Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(boruzhe @ 2006 06 16, 22:51)
Važinėjau ir su viena ir su kita. Komfortas - automatas, azartas - mechaninė biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Man turbut dar per anksti komfortiskai vazinetis... lotuliukas.gif
Atsakyti
as kaip boba su kiausiais tai tik uz mechanine. gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(maddox @ 2006 06 21, 09:42)
as kaip boba su kiausiais tai tik uz mechanine.  gun_smilie.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pritariu tik mechanine thumbup.gif thumbup.gif
del keletos paprastu dalyku: jei reiktu "automata" uzstumti, nepavyktu verysad.gif Su mechanine manau, kad ir degalu taupymo atzvilgiu pavyktu siek tiek sutaupyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaryte: 22 birželio 2006 - 10:07
QUOTE(vasaryte @ 2006 06 22, 11:05)
Su mechanine manau, kad ir degalu taupymo atzvilgiu pavyktu siek tiek sutaupyti.

Aha, visus tris litus 100 kilometrų biggrin.gif biznis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylda @ 2006 06 22, 08:46)
Aha, visus tris litus 100 kilometrų biggrin.gif biznis mirksiukas.gif

O ka, karstai dienai mineralinio kelis butelius jau turesi. cool.gif
Atsakyti
O as kaip tikra boba (be kiausu lotuliukas.gif ) uz automatine thumbup.gif , nu jei iskart galvot apie tai, kad jos neis uzstumt, ar ges, tai kam is viso vairuot g.gif
Atsakyti
Na ir aš prisijungsiu 4u.gif Aš ilgai svarsčiau kokią čia įsigyti mechaninę ar automatinę g.gif , seniau važinėjau su mechanine, tai nieko bigsmile.gif , bet prieš savaitę nusipirkau mašinytę su automatine tai thumbup.gif thumbup.gif , negaliu atsidžiaugti biggrin.gif tik neaišku ar ilgam g.gif , nes buvau nežinojus, kad jos negalima tempti blush2.gif kad tik negestų greit mano mašinukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maddox @ 2006 06 23, 11:49)
O ka, karstai dienai mineralinio kelis butelius jau turesi.  cool.gif

aha, o jei su dviračiu važinėt tai ir visa dežė mineralkos išeis bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
man dabar jau jokio skirtumo, ir ta gerai ir ta gerai ax.gif , tai kaip čia dabar ar aš su kiaušais, ar be g.gif , blyn, nu nors persiplėšk lotuliukas.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visą laiką važynėjau su mechanine, bet kai vyras nusprendė man mašiną pakeisti, tai pardavėjai pasiūlė su automatine ir dar tokią mizerną, kibirėlį. Nekenčiu mažų mašinų schmoll.gif mano šikna netelpa lotuliukas.gif Dėl dydžio tai pardavėjas labai su manim nediskutavo, didesnę - tai didesnę, bet kai dar pasakiau, kad nenoriu automato, tai jam visai žandikaulis atkaro tongue.gif Ir finale, kadangi rinktis reikėjo iš 2 auto, viena su mechanine, bet labai jau nemylėta, o kita - su automatu, bet visame kitkame čiki, tai nusileidau verysad.gif Vis sau sakiau, priprasiu.... čia tik įsikalbėjimas... Važynėju su ja jau treti metai, rieda gerai, viskas gerai, bet tas bukumas doh.gif Zyzia kol persijungia schmoll.gif Žodžiu nepripratau iki šiol unsure.gif ir vyro mašinoj su mechanine atrodo ir keliai platesni, ir saulė šviesiau šviečia rolleyes.gif Vat teip vat ir su blondinėm būna lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mechanine , seniau turejau automata, tai mieste patogiau su automatu, nes jau ten prie kiekvieno sviesaforo maigyti ta pavara. Bet siaip idomesnins vaziavimas man su mechanine, yra ka veikti:) o su automatu, net neturiu kur rankos det blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeb @ 2006 06 20, 01:50)
Na aš tai nelabai galiu palyginti, nes nuo egzamino išsilaikymo dienos važinėju su automatu. Mieste žinoma labai viskas gerai su ja, tik degalų papildomai ima nemažai (važinėju su didele). Vat tik klausimas, gal kuri žinot gerą servisą Vilniuje užsiimantį automatinių dėžių remontu? O tai va iškilo man čia problema su dėže, o kaip visos žinot, sugedęs automatas = tuščia piniginė... o be mašinos kaip be rankų...  verysad.gif  sad.gif

Oi vaikeli.... tu papuolei doh.gif , paruosk apie 2000 mazdaug ir nesinervink. Jei masinu tokiu pat daug (metai, variklio galingumas) tai greit rasit, bet niekas neduoda jokiu garantiju kad ta nauja pav.deze nepareis po poros menesiu.
Del to as ir bijai automatu mirksiukas.gif nes ir mes buvom pakliuve
Atsakyti