Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(ne mama @ 2010 05 23, 14:53)
Edexos ciliuku tures visa lietuva  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai aš ir dalinu su rezervu...duodu ir dar pasivijusi dadedu, kad kitiems perduotų...

Pasiruoškit, jau užsipirkinėju ir gaudau dalijamus sėklučių exkliuzyvus - kitąmet platesnį asortimentą turėsiu didis.gif
Blin, reik kažkaip fotikui susitaupyt, vis sėkloms pinigus išleidžiu..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 23, 11:18)
Katino neturiu, o vat tinką, tai nebent visą balkoną vietoj langų užtiest, kitu atveju lenda per mažiausią plyšį  unsure.gif
Nu šiais metais, kaip nors, o kitais pasistengsiu įsistiklint balkoną blush2.gif

Su tuo tinklu kartais gaunasi ir nelabai gerai. Drauge uztiese, tai isejo dar blogiau - jie kazkaip sugebedavo isipainiot i ta tinkla. Tada tai budavo bedos, kol ji isvaduodavo. doh.gif Paskui nueme ta tinkla. Pas mane kates, tai del balandziu ramu. Vienas bande nutupt, tai daugiau nenores, nes kate viena ypac arsiai ji puole.
Na, daigelius tai pasaugoju kol mazi nuo tu paciu kaciu ax.gif Megsta pakapstyt del idomumo zeme. Vazoneliuose ne, bet turiu tokioje voneleje skardineje visa plantacija uzsodinus, ta ten tai noretu ir prigult.

Nufotkinsiu parodyt, ar geri bus vazonai pomidoriukams ir baklazanams. Sauleta diena pomidorus padejau i saule, tai lapukus nuleido, o baklazanai ne.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 23, 08:45)
Sveikos.

Braškės, tai mano žydi pilnu pajėgumu ir lapelius naujus leist pradėjo, tai jau džiugina aki.
user posted image 

jau braskes grozis wub.gif rodaus ir as savo darza ax.gif

petruskos
user posted image

raudonelis, dar tik pirmus tikrus lapelius augina
user posted image

ridikeliai cherry belle
user posted image

ridikeliai French breakfast (pailgi)
user posted image

zemuoges wub.gif
user posted image

apskabyti svogunu laiskai ir paprika saldzioji
user posted image

paprika krauna pumpurus bigsmile.gif
user posted image

Papildyta:
pomidorai: betalux; juodasis ir vilma krauna pumpurelius
user posted image
user posted image
user posted image

spinatai doh.gif
user posted image

salotos su krapais
user posted image

merdejantys svogunu laiskai blink.gif vakar buvo atsigave biski, bet siandien vel isleipo viskas. nors as juos seniai jau nurasius ax.gif
user posted image

Papildyta:
morkytes. siandien spejau istraukti toki dideli zalia vabala, o tai puole raustis i zeme. sako jie kiausiniu zemej prideda ir paskui lervos saknis grauzia blink.gif
user posted image

mano pusgyves braskes doh.gif
user posted image

ir bendras vaizdas rolleyes.gif
user posted image
user posted image user posted image

ten dar matosi geliu truputi, pora pelargoniju, lobelija, serenciu plantacija lotuliukas.gif medetkos, saulutes, astrai ir naslaites rudeniui biggrin.gif

pats balkonas tai baisus, bet kazkaip iseini augaleliu apziuret ir sirdis atsigauna wub.gif tik va panasu kad bando pult mano augalelius amarai verysad.gif bandysiu purksti su muilu, kiek pamenu tai jis nuo amaru unsure.gif
Atsakyti
kaip grazu, kaip zalia pas visas wub.gif wub.gif
Ispudingi augaliukai thumbup.gif
man petrazoles ir pomidorai darze net tokie neuzauga kaip cia kad nuotraukose prisiziurejau biggrin.gif
Atsakyti
Dantiste - petražoles patarčiau išpikuot - sustiprėja jos erdviau augdamos...

Špinatai taip ir turi atrodyt nenusimink. Dar truputį gali palaukt ir irgi išpikuok - atsigau... Netikri jų lapukai ir pas mane taip atrodė...

Žemuogės tavo sėtos? Mano panašaus dydžio, bet žydėt dar nesiruošia, bet auga intensyviai - patinka joms saulutė wub.gif

Buvau maximoj, nupirkau 2 vėjo malūnėlius. Vėjas toj vietoj neužpučia, kur man reikia, kad jie būtų, todėl 5 min po pritvirtinimo balandžius radau tupint pomidorų vazone...

tada supykau dar labiau - prismaigsčiau kiek turėjau pagalių tokių ilgų - po 3-4 į kiekvieną vazoną - kol kas jie ten man netrukdo, gaunasi toks šabakštynas, tai gal neskris... dar pro apačią, kad nepralystų užstačiau tokias groteles nuo šaldytuvo...

