QUOTE(LandL84 @ 2011 01 08, 02:07)
Žinojau, kad būtent taip ir pakreipsite visą šitą reikalą.
Įdomu, kam tada rašinėjate tokius daykus (žiūrėti žemiau)
Kas čia sarkazmas, ironija, metaforos, lyriniai nukrypimai? (O gal tik mano paranoja ir eilinis matymas to ko nėra?). O gal tiesiog jūsų klaidingas mano minčių supratimas? (klysti yra žmogiška, Moonte irgi klysta, bet nenori to parodyt..aš suprantu, galime tai nutylėti ir pamiršti)
Įdomu, kam tada rašinėjate tokius daykus (žiūrėti žemiau)
Kas čia sarkazmas, ironija, metaforos, lyriniai nukrypimai? (O gal tik mano paranoja ir eilinis matymas to ko nėra?). O gal tiesiog jūsų klaidingas mano minčių supratimas? (klysti yra žmogiška, Moonte irgi klysta, bet nenori to parodyt..aš suprantu, galime tai nutylėti ir pamiršti)
Brangioji, jus kartais savo patarimais naudojates? Taikote sau? Ar tik visi kiti kalti, neisigilina? Kaip jus akcentuojate svetimus tekstus, ir ka sugebate juose izvelgti tai atestuoja jus kaip zmogu, bet ne mane rasancia.
Jau vciena karta geju temoje teko atsiprasineti, kad paskubinote isvdas, o dabar...
Geda, mieloji, geda.
Nediskutuosiu su jumis daugiau. Nes jus bandote mane itraukti i savo beprasme diskusija apie tai kas jums vaidenasi. Pastebeijimas, Moonte niekada, niekur zmoniu satykiuose nededa remu... Visur kartoja, kad gyvenimas nera vienareiksmiskas. Vadovaujantis tuo, jusu bandymas priskirti to ko nera, ne man geda turetu buti, o jums, kad ieskote pernykscio sniego Afrikoje. Bet jei jums nuo to geriau, prasom, tik be manes. Sekmes.
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 08, 11:49)
viešpatie aukštielnykas, juk apie tai ir kalbama.
savaime suprantamas dalykas.
abi apie tą patį, o nesusukalbat

savaime suprantamas dalykas.
abi apie tą patį, o nesusukalbat

Susikalbama su zmogumi, kuris nori kalbetis, t.y. GIRDI - ISISKAITO, o ne blusinetis. Ta pati situacija, kaip ir geju temoje, kalbame apie lytini AKTA, o mato velnias zino ka. Itariu, kad itakojancios mergina emocijos neleidzia tinkamai suvokti teksto.