Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 31, 13:23)
kiek pamenu foto, tai negalėjo būti ir kvapusis rozmarinas, jis beveik identiškas levandai, o foto visai ne tai.

veliau ikelsiu foto tada to augalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 05 31, 08:25)

Kaip jums siemet bazilikai auga? Mano kazko nebaisiai noriai lenda ant palanges paseti.

man prastai, kai buvo viduj, tai buvo gerai, o dabar vos vos leidžia maž-us lapelius ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
O man ir lauke visai nieko. Štai rukolos sugalvojo žydėti. Nors skabau tuos jų žiedstiebius, bet reikės iš naujo sėti smile.gif O galima jas dar valgyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 05 31, 21:47)
O man ir lauke visai nieko. Štai rukolos sugalvojo žydėti. Nors skabau tuos jų žiedstiebius, bet reikės iš naujo sėti  smile.gif  O galima jas dar valgyt?  g.gif

Manau, kad galima valgyt, bet jau naujas sek, nes kai prazydi tiek salotos, tiek spinatai, tiek rucola - reiskia gyvenimas baigtas mirksiukas.gif
Atsakyti
o man kalendros išleido lapelius panašesnius į krapų. tai čia žiedai? tai ką dabar daryt? aš jų taip ir nevalgiau, nes nelabai buvo ko g.gif

nu žo, pasiskaičiau. tai čia taip ir turi būti. tai dabar sakykit, jūs tuos krapus valgot? biggrin.gif

aš tai gal sėklų palauksiu, ale tų sėklų bus visos trys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 31 gegužės 2010 - 22:15
rodausi savo sugrustai susodintus ciliukus blush2.gif kitamet sodinsiu po viena i vazona, o ne po du, nors neatrodo, kad jie skundziasi biggrin.gif
marzde - cia du, o ne keturi ciliukai biggrin.gif jie man taip issisakojo ir va kiek ziedu ir pumpuru turi mirksiukas.gif laistau paprastu pastovejusiu vandeniu, pasodinta nepamenu kokioj - pomidorinej zemej berods ax.gif
user posted image
ir dar parodysiu, kaip skiriasi viena diena seti pomidorai biggrin.gif
vilmukai
user posted image
veneriukai (venus) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 01 birželio 2010 - 09:10
QUOTE(ooo @ 2010 06 01, 09:09)
rodausi savo sugrustai susodintus ciliukus  blush2.gif  kitamet sodinsiu po viena i vazona, o ne po du, nors neatrodo, kad jie skundziasi  biggrin.gif
marzde - cia du, o ne keturi ciliukai  biggrin.gif  jie man taip issisakojo ir va kiek ziedu ir pumpuru turi  mirksiukas.gif  laistau paprastu pastovejusiu vandeniu, pasodinta nepamenu kokioj - pomidorinej zemej berods  ax.gif
user posted image
ir dar parodysiu, kaip skiriasi viena diena seti pomidorai  biggrin.gif
vilmukai
user posted image
veneriukai (venus)  biggrin.gif
user posted image

Oho,koks griozis thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Mano tiek pomidoriukai,tiek ciliukai dar tik pumpurelius turi... ax.gif O jau kaip laukiu ziedeliu,paskui vaisiuku blush2.gif ax.gif
Atsakyti
jėtus jėtus, kaip pas jus gražu. pas mane nususę bazilikai tik nu. krapai petruškos jau seniai nuėstos, krapai naujai dysta tik dabar, petruškas tik pasėjau.
jau važiuosiu iš giminės pomidorčikų ir čiliukų pasiimt persisodint. nes jaučiuos netikėlė prieš jus.
tik mano medetkos ir serenčiai žydi ir terasą puošia, štai biggrin.gif wink.gif valio biggrin.gif
Atsakyti
venus pomidoriukai jau kokie wub.gif mano paprika irgi cia kazkada neseniai labai pasistiebe ir issisakojo, net nepastebejau blush2.gif pumpuriuku sukrove. pomidorai irgi pasistiebe tokie, vilmukas bando zydet, bet dar tik viena ziedeli isskleide. o baziliku daigelius kelis nusipirkau, tai per pora dienu jie man pasistiebe, gal kad kambary auga. nezinau ar skint virsuneles, nes soniniu ugliuku jau bando augint g.gif jei kokia sriuba virsiu tai kentes lotuliukas.gif ir dar siandien nusipirkau kazkokios pipirnes lotuliukas.gif ziurejau ziurejau as i tas seklas, nu visko yra, bet visko reikia. tai va tos pipirnes dar neauginau, kaip suprantu ten ji per savaite ar dvi uzauga? ta prasme, sudygo, paaugo truputi, tada lapelius nuskabai maistui, ir psio? biggrin.gif nu zodziu, pabandysim ax.gif o gal zinot su kokiu augalu galetu kartu augt? neber vietos, galvoju salia kokios paprikos i vazoneli paset? kazi ar tiktu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 01, 21:34)
nu zodziu, pabandysim ax.gif o gal zinot su kokiu augalu galetu kartu augt? neber vietos, galvoju salia kokios paprikos i vazoneli paset? kazi ar tiktu? blush2.gif

Patogiausia kokia lekstute, i ja vatos kokio 1 cm aukscio ir tada beri seklytes. saugai, kad neisdziutu... Viskas gaunasi kaip ir zemej, tik, kad zemiu nesugadina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 01, 22:04)
Patogiausia kokia lekstute, i ja vatos kokio 1 cm aukscio ir tada beri seklytes. saugai, kad neisdziutu... Viskas gaunasi kaip ir zemej, tik, kad zemiu nesugadina rolleyes.gif

geras bigsmile.gif pasisejau biggrin.gif
Atsakyti
klausykit, gal kas turit patirties, užsisakiau iš ėbėjaus pomidorų sėklų, na, čia kitam sezonui, nes supratau, kad jei dabar nenusipirksiu, tai kitais metais pamiršiu lotuliukas.gif
kaži, ar išsilaikys daigios iki kito pavasario? g.gif
Atsakyti