Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

Mimmi, rabarbaras man nepanasu kad atsigaus- jis gal nusalo arba saknys nupuvo ? kazkoks kaip nuvytes atrodo. o kodel melisa po ziemos bando atsigaut, ji is pernai metu ar kaip? as kazkaip galvoju kad daugiametes rudeni isvesiu pas mama i kiema, nes atviram balkone abejoju kad isgyventu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 12 gegužės 2010 - 22:17
QUOTE(ne mama @ 2010 05 12, 19:31)
mano darzas smile.gif
komentaruose surasiau kas ten kur  smile.gif
http://public.fotki..../balkonas-0513/

tas vazonas su levanda, rozmarinu ir čiobreliu - nerealus, superinis thumbup.gif

o pas tave kur vazoniukuose būna miksas kokių prieskonių (pvz bazilikas ir dar kažkas) - ten jau išpikiuoti ir taip persodini sumaišydama? ar tik tris bazilikų sėklas įkiši ir tik tiek jų tada gauni? g.gif

mimmi, kokio dydžio vazonuose pomidorai tavo? ne per maži? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 12 gegužės 2010 - 22:40
QUOTE(Žanė @ 2010 05 12, 23:37)
tas vazonas su levanda, rozmarinu ir čiobreliu - nerealus, superinis  thumbup.gif

o pas tave kur vazoniukuose būna miksas kokių prieskonių (pvz bazilikas ir dar kažkas) - ten jau išpikiuoti ir taip persodini sumaišydama? ar tik tris bazilikų sėklas įkiši ir tik tiek jų tada gauni?  g.gif

mimmi, kokio dydžio vazonuose pomidorai tavo? ne per maži?  g.gif

bazilikai ispikiuoti, tai ir prikisau ju visur kur laisviau kolkas, kai neliks vietos nuskinsiu ir viskas smile.gif o kur po tris bazilikus vazone, tai ten like nepikiuoti, juos laikau kambary del viso pikto jei nusals lauke smile.gif o tokius augaliukus kaip cili, ar pomidorus tai jau pasimokius kad reik set istkart ne miska o po kelis i vazoneli, nes dazniausiai visi sudygsta smile.gif siaip man patinka "misraines" kazkaip ir graziau man atrodo, nei vienos rusies augalai vienoj vietoj. salotas tai irgi vos ne del grozio auginu, visokiu spalvotu prisisejau, tik kolkas spalvu nelabai matos mazuliukes labai. siaip pastebejau kad visi augaliukai kazkaip man pikiuoti geriau auga- isodini giliau, tai ir nesivarto i sonus, vakar pasigyriau kad salotos neistyse, o siandien belaistant issivarte man jos doh.gif tai iskart isroviau ir isodinau giliau kai kurias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 05 12, 20:31)
mano darzas smile.gif
komentaruose surasiau kas ten kur  smile.gif
http://public.fotki..../balkonas-0513/

Ir man vazonas su levanda, rozmarinu, čiobreliu bigsmile.gif labai labai. biggrin.gif

Priminei, kad nepasėjau leukonijos doh.gif Jug turiu pokutį.

O gal tada ir mano miniatiūriniai bazilikai, kad visai į ūgį neauga, o lapukus leidžia g.gif Net nežinojau, kad tokių yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2010 05 13, 09:58)
Ir man vazonas su levanda, rozmarinu, čiobreliu  bigsmile.gif  labai labai.  biggrin.gif

Priminei, kad nepasėjau leukonijos  doh.gif  Jug turiu pokutį.

O gal tada ir mano miniatiūriniai bazilikai, kad visai į ūgį neauga, o lapukus leidžia  g.gif  Net nežinojau, kad tokių yra  blush2.gif

