Išmokau važiuoti su mechanine, važinėjau iki avarijos su automatine.Kai po avarijos įsigijom mechaninę, negalėjau prisiversti sėsti už vairo pusę metų (po avarijos). Vėliau šiaip ne taip įsidrąsinau ir puikiausiai važinėjau su mechanine pavarų dėže. Tačiau automatinė geresnė: greičiau pajuda iš vietos, prie šviesoforo apdedu visus diedus.
Mano mama ankščiau važinėjo su auto kuris buvo su mechanine dėže-dabar nusipirko renuka su automatine dėže,dabar sako:auto su automatine dėže jėga jau vien dėl to,kad niekada neužgesi.
as vairuoju su mechanine, su automatine nesu bandziusi, manau patiktu, nes sankryzoje galeciau ir i vyrukus pasizvalgyti, ir nosi pasikrapstyti perdaug negalvodama apie pavaras

Labas rytelis, kai pagalvoju apie pakalnes ar sviesoforus ,net bloga darosi.Masina pati pradeda vaziuoti atgal ,reikia rankini uztraukti ,o prie sviesoforu imi ir uzgesti , osu automatu taip niekada neatsikiks i labai megstu zalius vyrukus panervauoti ,kadangi musu masinele 3200 kubaturos , tai is vietos kaip zveris

QUOTE(agle @ 2006 05 15, 09:30)
Labas rytelis, kai pagalvoju apie pakalnes ar sviesoforus ,net bloga darosi.Masina pati pradeda vaziuoti atgal ,reikia rankini uztraukti ,o prie sviesoforu imi ir uzgesti , osu automatu taip niekada neatsikiks i labai megstu zalius vyrukus panervauoti ,kadangi musu masinele 3200 kubaturos , tai is vietos kaip zveris 

o benza nepavargai pilt??

Papildyta:
QUOTE(Žemaika @ 2006 05 14, 18:03)
Išmokau važiuoti su mechanine, važinėjau iki avarijos su automatine.Kai po avarijos įsigijom mechaninę, negalėjau prisiversti sėsti už vairo pusę metų (po avarijos). Vėliau šiaip ne taip įsidrąsinau ir puikiausiai važinėjau su mechanine pavarų dėže. Tačiau automatinė geresnė: greičiau pajuda iš vietos, prie šviesoforo apdedu visus diedus.
va tas tiesa

Labai norėčiau ir aš su automatine, ale mano pasirinkimas baisiai prieštarauja
. Reiks jam šitą puslapiuką parodyt, nes įtariu, kad jo žinios baisiai pasenusios
.

QUOTE(katukas @ 2006 06 01, 21:09)
Labai norėčiau ir aš su automatine, ale mano pasirinkimas baisiai prieštarauja
. Reiks jam šitą puslapiuką parodyt, nes įtariu, kad jo žinios baisiai pasenusios
.

jis bijo,kad tu diedu neapdetum ant sviesoforo,o tai bereikalingai dar i tave spoksos,kam to reikia? tik jau ne jam

vairavau tą ir tą, tai autobatas
į nieką nekeisčiau

QUOTE(linmauric @ 2006 06 06, 22:41)
Su mechanine važiuoti smagu, bet su automatu super

QUOTE(helena @ 2006 06 01, 18:24)
o benza nepavargai pilt??
pas mane 2.6, man negera darosi.. 
Papildyta:
va tas tiesa
ir as visus diedus apdedu
automatine deze yra super!

Papildyta:
va tas tiesa

Ir aš visus apdedu

Važinėju ir su mechanine ir su automatine, bet automatas JĖGA
Šiaip patinka vairuoti mechanine, bet automatas suteikia daugaiu galimybių...
Papildyta:
Ir diedus visus apdedu, jei būnu pirma sankryžoj

Papildyta:
Ir diedus visus apdedu, jei būnu pirma sankryžoj

Aš važinėjau visą laiką su mechanine, bet visada norėjau nusipirkti su automatu, ir nors visi mane atkalbinėjo, jau beveik buvau nusileidus, bet pasitaikė man tinkantis mašiniukas su automatu, tai dabar - kaifuoju
.