Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(LandL84 @ 2011 01 08, 02:07)
Žinojau, kad būtent taip ir pakreipsite visą šitą reikalą.

Įdomu, kam tada rašinėjate tokius daykus (žiūrėti žemiau)
Kas čia sarkazmas, ironija, metaforos, lyriniai nukrypimai? (O gal tik mano paranoja ir eilinis matymas to ko nėra?). O gal tiesiog jūsų klaidingas mano minčių supratimas? (klysti yra žmogiška, Moonte irgi klysta, bet nenori to parodyt..aš suprantu, galime tai nutylėti ir pamiršti)

Brangioji, jus kartais savo patarimais naudojates? Taikote sau? Ar tik visi kiti kalti, neisigilina? Kaip jus akcentuojate svetimus tekstus, ir ka sugebate juose izvelgti tai atestuoja jus kaip zmogu, bet ne mane rasancia.

Jau vciena karta geju temoje teko atsiprasineti, kad paskubinote isvdas, o dabar...
Geda, mieloji, geda.

Nediskutuosiu su jumis daugiau. Nes jus bandote mane itraukti i savo beprasme diskusija apie tai kas jums vaidenasi. Pastebeijimas, Moonte niekada, niekur zmoniu satykiuose nededa remu... Visur kartoja, kad gyvenimas nera vienareiksmiskas. Vadovaujantis tuo, jusu bandymas priskirti to ko nera, ne man geda turetu buti, o jums, kad ieskote pernykscio sniego Afrikoje. Bet jei jums nuo to geriau, prasom, tik be manes. Sekmes.
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 08, 11:49)
viešpatie aukštielnykas, juk apie tai ir kalbama.  doh.gif
savaime suprantamas dalykas.
abi apie tą patį, o nesusukalbat  biggrin.gif

Susikalbama su zmogumi, kuris nori kalbetis, t.y. GIRDI - ISISKAITO, o ne blusinetis. Ta pati situacija, kaip ir geju temoje, kalbame apie lytini AKTA, o mato velnias zino ka. Itariu, kad itakojancios mergina emocijos neleidzia tinkamai suvokti teksto.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 09, 07:53)
Brangioji, jus kartais savo patarimais naudojates? Taikote sau? Ar tik visi kiti kalti, neisigilina? Kaip jus akcentuojate svetimus tekstus, ir ka sugebate juose izvelgti tai atestuoja jus kaip zmogu, bet ne mane rasancia.

Nedalinčiau patarimų, kuriais pati nesinaudoju. Jūs taip ir neatsakėt į mano klausimą, nepaaiškinot, kodėl rašėt tokius dalykus (dar kartą cituoju žemiau ir ryškinu)?Ar galėtumėt man paaiškinti, nesuprantančiai ?

QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 22:27)
O kur jus mano poste isskaitet, kad jie ne sutaria abu. Kaip tik ir rasau, kad vienas kitam gali buti laipteliu... Na nezinau, as is draugystes su draugais seksu neuzsiimineju, myliuosi tik su mylimu vyru.

QUOTE(Moonte @ 2011 01 07, 22:54)
As rimtai nesuprantu, kame dviprasmybe mylimas vyras ir draugas... Jus su visais draugais seksu uzsiiminejate, skatinama draugystes jausmo? Apgailestauju, as nesugebu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LandL84: 09 sausio 2011 - 10:28
Tikiuosi zmogus suvokia, kad draugas ir mylimasis yra netapatu. Draugu yra daug, o mylimasis vienas, betn jau man, bet tai nereiskia, jei jis yra mylimasis t.y mane traukia dar kaip vyras-meiluzis, jis nera mano draugas, vaiko tevas, savo mamos sunus, kolega darbe, brolis seseriai, imones vadovas, salies pilietis ir t.t.

Ar viskas sukramtyta, ar dar su pirstu pastumti, kad nurytumet? Keista kad zmogui reikia viska kramtyti kas ir taip yra savaime suprantama. Ne veltui parasiau mylejimasis, o ne seksas, tai velgi daug ka pasako, kad cia dvasiniai dalykai ne vien fiziologija, bet itariu, ir cia bus teksto suvokimo problemos...

