Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(Vikte;) @ 2010 05 23, 14:16)
laba diena  4u.gif

as cia su tokiu kvailoku klausimeliu,kaip jus laistot savo balkoninius pomidoriukus?na kas dien po siek tiek paliejat,ar kas dvi?ar kaip kitaip pamatot kad jau jis noretu atsigert? blush2.gif  na as tai kas pora dienu palieju ir nezinau ar jiems taip gerai ar per mazai,vanduo nestovi lekstutese,o kai palieciu zeme tai atrodo dar gan dregna  g.gif

Aš tai lieju, ka žemė jau sausa būna... Bent jau paviršiuj ax.gif
Casual - o tai tu gal nori mažųjų čiliukų daigelio? Pasilikau 2vnt, bet ne dėl to, kad man labai čia jų 2 reiktų... Tiesiog - man Edexa jų nemažai užfundijo?
Tik jie dar nedideli, gal net už taviškį mažesni, kur atvežei... na tokie smulkesni...

O kelis kur pas mane auga galima čia pasižiūrėt vaisius - http://sodai.lietuvo...us.paprika.html
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 23, 14:36)
Aš tai lieju, ka žemė jau sausa būna... Bent jau paviršiuj  ax.gif
Casual - o tai tu gal nori mažųjų čiliukų daigelio? Pasilikau 2vnt, bet ne dėl to, kad man labai čia jų 2 reiktų... Tiesiog - man Edexa jų nemažai užfundijo?
Tik jie dar nedideli, gal net už taviškį mažesni, kur atvežei... na tokie smulkesni...

O kelis kur pas mane auga galima čia pasižiūrėt vaisius - http://sodai.lietuvo...us.paprika.html

Aciu agnexx 4u.gif
jei tie kur Edexa turi -tai tureciau shitu ir taip gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 23, 14:40)
Aciu agnexx  4u.gif
jei tie kur Edexa turi -tai tureciau shitu ir taip gauti  mirksiukas.gif

Tie patys biggrin.gif Ji man visus 8 vnt įdėjo... tai anytai ir mamai dalį išvežiau, o 2 vnt sau pasilikau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 23, 14:41)
Tie patys biggrin.gif Ji man visus 8 vnt įdėjo... tai anytai ir mamai dalį išvežiau, o 2 vnt sau pasilikau... ax.gif

Edexos ciliuku tures visa lietuva lotuliukas.gif as sau pasiliksiu viena, o kitus mamai isvesiu- tegu augina, pas ja vietos daug, o derliu tai pasiimsiu sau, nes jie astrumu nemegejai smile.gif
Atsakyti
Šiandien paveikslavau savo "daržą" į kolekciją, tai kelias foto įdėsiu,kažkada apie rukolą kalbėjau (man atrodo čia) kad krauna kažką ant viršaus, nuo vakar kai dėjo gera sprindį, nustebau, visgi ką reiškia kai lauke vos ne 30... doh.gif

Petražolės, sėtos pagrindiniam vazoniuke, daug jau nuskinta, nežinau kelintą kart ataugusios.
user posted image

ir trys pasodintos į paprastą plastikinį indą
user posted image

dabar žiūriu foto gal ir nelabai matos skirtumas, bet realiai tai akivaizdus, toks jausmas, kad iš kitų sėklų g.gif nes tos kur trys tokios didesnės, ir labaiu garbanotos g.gif

po viršūnių nuskynimo nelabai noriai augantys bazilikai user posted image

vakar tebuvo tie apatiniai lapeliai, per dieną ant tų trijų išaugo tokie ilgi kotukai bigsmile.gif
user posted image

čia iš viršaus, atrodo kaip koks žiedas blink.gif bet turbūt čia lapeliai
user posted image

na ir salotos, jau ir daug kartų pjautos ir ataugusios
user posted image

user posted image

krapai buvo nuskinti ir iškeliavo į šiukšlinę, nes apačioj kažkaip pradėjo geltonuot, vyst, nu tokie negražūs paliko kai į lauką išnešiau, tai pasėjau naujų, jau po biškutuką lenda.lauksiu vėl.

