aš pasisakau už mechanine, o kad automatas prastas tai manau čia yra tik stereotipai, įpratimas. kai su vyru žiurėjom mašina ir pasitaikė neblogas variantas tik kad automatas, draugai sakė, kad nepirkti, nes atseit pilvas užaugs
aišku mums tas variantas atkrito ir dėl automato. man asmeniškai baisu, kad paskui nemokėsiu su mechanine važiuot, labai tokių pavyzdžių aplinkui. tad aš nesakau kas yra geriau, bet aš pati renkuos mechanine.

Kol nepabandziau automatines, maniau, jog niekad neatsisakysiu mechanines, bet tik pabandzius, skirtumas nerealus - automatine 100 kartu geriau

Jei jau moki su mechanine važinėt ne problema bus ir su automatu.
Ir ta , ir ta turi savų privalumų, bet man dar neteko važiuoti su automatu.

QUOTE(giedradi @ 2006 03 15, 16:59)
man asmeniškai baisu, kad paskui nemokėsiu su mechanine važiuot, labai tokių pavyzdžių aplinkui. tad aš nesakau kas yra geriau, bet aš pati renkuos mechanine.
Tą patį man sužadėtinis pasakė, kai čia prisiskaičius pradėjau zyzti dėl automato. Sako, kai priprasi, o po to nebeišeis nusipirkti mašinos su automatu, tai bus blogai

Esu uz abi
,aplamai masinike
.Vazinejau su automatu 2m sakiau geriau nera,bet atsibodo.Labai norejau mechanines ,betkartu ir bijojau ,maniau nepavaziuosiu
.Nu kokia savaitele buvo sunku,poto lengviau ir....
Dabar keiciant auto ,tikrai imciau mechanine,net nemastyciau ,bet zinau ateis laikas ,kai turesiu vel automatine

QUOTE(dowilia @ 2006 03 15, 17:20)
Jei jau moki su mechanine važinėt ne problema bus ir su automatu.

Aš kalbėjau apie atvirkštini varianta kai pavažiuoja su automatu tai paskui su mechanine niekaip
QUOTE(*VICI* @ 2006 03 15, 17:49)
Tą patį man sužadėtinis pasakė, kai čia prisiskaičius pradėjau zyzti dėl automato. Sako, kai priprasi, o po to nebeišeis nusipirkti mašinos su automatu, tai bus blogai 

mano aplinkoje yra daug žmonių kurie paskui nepavažiuoja su mechanine, bet manau čia tik paskui nenorėjimas su mechanine važinėt, nes po kiek laiko vis tiek pripranti prie to ar kito
Na aš pasisakau už mechaninę
Bandžiau važiuot kadaise su automatine, tai nepatiko, man, kažko trūksta ir tiek, bet per laiką gal paprasčiau, ir labaiu pamėgčiau

Bandžiau važiuot kadaise su automatine, tai nepatiko, man, kažko trūksta ir tiek, bet per laiką gal paprasčiau, ir labaiu pamėgčiau

Man tai patiktu "hibridas" - tixliai nezinau, kaip jos vadinas, bet ten kur galima persijung arba automata arba paciai begius junginet. Mieste gerai automatas, o ramesniam kely - mechanine. Bet siaip man patinka begius junginet. Tiesiog turi ka veikt. O del to, kad nebemoka su mechanine, tai kazkokia nesamone. Manasis 3 metus su automatu vazinejo ir kai nusipirkom su mechanine - sedo ir vaziavo kaip visa gyvenima su mechanine vazinejes. As irgi lengvai orientuojuos kai persedu is vienos prie kitos. Tik nervina, kad ner ka veikt su kaire koja su automatu:) Ir dar - megstu padragint ant sviesoforo, tad man labiau prie dusios mechanine:)))
aš dėl komforto -už automatinę, bet dėl įgūdžių-už mechaninę. Aš dabar su abiem lengviausiai važiuoju ir nematau problemos. Bet kol nėra įgūdžių vairavimo, patarčiau automato nepirkt, nes gali daug bėdų būt, patikėkit...
pati su automatu avariją padarius buvau, nes labai gazą ir stabdį galima lengvai sumaišyt.

QUOTE(ingutera @ 2006 03 17, 08:53)
pati su automatu avariją padarius buvau, nes labai gazą ir stabdį galima lengvai sumaišyt.