Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(zhmonijus @ 2006 11 09, 13:20)
Zinai, perskaityk tema nuo pradziu, nes jau tingiu kartotis ir kartot kitu pasisakymus apie tai, ka automatas daro, kai yra lenkiama, kas isvis per daiktas ta automatine deze...
kai zmones paraso 'kazkokia automatine deze', tai tik juokas ima biggrin.gif

deja tavo nusivylimui perskaiciau, nesupratai , pati pasiskaityk apie ka rasiau, jeigu tau patinka valdyti automobili automatine pavaru deze tai ir valdyk ir nebandyk kitu itikineti, kad tai labai malonus dalykas, man vieni dalykai prie sirdies tau kiti ir gyvenam taip toliau, as lieku su savo nuomone tu su savo drinks_cheers.gif beje, parkavimas ir vairavimas kelyje, tai jau vairavimo igudziai, o ne mechanines ar automatines dezes padejimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patieška: 09 lapkričio 2006 - 15:28
Gerai gerbiamosios ir gerbiamieji. Nuleidžiam toną ir stengiamės ateity apsieiti be asmeniškumų.

! 
Forume draudžiama
3. Naudoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, netgi jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

. Bendros nuostatos ir rekomendacijos:

2. Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas.

Ir pasimokykim necituot "paklodėm" wink.gif - tam yra skyrelyje skirta tema.
Atsakyti
Patieška thumbup.gif .

Braskute, kad tu žinotum, kaip užknisa tas "valdymas" miesto kamščiuose verysad.gif . Na o beto dėl dragų, ralių, ofraudų ir kitokių ekstrymų mes čia ir nesiginčijam. Paprasčiausiai žmonės domisi kas patogiau ir jei yra galimybė rinktis, ypač mieste, beabejo automatas- patogiau. Pati važinėju jau daug metų su mechanine.....atsibodo....nuo malonomo "automatinio" tikrai neatsisakyčiau.

Beje, kiek suprantu, gal mane kokie didesni žinovai pataisys, mechaninės greičių dėž. labiau paplitusios Europietiškuose modeliuose (konservatyvi ta Europa, ką darysi) o štai Amerikoje (nežinau kaip Japonijoje) automatai didžiają dalį sudaro. Mėgsta jie patogumus, tie amerikonai.
Atsakyti
nekisu niekam savo nuomones ir prasau, kad man nekistu savosios, gal ka ir nervina kitoks vaziavimo stilius, bet kai kam tai gyvenimo budas mirksiukas.gif galu gale tai tik mano isreiksta nuomone apie tam tikra dalyka, jei kam nepatinka atsiprasau, bet as jos nezadu keisti schmoll.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2006 11 09, 11:41)
valdyti automobili nereiskia su juo tik vaziuoti mirksiukas.gif valdyti tai reiskia lenkimo momentu sumazinti pavara ir greitai aplenkti, beje pati esu dalyvavusi drag race klaipedoje, todel neisivaizduoju kaip galima tai daryti su automatu (nekalbu apie naujus automatus), toks jau mano vaziavimas ax.gif  mirksiukas.gif

Maniškiam automatui jau 6metai. Anksčiau dalyvaudavau megėjiškuose draguose, o dabar apsiriboju tik sankryžose prajodyt savo Audi. Mane aplenkė tik viena auto - Toyota Supra Twin Turbo. beee.gif lotuliukas.gif Jei Tau, mano automatas per naujas, galiu duoti kitą pavyzdį, draugo 1989m. Audi V8, automatas. Draguose irgi labai šauniai "maivosi" ax.gif Lenkia beveik visas mašinytes.
Draguose puikiai galima dalyvauti ir su automatu. Tik prieš tai reikia sportinį režimą įsijungt. Kad ir automatas, tačiau 2 tonas lengvai išjudina, 100km/h greitį pasiekiu per apytiksliai 5,5 sekundės. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 09 lapkričio 2006 - 18:53
QUOTE(_braskute @ 2006 11 09, 16:57)
bet as jos nezadu keisti schmoll.gif  4u.gif  thumbup.gif

labai negeras požiūris - protingas žmogus pasiruošęs klausyti argumentų ir jei jie rimti - nuomonę keičia, o ne žūt būt isikibusiai laikosi savosios. Nesakau, kad reikia keisti šiuo atveju, bet šiaip...kaip žmonės sako "niekada nesakyk niekada". Vairuoju mechaninę ir nesiskundžiu, bet jaučiu visai mielai vairuočiau ir automatinę. Ir žinau, kad būtų truputuką lengviau smile.gif

