QUOTE(boruzhe @ 2006 06 16, 22:51)
as kaip boba su kiausiais tai tik uz mechanine.
QUOTE(maddox @ 2006 06 21, 09:42)
Pritariu tik mechanine
del keletos paprastu dalyku: jei reiktu "automata" uzstumti, nepavyktu
QUOTE(vasaryte @ 2006 06 22, 11:05)
Su mechanine manau, kad ir degalu taupymo atzvilgiu pavyktu siek tiek sutaupyti.
Aha, visus tris litus 100 kilometrų
QUOTE(Mylda @ 2006 06 22, 08:46)
O ka, karstai dienai mineralinio kelis butelius jau turesi.
Na ir aš prisijungsiu
Aš ilgai svarsčiau kokią čia įsigyti mechaninę ar automatinę
, seniau važinėjau su mechanine, tai nieko
, bet prieš savaitę nusipirkau mašinytę su automatine tai
, negaliu atsidžiaugti
tik neaišku ar ilgam
, nes buvau nežinojus, kad jos negalima tempti
kad tik negestų greit mano mašinukas
QUOTE(maddox @ 2006 06 23, 11:49)
aha, o jei su dviračiu važinėt tai ir visa dežė mineralkos išeis
Visą laiką važynėjau su mechanine, bet kai vyras nusprendė man mašiną pakeisti, tai pardavėjai pasiūlė su automatine ir dar tokią mizerną, kibirėlį. Nekenčiu mažų mašinų
mano šikna netelpa
Dėl dydžio tai pardavėjas labai su manim nediskutavo, didesnę - tai didesnę, bet kai dar pasakiau, kad nenoriu automato, tai jam visai žandikaulis atkaro
Ir finale, kadangi rinktis reikėjo iš 2 auto, viena su mechanine, bet labai jau nemylėta, o kita - su automatu, bet visame kitkame čiki, tai nusileidau
Vis sau sakiau, priprasiu.... čia tik įsikalbėjimas... Važynėju su ja jau treti metai, rieda gerai, viskas gerai, bet tas bukumas
Zyzia kol persijungia
Žodžiu nepripratau iki šiol
ir vyro mašinoj su mechanine atrodo ir keliai platesni, ir saulė šviesiau šviečia
Vat teip vat ir su blondinėm būna
Mano mechanine , seniau turejau automata, tai mieste patogiau su automatu, nes jau ten prie kiekvieno sviesaforo maigyti ta pavara. Bet siaip idomesnins vaziavimas man su mechanine, yra ka veikti:) o su automatu, net neturiu kur rankos det
QUOTE(Ingeb @ 2006 06 20, 01:50)
Na aš tai nelabai galiu palyginti, nes nuo egzamino išsilaikymo dienos važinėju su automatu. Mieste žinoma labai viskas gerai su ja, tik degalų papildomai ima nemažai (važinėju su didele). Vat tik klausimas, gal kuri žinot gerą servisą Vilniuje užsiimantį automatinių dėžių remontu? O tai va iškilo man čia problema su dėže, o kaip visos žinot, sugedęs automatas = tuščia piniginė... o be mašinos kaip be rankų...

Oi vaikeli.... tu papuolei
Del to as ir bijai automatu