Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

Išmokau važiuoti su mechanine, važinėjau iki avarijos su automatine.Kai po avarijos įsigijom mechaninę, negalėjau prisiversti sėsti už vairo pusę metų (po avarijos). Vėliau šiaip ne taip įsidrąsinau ir puikiausiai važinėjau su mechanine pavarų dėže. Tačiau automatinė geresnė: greičiau pajuda iš vietos, prie šviesoforo apdedu visus diedus.
Atsakyti
Mano mama ankščiau važinėjo su auto kuris buvo su mechanine dėže-dabar nusipirko renuka su automatine dėže,dabar sako:auto su automatine dėže jėga jau vien dėl to,kad niekada neužgesi.
Atsakyti
as vairuoju su mechanine, su automatine nesu bandziusi, manau patiktu, nes sankryzoje galeciau ir i vyrukus pasizvalgyti, ir nosi pasikrapstyti perdaug negalvodama apie pavaras thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytelis, kai pagalvoju apie pakalnes ar sviesoforus ,net bloga darosi.Masina pati pradeda vaziuoti atgal ,reikia rankini uztraukti ,o prie sviesoforu imi ir uzgesti , osu automatu taip niekada neatsikiks i labai megstu zalius vyrukus panervauoti ,kadangi musu masinele 3200 kubaturos , tai is vietos kaip zveris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2006 05 15, 09:30)
Labas rytelis, kai pagalvoju apie pakalnes ar sviesoforus ,net bloga darosi.Masina pati pradeda vaziuoti atgal ,reikia rankini uztraukti ,o prie sviesoforu imi ir uzgesti , osu automatu taip niekada neatsikiks i labai megstu zalius vyrukus panervauoti ,kadangi musu masinele 3200 kubaturos , tai is vietos kaip zveris thumbup.gif

o benza nepavargai pilt?? lotuliukas.gif pas mane 2.6, man negera darosi.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemaika @ 2006 05 14, 18:03)
Išmokau važiuoti su mechanine, važinėjau iki avarijos su automatine.Kai po avarijos įsigijom mechaninę, negalėjau prisiversti sėsti už vairo pusę metų (po avarijos). Vėliau šiaip ne taip įsidrąsinau ir puikiausiai važinėjau su mechanine pavarų dėže. Tačiau automatinė geresnė: greičiau pajuda iš vietos, prie šviesoforo apdedu visus diedus.

va tas tiesa drinks_cheers.gif ir as visus diedus apdedu tongue.gif automatine deze yra super!
Atsakyti
Labai norėčiau ir aš su automatine, ale mano pasirinkimas baisiai prieštarauja verysad.gif . Reiks jam šitą puslapiuką parodyt, nes įtariu, kad jo žinios baisiai pasenusios cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(katukas @ 2006 06 01, 21:09)
Labai norėčiau ir aš su automatine, ale mano pasirinkimas baisiai prieštarauja verysad.gif . Reiks jam šitą puslapiuką parodyt, nes įtariu, kad jo žinios baisiai pasenusios cool.gif .

jis bijo,kad tu diedu neapdetum ant sviesoforo,o tai bereikalingai dar i tave spoksos,kam to reikia? tik jau ne jam biggrin.gif
Atsakyti
vairavau tą ir tą, tai autobatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif į nieką nekeisčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linmauric @ 2006 06 06, 22:41)
vairavau tą ir tą, tai autobatas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  į nieką nekeisčiau schmoll.gif

Su mechanine važiuoti smagu, bet su automatu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 01, 18:24)
o benza nepavargai pilt?? lotuliukas.gif pas mane 2.6, man negera darosi.. biggrin.gif
Papildyta:

va tas tiesa drinks_cheers.gif ir as visus diedus apdedu tongue.gif automatine deze yra super!

Ir aš visus apdedu biggrin.gif Oi kaip man tai patinka thumbup.gif Vairavimo malonumas superinis, niekada nebenorėsiu mechaninės schmoll.gif
Atsakyti
Važinėju ir su mechanine ir su automatine, bet automatas JĖGA thumbup.gifŠiaip patinka vairuoti mechanine, bet automatas suteikia daugaiu galimybių...
Papildyta:
Ir diedus visus apdedu, jei būnu pirma sankryžoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piktekate: 06 birželio 2006 - 21:30
Aš važinėjau visą laiką su mechanine, bet visada norėjau nusipirkti su automatu, ir nors visi mane atkalbinėjo, jau beveik buvau nusileidus, bet pasitaikė man tinkantis mašiniukas su automatu, tai dabar - kaifuoju thumbup.gif .
Atsakyti