Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

Ir dar. Man tas pasakymas, kad mechanine vairuoti yra kruciau nes tipo reikia daugiau igudziu ir pastangu - na tai cia man tas pats kas sakyti, kad nenaudosiu automatines skalbimo masinos nes su rankom geriau issiskalbia ir neprarandi skalbimo igudziu blink.gif

Visu šimtu procentu sutinku.
Atsimenu, kai mes su vyru nusipirkom pirmąją mašiną su automatu, tai jo bendradarbiai irgi (visažiniai prie upelio) kliedėjo, kad ir žiemą važinėti blogai, ir tas, ir anas, ir trečias, ir ketvirtas... doh.gif Pati teises laikiau su mechanine, o daugiau teko pasivazinėti su automatu. I nieka nekeisčiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Kai keitėme mašiniuką (vieną, po to kitą), tai į su mechanine dėže net nežiūrėjome. O tie, kurie kliedėjo apie automato trūkumus, dabar patys beveik visi su automatais važinėja.
Atsakyti
Vairavimo kursus laikiau su mašina kurioje buvo mechaninė pavara, važinėjau irgi su tokia pačia, bet kai pabandžiau su automatine pavara thumbup.gif atėjus laikau nusipirkau su automatine ir į nieką jos nekeisčiau, tegul šneka kiti ką tik nori, manau jei nemoki vairuoti tai nepadės nei pavaros tipas g.gif o automatinė tik privalumas ypač mieste thumbup.gif
Atsakyti
na as jau antra karta vaziavau su automatu smile.gif tik si karta masiniukas nebuvo galingas... Gal as nemoku elgtis su tuo automatu ar kaip fool.gif , bet po sio karto manau kad gyvenime nepirksiu automato (nebent tai bus galingas auto)... Sitaip netraukia kad baisu, nors gaza spaudziau ciut ne dugna blush2.gif ... Is aiksteles i judria gatve net bijojau isvaziuoti, laukiau kol visiskai tuscia bus, nes kol isibegeja tai ir nudauzt mane gali, o masinyte net naujesne ir geresne (na mano supratimu ax.gif ) uz mano mechanine smile.gif O va su mechanine uzsigazuoji ir jau skrieji wink.gif vienas tik privalumas, kuri pastebejau per ta laika, kad atleidus stabdi ji nerieda atgal (ant kalniuko), nors ir su mechanine nera man bedos del to smile.gif
Atsakyti
Aš ir už mechaninę, man tai daug paprasčiau... thumbup.gif Esu važinėjusi su automatine, bet nepatiriu to malonumo kaip su mechanine.. išvažiavimas, išgazavimas, greitis... Na sutinku tos pačios naujausios mašinos su automatine pavarų dėže, tai žinoma patogios, bet... schmoll.gif
Na ir neikas nepaneigs kad APD yra brangiau remontuoti ir jei užgęstų ant kelio, jos jau neužtempsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 03 17, 09:53)
aš dėl komforto -už automatinę, bet dėl įgūdžių-už mechaninę. Aš dabar su abiem lengviausiai važiuoju ir nematau problemos. Bet kol nėra įgūdžių vairavimo, patarčiau automato nepirkt, nes gali daug bėdų būt, patikėkit...  ax.gif pati su automatu avariją padarius buvau, nes labai gazą ir stabdį galima lengvai sumaišyt.

Na jau didziausia nesamone, kad pedalus galima sumaisyti, jie taip pat kaip ir mechaninej, tik kaires kojos nenaudoji.
As dar visai neseniai issilaikiau teises, pirkom man masiniuka, tai pagrindinis kriterijus buvo automatas.
Atsakyti
as uz mechanine thumbup.gif zinoma labai reiketu priprasciau ir prie automatines,bet kiek vazinejau su tokia man tikrai nelabai patiko,todel pirmenybe teikiu mechaninei 4u.gif
Atsakyti
man mechanine patinka tuo kad perjungus mazesne pavara ir uzspaudus gaza gali nors naziuot o ne bezdet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2006 03 28, 22:14)
man teko važinėti ir su mechanine ir su automatinę. Na kai mokiausi tai dar automatinių iš viso nebuvo( bent jau pas mus) , tai kai pirmą kartą atsisėdau važiuot tai pamiršus su kuo važiuoju vos pro langą neišlėkiau vietoj sankabos stabdį numinus lotuliukas.gif  blush2.gif . Pavižinėjau, įpratau, bet nepatiko, ne mano charakteriui. Dabar vėl važinėju su mechaninę thumbup.gif . Tiesa po metų pertraukos atsisėdus pimą pusdienį pedalų buvo per daug, bet iki vakaro kojos pačios atsirinko biggrin.gif

manau kad čia su kaire koja, su kuria turi būti sankaba minama, buvo nuspaustas stabdis. Taip gali atsitikti pirmą kartą atsisėdus už automato (jei neikas neperspejo), bet tik pirmą ir vienintelį.
Kaire koja stabdžio niekas nespaudžia, nes toji koja nėra tiek išlavinta kiek dešinė ir nejaučia, kaip ir kiek spausti, dėl to jau kai spiriama su kaire per stabdi, tai aisku kad galima per langa isskristi.
Atsakyti
QUOTE(avieciuks @ 2006 04 05, 17:37)
man mechanine patinka tuo kad perjungus mazesne pavara ir uzspaudus gaza gali nors naziuot o ne bezdet  4u.gif

Va va thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Duti @ 2006 04 06, 09:33)
manau kad čia su kaire koja, su kuria turi būti sankaba minama, buvo nuspaustas stabdis. Taip gali atsitikti pirmą kartą atsisėdus už automato (jei neikas neperspejo), bet tik pirmą ir vienintelį.
Kaire koja stabdžio niekas nespaudžia, nes toji koja nėra tiek išlavinta kiek dešinė ir nejaučia, kaip ir kiek spausti, dėl to jau kai spiriama su kaire per stabdi, tai aisku kad galima per langa isskristi.

Pas mane yra su mechanine, o pas tėvus su automatine, nu dar tfu tf tfu niekad nesumaišiau pedalų.. schmoll.gif
Atsakyti

Nu ir nesamone cia pasakei... biggrin.gif
Cia paprasciausias pripratimo reikalas... Turetum tik kaire koja, tai ne tik ismoktum pedalus jautriai spaust, bet ir sriuba su ta koja valgyt neapsitaskydama.... wink.gif
Atsakyti
As uz mechanine , nu gal mieste ir gerai su automatu,
bet manau kad prie jo reikia priprasti.
Man geriausiai su mechanine lakstyti smile.gif

Atsakyti
Aš teises laikiau su mechaninę Bet pirmą mašiniuką vyras nupirko su atomatu, nu visai nieko , bet jos minusas jei neužsikuri negalima tempti, paskui vienu metu turėjoma su automatu ir mechaninę , bet po automato vėl reikėjo išnaujo pasimokinti, bet dabar jau keli metai važinėju su mechaninę ir viskas thumbup.gif
Atsakyti