QUOTE(_braskute @ 2006 11 09, 16:57)
kai kam tai gyvenimo budas mirksiukas.gif

gyvenimo būdas? mastau.gif
Atsakyti
visada vairavau mechaninę ir sakiau kad niekada nepriprasčiau prie automato ir kad negalėčiau važinėti, bet kaip sakoma "nespjauk į šulinį nes pats gausi ir atsdigert" ax.gif . Prieš 2 metus per gimtadienį gavau dovanų automatą 4u.gif , negaliu atsidžiaugti, tikrai super, be to lieka laisos rankos kitiems dalykams... ir lūpas galima pasidažyt ir telefonu paplepėt ir mygtukus visokius paspaudyt. Aš už drinks_cheers.gif
Atsakyti
_braskute> nereikia cia pykciu ir asmeniskumu.. Tu parasei, kad "valdyti tai reiskia lenkimo momentu sumazinti pavara ir greitai aplenkti". prie ko cia mano ar Tavo pomegiai? kaip parasei, taip ir kontraargumentavau smile.gif Ir automobilio valdymas tikrai nera tik barankos sukiojimas ir begiu metymas smile.gif
Aj, tiek to... sakyciau, kad man dzin.. bet (pritardama Vytautui) pasakyciau.. su savo (ex mano) audi aplenkdavau prie sankryzos visas mechanines. tongue.gif
sakyciau dzin ir del to, kas su kokia vazineja (automatine ar mechanine), bet ne dzin.. gatvese tiek daug ziopliu. Vieniems ju padetu automato vairavimas (laisva ranka galetu isnaudot geresniam auto valdymui).. kitu nei automatas neisgelbes.
Ne visi vairuojantys yra gerai ir saugiai (savo ir kt. eismo dalyviu atzvilgiu) vairuojantys.

Isvis grieztos mechaniniu salininkes kelia juoka biggrin.gif arba niekad nebande su geru automatu pavaziuot, arba siaip nesugeba priimt kitokios nuomones. Nesakau, kad automatas - tai panaceja, bet... kazkada zmones ir pirmaji automobili laike pragaro masina biggrin.gif Tikejo arkliu ateitimi.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmonijus: 09 lapkričio 2006 - 20:41
kaip miela kad del manes tiek daug diskusiju, tai pagyvino tema, thumbup.gif vazinekit kas vazinejate automatinemis, o as pasilieku mechanine ir nezadu del to rautis plauku, beje ne laikas ir ne vieta dazytis lupas uz vairo, tam yra kitu vietu schmoll.gif ir tikrai klaidinga nuomone, kad nesu vaziavusi su geru automatu, esu, nes mano ir darbas susijes su masinomis, bet tiesiog patinka mechanine ir tiek 4u.gif o beje del drago sankryzose, tai nebutinai tas pirmas kas pirmas nulekia wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _braskute: 09 lapkričio 2006 - 20:58
QUOTE(_braskute @ 2006 11 09, 20:55)
kaip miela kad del manes tiek daug diskusiju, tai pagyvino tema, thumbup.gif  vazinekit kas vazinejate automatinemis, o as pasilieku mechanine ir nezadu del to rautis plauku, beje ne laikas ir ne vieta dazytis lupas uz vairo, tam yra kitu vietu schmoll.gif ir tikrai klaidinga nuomone, kad nesu vaziavusi su geru automatu, esu, nes mano ir darbas susijes su masinomis, bet tiesiog patinka mechanine ir tiek 4u.gif o beje del drago sankryzose, tai nebutinai tas pirmas kas pirmas nulekia wub.gif  drinks_cheers.gif

Su mechanine važinėjau 10 m. bet kai atsisedau už automato negaliu atsidžiaugti biggrin.gif Taip ir jums bus(kas važinėjat su mehanine).Sekmės tobulėjant..,.niekada neatsisakykit patogesnio gyvenimo mirksiukas.gif
Atsakyti
as tik uz mechanines,nors dar neturiu teisiu,bet jau greit pradesiu laikyt,tai pirksim tik mechanine.......su automatine nera kas veikt.......o su mechanine daugiau jausmo,kad vaziuoji thumbup.gif
Atsakyti
Jei neturi teisiu, is kur gali zinot, su automatu ar su mechanine geriau? Ypac per kamscius? biggrin.gif
Atsakyti