Vaizdas juokingas, bet tikiuosi, bent taip išgelbėt likusius pomidorus doh.gif

Ir dar - atlaisvinau tokioj spintelėj lentyną 9buvau uždėjus vazonu, nes ir ten tūpdavo), jei jau mirk gyvenk jiems reikia tūpt, tai jau geriau ten tegul tupia, nei, kad ant palangės ir išvarto net vazonus mažesnius... O blogiausia, tai pomidorų lentynoj... verysad.gif

Taigi, tiek žinių iš mano balkono... 4u.gif
Atsakyti
matyt iprate jau kad balkonas jiems priklauso g.gif
teks statyti kokia shiaudine baidykle doh.gif
isivaizduoju kaip skaudu kai augini augini, o tada ima atskrenda ir nuniokoja gun_bandana.gif
Atsakyti
labutes, groziuosiu jusu augmenija is ligonines palatos, grazus prasiblaskymas ir demesio atitraukimas nuo skyles pilve doh.gif:
jau turiu dar antra dziaugsma - dukryte :-)

siandien jau prisiminiau savo augaliukus, palaikiau tai zenklu, kad gyvensiu :-d
iki greito...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 23, 20:14)
labutes, groziuosiu jusu augmenija is ligonines palatos, grazus prasiblaskymas ir demesio atitraukimas nuo skyles pilve doh.gif:

siandien jau prisiminiau savo augaliukus, palaikiau tai zenklu, kad gyvensiu :-d
iki greito...

SVEIKINIMAI !!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 23, 20:14)

iki greito...

Vajej - sveikatėlės... Puikiai tave suprantu, praeitą liepą ir aš su skyle pilve gulėjau ir dukrelę supavau... Sveikatos jums abiems wub.gif O tau stiprybės - Skylė užgis, skausmas pasimirš - liks tik džiaugsmas ir rūpestėlis dėl mažylės rolleyes.gif Nespėsi ir pamatyt cool.gif SVEIKINU wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 23 gegužės 2010 - 19:20
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 23, 19:26)
Dantiste - petražoles patarčiau išpikuot - sustiprėja jos erdviau augdamos...

Špinatai taip ir turi atrodyt nenusimink. Dar truputį gali palaukt ir irgi išpikuok - atsigau... Netikri jų lapukai ir pas mane taip atrodė...

Žemuogės tavo sėtos? Mano panašaus dydžio, bet žydėt dar nesiruošia, bet auga intensyviai - patinka joms saulutė  wub.gif

petrazoles tai as vis planuoju ispikiuot, bet taip ir neprisiruosiu blush2.gif tai pasirodo gerai viskas su spinatais, man tai jie tokie istyse atrodo, nu bet sviesos gauna normaliai.
zemuoges man drauge is namu atveze (sake i pievute lenda, neturi kur det, tai isdalino visiems), buvo tokios nususe, bet labai atsigavo, tai va ta viena zydi, pora ziedeliu jau nuzydejo ir zemuogytes auga, dar pora usus intensyviai leidzia, kitos dar kol kas lapus augina bigsmile.gif
Atsakyti
Dantiste - o raudonėlio lapeliai tokie karpyti pas tave šiek tiek? Ar tik man vaidenasi? Nes pas mane raudonėlis, tai tikrai nekarpytais lapeliais buvo...

Ridikėlius nenori šiek tiek praretint? Nebijai, kad gali neužaugint galvučių... Ir dar aš žemėm iki lapukų pabandyčiau užpilt - manau būtų geriau ax.gif Nes jaučiu ta dalis, kuri ne žemėj neauga... Gal kas žino ar tikrai taip yra? g.gif

Jei retint visgi sugalvotum, tai nemesk lauk - kišk kur nors į kitą vazonėlį - turėtų prigyt, nes mano mama kaime pikuoja ridikėlius - ir nieko - užauga... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 23 gegužės 2010 - 19:35
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 23, 20:34)
Dantiste - o raudonėlio lapeliai tokie karpyti pas tave šiek tiek? Ar tik man vaidenasi? Nes pas mane raudonėlis, tai tikrai nekarpytais lapeliais buvo...

Ridikėlius nenori šiek tiek praretint? Nebijai, kad gali neužaugint galvučių... Ir dar aš žemėm iki lapukų pabandyčiau užpilt - manau būtų geriau ax.gif Nes jaučiu ta dalis, kuri ne žemėj neauga... Gal kas žino ar tikrai taip yra? g.gif 

Jei retint visgi sugalvotum, tai nemesk lauk - kišk kur nors į kitą vazonėlį - turėtų prigyt, nes mano mama kaime pikuoja ridikėlius - ir nieko - užauga... bigsmile.gif

karpyti lapeliai, tai gal ten ne raudonelis blink.gif gal melisa lotuliukas.gif nes i vienodus vazonelius sejau, nu bet kiek zinau, tai turetu buti raudonelis. ziuresim kas isaugs.
ridikelius viena karta uzberiau zemem. retint gaila man, bet jeigu pikuot galima ir prigyja, tai pabandysiu bigsmile.gif
Atsakyti