Atsakyti
Rukola tikrai zydet susiruose smile.gif bet tai nieko gero kiek zinau, nes kai prazysta tai jau lapu nebeaugina ir numirsta. cia bent jau salotoms spinatams ir daugeliui kitu augalu del lapu auginamu budinga. uztai daznai prie rusiu seklu raso- slow to bolt, tipo nelinke zydet, tada galima tiketis ilgesnio derliaus nuemimo laiko smile.gif

o kokios cia salotos? gal romeniskos? tos kur cezario salotoms naudojamos? labai laukiu seklu siu salotyciu is anglijos, man tokios grazios jos, ir kietesnes nei paprastosios, ar ne ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 23 gegužės 2010 - 14:09
Ką daryti su besiruošiančiais žydėti špinatais??? Palikti ar nuskabyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2010 05 23, 15:08)
Ką daryti su besiruošiančiais žydėti špinatais??? Palikti ar nuskabyti?  4u.gif

kazin ar bepades nuskynimas ziedu, vistiek reiskia augalas jau baigia savo gyvavimo cikla, uztai ir sako kad siltas oras spinatams netinka nes i ziedus iseina
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 05 23, 15:10)
kazin ar bepades nuskynimas ziedu, vistiek reiskia augalas jau baigia savo gyvavimo cikla, uztai ir sako kad siltas oras spinatams netinka nes i ziedus iseina

Geras, o as nesamoningai, tiesiog vietos taupymo klausimu padariau spinatams seseli - ir pradejo bujot, atsigavo... manau, kad reiks ta pati ir su salotom padaryt, o tai dabar saules gauna ir iuriu rukola jau irgi zydet susiruose... ax.gif
Nieko - turiu naujos prisisejus - reiks atsodint... rolleyes.gif
Atsakyti
o kur man gaut to pavesio doh.gif ziuriu kai saulute uzkepino, tai dziaugias tik levanda su ciobreliais, rozmarinais ir bazilikai, petruskos lotuliukas.gif visi kiti nukepe nelaimingi- o pavesio visiems tikrai neuzteks, dabar dar ir ciliukas saulei pasake NE lotuliukas.gif nukepes visas, salotos irgi atsigauna tik pavakary, visa laik apvyte, nors vandens tikrai netruksa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 23 gegužės 2010 - 14:19
QUOTE(ne mama @ 2010 05 23, 15:19)
o kur man gaut to pavesio doh.gif  ziuriu kai saulute uzkepino, tai dziaugias tik levanda su ciobreliais, rozmarinais ir bazilikai, petruskos  lotuliukas.gif  visi kiti nukepe nelaimingi- o pavesio visiems tikrai neuzteks, dabar dar ir ciliukas saulei pasake NE lotuliukas.gif  nukepes visas, salotos irgi atsigauna tik pavakary, visa laik apvyte, nors vandens tikrai netruksa

padaryk kokią uždangą? Arba kaip aš - taupydama vietą vieną po kitu lovelius sukabinau - ir man daugiau vietos ir jiems gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 05 23, 14:08)
Rukola tikrai zydet susiruose smile.gif  bet tai nieko gero kiek zinau, nes kai prazysta tai jau lapu nebeaugina ir numirsta. cia bent jau salotoms spinatams ir daugeliui kitu augalu del lapu auginamu budinga. uztai daznai prie rusiu seklu raso- slow to bolt, tipo nelinke zydet, tada galima tiketis ilgesnio derliaus nuemimo laiko smile.gif

o kokios cia salotos? gal romeniskos? tos kur cezario salotoms naudojamos? labai laukiu seklu siu salotyciu is anglijos, man tokios grazios jos, ir kietesnes nei paprastosios, ar ne ?

o taitau doh.gif o tai ko ji čia taip anksti pražydo tada, dėl tos šilumos? g.gif nu jei jau nebeaugs, reiks išraut ir pasaėt naujų, ir laikyt pavėsy kur, bet vienintelė vieta tik viduj ant palangės g.gif ryte palikt, po pietų nunešt, nes mano abu langai į pietus....

salotos tai čia paprastos, http://www.sodininka...a/salotos12.jpg ne visai toks pat pakelis, bet salotos ant pakelio tokios.
o kad kietesnės tai ne žinok, čia jos eilinės ,gal tos romėniškos ir kietesnės tada.
Atsakyti