Ar nenusibodo blusinetis, gal laikas pradeti skaityti, kas parasyta, o svarbiausia GALVOTI?
Atsakyti
Lan, ale kas neaišku? su draugais (tik draugais) nesimylima. psio.
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 10:44)
Klausimas tiesiai šviesiai vyrams: ką darote, jei iš žmonos negaunate pakankamai sekso? Noriu sužinoti, kaip kitose šeimose spendžiama tokia problema- ieškoti meilužės ar tiesiog padėti sau pačiam?

P.S. nenoriu diskusijos apie tai, kad turiu pats stengtis ir panašiai...

Šiaip, nuo to ir reikia pradėti, kad pasistengti žmonai padėti namuose, o ne gulėti kojas ištempus ir laukti sekso...Kai žmona rūpinasi vaikais, jumis, namais ir dar dirba, nemanau, kad jai dar užtenka jėgų ir noro seksui....
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2011 01 09, 17:46)
Šiaip, nuo to ir reikia pradėti, kad pasistengti žmonai padėti namuose, o ne gulėti kojas ištempus ir laukti sekso...Kai žmona rūpinasi vaikais, jumis, namais ir dar dirba, nemanau, kad jai dar užtenka jėgų ir noro seksui....

tai jei čia tas atvejis. jei ne?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 09, 12:54)
Tikiuosi zmogus suvokia, kad draugas ir mylimasis yra netapatu. Draugu yra daug, o mylimasis vienas, betn jau man, bet tai nereiskia, jei jis yra mylimasis t.y mane traukia dar kaip vyras-meiluzis, jis nera mano draugas, vaiko tevas, savo mamos sunus, kolega darbe, brolis seseriai, imones vadovas, salies pilietis ir t.t.

Įdomiausia yra tai, kad (kaip matau) supratote ką norėjau pasakyti visą tą laiką, bet kažkodėl tiesiai šviesiai to nepasakėt.

QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 09, 13:02)
Lan, ale kas neaišku? su draugais (tik draugais) nesimylima. psio.

Priklausoma, aš to niekada ir neteigiau smile.gif Sakiau, kad mylimieji gali taip susidraugauti, kad tapti geriausiais draugais, bet jie juk nėra 'tik draugai' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2011 01 05, 11:33)
O kas svarbiausias dalykas seimoje?

nuo kiekvienos seimos priklauso kas kam svarbu
as sakau jeigu jam svarbiausiai sexas, kad net mintys eit pas meiluze atsiranda,tai tada geriau skirtis negu but neistikimam
Atsakyti
Mano patarimas vyrams kuriems mažai siūlyčiau nueiti pasportuoti tai ir energija išliesite susikaupusia ir žmonelėm smagiau į raumenukus akytes paganyti.
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2011 01 10, 10:44)
nuo kiekvienos seimos priklauso kas kam svarbu
as sakau jeigu jam svarbiausiai sexas, kad net mintys eit pas meiluze atsiranda,tai tada geriau skirtis negu but neistikimam

Ir aš pritariu - geriau skyrybos, nei išdavystė. Kita vertus negaliu suprast, kaip gali stokoti sexo tarp mylinčiųjų viens kitą vyro ir žmonos doh.gif juk visada randamas kompromisas.. hmm...o gal čia tik pas mus su vyru šituo klausimu tokia idilė...net mintys sutampa, iš žvilgsnio viens kitą suprantam. Gal tiesiog sutapo mūsų temperamentai ax.gif o ir nėštumo laukėm, kad pagaliau kasdien, laisvai, į valias ... manau, jei yra šeimoje meilė , tai tikrai tokių problemų nekyla.
Atsakyti
QUOTE(Paklute @ 2011 01 10, 19:11)
Mano patarimas vyrams kuriems mažai siūlyčiau nueiti pasportuoti tai ir energija išliesite susikaupusia ir žmonelėm smagiau į raumenukus akytes paganyti.

šventas naivume...
čia jums taip sako-einu sportuot? smile.gif
Atsakyti
Nu prajuokinai, jei vyras iš namų tai jau tiesiai į kitą lovą.Mano sporto salė namie .Tai aš rami .
Atsakyti