku draugai  ax.gif

O is tiesu, man atrodo, kad negalima is seimos gyvenimo is eliminuoti sekso ir pakeisti ji draugyste, nes su draugais, kokie jie geri bebutu mes seksu, meile nenorime uzsiimineti. Bet velgi, negali atmesti, kad draugyste gali buti laipteliu link meiles t.y. jausmo, kuris inspiruotas tos pacios seksualines traukos.

taigi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 15:15)

Nebūtina vieną išeliminuoti ir pakeisti kitu.. gali puikiai sutikt ir abu (dažnai ir vienas iš jų - kai nėra tokios draugystės, bet yra seksas biggrin.gif )..
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 08, 00:01)
Nebūtina vieną išeliminuoti ir pakeisti kitu.. gali puikiai sutikt ir abu (dažnai ir vienas iš jų - kai nėra tokios draugystės, bet yra seksas biggrin.gif )..

O kur jus mano poste isskaitet, kad jie ne sutaria abu. Kaip tik ir rasau, kad vienas kitam gali buti laipteliu... Na nezinau, as is draugystes su draugais seksu neuzsiimineju, myliuosi tik su mylimu vyru.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 22:27)
O kur jus mano poste isskaitet, kad jie ne sutaria abu. Kaip tik ir rasau, kad vienas kitam gali buti laipteliu... Na nezinau, as is draugystes su draugais seksu neuzsiimineju, myliuosi tik su mylimu vyru.

'Ne sutaria' rašosi kartu 'nesutaria', sorry badė akis man šita klaida blush2.gif

Bandau dabar suprasti jūsų dviprasmišką paskutinį sakinį.. biggrin.gif biggrin.gif
Prisiminkime santuokas iš išskaičiavimo, dažnai tokias poras sieja pinigai ir seksas, na gal dar kokie jausmai - geismas, simpatija, prisirišimas ir pan... bet ne visi jie bus kartu ir draugai..

Man dabar kilo klausimas kaip jūs suprantate 'buvimą geriausiais draugais' poroje (santuokoje)? Nes vis dviprašmiskas mintis rašote, lengva pakreipt kuria nori linkme po kiekvieno mano komentaro. (ūūū paranoja, žinau)
Atsakyti
As rimtai nesuprantu, kame dviprasmybe mylimas vyras ir draugas... Jus su visais draugais seksu uzsiiminejate, skatinama draugystes jausmo? Apgailestauju, as nesugebu.

Santuoka is isskaiciavimo, ar gyvenimas seimoje be meiles as vadinu legalizuota prostitucija, nes tie santykiai pagristi barteriniais mainais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 22:54)
As rimtai nesuprantu, kame dviprasmybe mylimas vyras ir draugas... Jus su visais draugais seksu uzsiiminejate, skatinama draugystes jausmo? Apgailestauju, as nesugebu.

Kodėl taip dramatiškai?? Matomai nesupratote, kad mylimieji gali būti kartu ir geriausiais draugais, galbūt nėra dažnas reiškinys, bet taip būna. Galbūt jūsų vyras nėra jums kartu ir draugas, dėl to sunkiau suprast apie ką kalbu.

Prie ko čia draugai ir užsiiminėjimas seksu su jais iš draugystės jausmo? Pagaukit mintį prieš rašydama tokius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 08, 01:04)
Kodėl taip dramatiškai?? Matomai nesupratote, kad mylimieji gali būti kartu ir geriausiais draugais, galbūt nėra dažnas reiškinys, bet taip būna. Galbūt jūsų vyras nėra jums kartu ir draugas, dėl to sunkiau suprast apie ką kalbu.

Prie ko čia draugai ir užsiiminėjimas seksu su jais iš draugystės jausmo? Pagaukit mintį prieš rašydama tokius dalykus.

Kur jus iskaitete, mano rasliavoje, kad mylimieji negali buti draugais? As gi pirmuosiuose savo postuose ir rasau apie draugyste, kuri gali buti laipteliu tolimesniuose santykiuose. Libido nepanaikina ir nesunyveliuoja draugystes. Na jau jusu ismyslas del mano santykiu su vyru tai jau visai... O gal jums taip noretusi, jog taip butu g.gif Tada turiu jus nuvilti, musu seima harmoninga.

Tame ir esme, kad jus verziates i atvirus vartus, nepagaudama mano minties...

QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 15:33)
Oi ne. Turiu du gerus draugus, dar is lopselio laiku, bet nei vienas seksualiai netraukia.

Vyro ir moters meile, buvimas kartu neapsiriboja vien draugyste, mylejimasis tiem santykiams suteikia labai svarbu pilnatves aspekta. Speciliai rasau mylejimasis, o ne seksas.

Kur jus tame poste matote, kad as eliminuoju draugyste, kaip tik teigiu, kad tai papildo vienas kita...

QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 17:15)
"Oi ne", tai reiskia, "kad ne vien tame"... Lyrinis nukrypimas buvo - darzelio laiku draugai  ax.gif

Ir cia. Is kur tos jusu izvalgos? Kas jas inspiravo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 sausio 2011 - 00:24
QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 23:22)
Kur jus iskaitete, mano rasliavoje, kad mylimieji negali buti draugais? As gi pirmuosiuose savo postuose ir rasau apie draugyste, kuri gali buti laipteliu tolimesniuose santykiuose. Libido nepanaikina ir nesunyveliuoja draugystes. Na jau jusu ismyslas del mano santykiu su vyru tai jau visai... O gal jums taip noretusi, jog taip butu  g.gif  Tada turiu jus nuvilti, musu seima harmoninga.

Tame ir esme, kad jus verziates i atvirus vartus, nepagaudama mano minties...
Kur jus tame poste matote, kad as eliminuoju draugyste, kaip tik teigiu, kad tai papildo vienas kita...
Ir cia. Is kur tos jusu izvalgos? Kas jas inspiravo?

Žinojau, kad būtent taip ir pakreipsite visą šitą reikalą.

Įdomu, kam tada rašinėjate tokius daykus (žiūrėti žemiau)
QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 22:27)

QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 22:54)

Kas čia sarkazmas, ironija, metaforos, lyriniai nukrypimai? (O gal tik mano paranoja ir eilinis matymas to ko nėra?). O gal tiesiog jūsų klaidingas mano minčių supratimas? (klysti yra žmogiška, Moonte irgi klysta, bet nenori to parodyt..aš suprantu, galime tai nutylėti ir pamiršti)
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 09:44)
Klausimas tiesiai šviesiai vyrams: ką darote, jei iš žmonos negaunate pakankamai sekso? Noriu sužinoti, kaip kitose šeimose spendžiama tokia problema- ieškoti meilužės ar tiesiog padėti sau pačiam?

P.S. nenoriu diskusijos apie tai, kad turiu pats stengtis ir panašiai...

o tai gal pasakyk, kad tau mazai g.gif
gal nezino moteriske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 08, 02:04)

viešpatie aukštielnykas, juk apie tai ir kalbama. doh.gif
savaime suprantamas dalykas.
abi apie tą patį, o nesusukalbat biggrin.gif
Atsakyti
neieskok siknoj slieku,o kalbek su savo zmona.jai myli tai supras,jai ne tai jau beda g.gif
Atsakyti