baziliku istikruju yra paciu ivairiausiu, bet tie miniatiuriniai tai iskart matos kad kitokie- ju ir lapukai mazuliukai, ir praktiskai tarp lapeliu poru tarpu nera, nezinau ar suprantamai aiskinu g.gif turetu uzaugti apie 20cm kamuoliukas kompaktiskas.pas mane va tokie: http://www.johnsons-...-minette/11244/
o tie didieji bazilikai tai taip dazniausiai netvarkingai auga smile.gif
o leukonijos mano kazkaip tyst pradejo, nu negi persilta gali but? nes sviesos tai joms tikrai neturi trukt, pietinis balkonas. na dar pastyps, reik pikiuot, kaip ir visa kita unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 13 gegužės 2010 - 09:06
Nu gal mano tik neaugantys paprasti tie bazilikai g.gif Matysiu, savaitgalį juos vistiek judinsiu ir sodinsiu kitur, gal tada ūgtelės. Bet kokių tik jų besą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 05 12, 23:15)
Mimmi, rabarbaras man nepanasu kad atsigaus- jis gal nusalo arba saknys nupuvo ? kazkoks kaip nuvytes atrodo. o kodel melisa po ziemos bando atsigaut, ji is pernai metu ar kaip?

Dėl rabarbaro tai ir aš taip galvojau, nu bet šiandien žiūriu, vienas lapelis jau standus pasidarė, ir nauji lenda.
Melisa nuo pernai metų, buvo labai daug, per žiemą kažko nunyko visos, tik vienas augaliukas vos gyvas liko. O dabar jau po truputį kelia lapukus į viršų.
QUOTE(Žanė @ 2010 05 12, 23:37)
mimmi, kokio dydžio vazonuose pomidorai tavo? ne per maži?  g.gif

Pagal mane tai vazonai 2l, bet pomidorams vietos kol kas per akis. Paskui žiūrėsiu, jei šaknys lys pro dugną, tada į didesnius sodinsiu.
Atsakyti
Grizau namo. 4u.gif
Casual - is tavo duotu slyvinuku tik 5 isgyveno - kazkas persodinus nutiko - nupuvo taip lyg ir is apacios...Kiti jau pradejo augt, panasu, kad viskas bus gerai

Siek tiek pafotografavau augalus, bet toli grazu ne visus. Vaiko kambario palange ir virtuve liko uz kadro.

Taigi kam idomu foto:
http://public.fotki....-2010/20100513/

laukiu komentaru ir patarimu ax.gif

Beje, i balkono negrazumus prasom nekreipt demesio... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 13 gegužės 2010 - 10:02
laba diena gal kas augina palanginius pamidoriukus?kaip juos priziureti?
Atsakyti
sakykit, ar Johnsons siunčia sėklas į LT, jeigu iš jūsų puslapio imti tiesiai?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 05 13, 11:23)
sakykit, ar Johnsons siunčia sėklas į LT, jeigu iš jūsų puslapio imti tiesiai?

as kazkaip nematau paypal? Su apmokejimu butu problema, jei ir siustu...

Beje, jeigu kas siusites is uzsienio, tai priimkit ir mane - man amziais visko maza, o vyras bumba, jei reik is jo korteles apmoket...

Butu visai patogu suorganizuot kitiems metams koki siuntinuka ir pasidalint seklas, nes net jeigu ir 25 pakelyj buna - man, pvz max 5 kokiu reikia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ddincciukas @ 2010 05 13, 11:17)
laba diena gal kas augina palanginius pamidoriukus?kaip juos priziureti?

O kokia prieziura domina?
Klauskit konkreciau? As pvz tresiu tik raugintom dilgelem, auginu durpiu, darzo zemes, komposto misinyj... Dabar kaip tik eisiu daryt atramas, nes kai kurie jau sunkiai savo svori islaiko... Nu nezinau kas jums neaisku su prieziura ax.gif

jei konkreciu klausimu neturit, paskaitykit tema ir sita ir pomidoru senesnius psl, ten nemazai yra informacijos... o perskaicius, gal ir klausima bus galima sukonkretizuot...
Jeigu idomu galit praverst mano parase esancia nuoroda i balkonininkyste, tai ten matosi VILMOS ir kt augalu augimas ivairiais periodais iki dabar

Beje, eisiu raut agurku savo. pasejau anksti, bet kazkaip neauga visai. Nudziuvo lapai, pagelto stiebai... Nu matyt agurkui ne vazone augt doh.gif Gal iki kitu metu kokius vazoninius susisaudysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 13 gegužės 2010 - 10:36
Originalios Erfurto sėklos prekiauja Johnsons-seeds, internetu e-seklos.lt. Greit atkeliauja. Servisas normaliai veikia.
Atsakyti