Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių nepraeinamumas

nenusiminkit, pastoja moterys ir su vienu kiaušintakiu kuo puikiausiai (aišku jei nėra kitų problemų ir likęs kiaušintakis atlieka savo funkcijas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2005 10 24, 21:42)
Na taip, is tokiu istoriju ir semiesi tos kantrybes ir vilties.
As neseniai tik supratau, kad jau tikrai noriu vaikiuko, bet jau trecia menesi bandom ir nieko neiseina, aisku, gal cia dar per mazai laiko praejo ir as per greitai tikiuosi to teigiamo rezultato, bet pries 4 metus kai turejau negimdyvini nestuma, tai kyla ivairios abejones, kad gali ir nepavykti.
Bet viltis mirsta paskutine, tad tikiuosi, kad viskas bus gerai ir linkiu to tikejimo ir Jums  smile.gif

As jau daugiau kaip du metai stengiuosi pastoti, deja deja cry.gif cry.gif Sako viltis mirsta paskutine, tad ja tik ir tegyvenu cry.gif Na, kai ivyks ovuliacija, nes jos nera pas mane, tada ir pamatysiu ar tas vienas likes sveikas kiausintakis pagaus kiausineli ax.gif ax.gif Jei ne, tada net nenoriuy ir galvoti kas laukia schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2005 10 24, 22:40)
nenusiminkit, pastoja moterys ir su vienu kiaušintakiu kuo puikiausiai (aišku jei nėra kitų problemų ir likęs kiaušintakis atlieka savo funkcijas) 4u.gif

Duok dieve tavo zodzius tiesiai dievuliui i ausi 4u.gif
Atsakyti
Philipuks, gal dabar ir nesamone parasysiu, nesupyk, jei ka, bet as matau, kad viena vaikeli tu turi - vadinasi ovulaicija pas tave vyksta, net jei ir ne kiekviena cikla. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2005 10 25, 08:19)
Philipuks, gal dabar ir nesamone parasysiu, nesupyk, jei ka, bet as matau, kad viena vaikeli tu turi - vadinasi ovulaicija pas tave vyksta, net jei ir ne kiekviena cikla. wub.gif

As turiu jau labai dideli vaikeli biggrin.gif O ovuliacija nevyksta, nes kai pries dvejus metus panorome antro kudikelio, nutraukiau kontraceptines vartoti, kurias geriau net 6 metus, pries tai ir spirales turejau, zodziu visa laika saugojomes, tada ir prasidejo mano vargai cry.gif cry.gif . Niekada nei uzdegimu neturejau, nei persileidimu, nei valymu, nieko kas butu pakenke mano moteriskajai pusei. Bet yra kaip yra.Deja dabar du metai tikras snipstas gaunasi. Planuoju kita menesi pas K. vaziuoti, nes nebezinau kur besikreipti musu mieste, be to ir nebetikslinga schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2005 10 25, 07:35)
As turiu jau labai dideli vaikeli biggrin.gif O ovuliacija nevyksta, nes kai pries dvejus metus panorome antro kudikelio, nutraukiau kontraceptines vartoti, kurias geriau net 6 metus, pries tai ir spirales turejau, zodziu visa laika saugojomes, tada ir prasidejo mano vargai cry.gif  cry.gif . Niekada nei uzdegimu neturejau, nei persileidimu, nei valymu, nieko kas butu pakenke mano moteriskajai pusei. Bet yra kaip yra.Deja dabar du metai tikras snipstas gaunasi. Planuoju kita menesi pas K. vaziuoti, nes nebezinau kur besikreipti musu mieste, be to ir nebetikslinga schmoll.gif  schmoll.gif

O tu zinai, kai mes pradejom nebesisaugoti ir niekas "neuzkibo" as buvau baisiai sokiruota, nes irgi jokiu problemu sioje srityje neturejau, ir ciklas buvo normalus ir uzdegimais nesirgta ir PMS manes nekankino. Zodziu, visiskas sokas. O kai dar vyra istyrem ir paaiskejo, kad jo sperma kosmiskai gera - 625 mln. spermiuku visame kieky, tai beliko galvoti, kad tiesiog toks likimas. Ir dabar pas mane diagnoze- neaiskios kilmes nevaisingumas. As jau buvau susikurus teorija, kad organizmas tiesiog "uzmiega" ir "pamirsta" savo funkcijas, o vat kazkaip papildomos hormonu dozes ji "prikelia". As tau siulau, tikrai kreiptis i Klima, tik butinai turek visus tyrimus su savim. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2005 10 24, 20:42)
Na taip, is tokiu istoriju ir semiesi tos kantrybes ir vilties.
As neseniai tik supratau, kad jau tikrai noriu vaikiuko, bet jau trecia menesi bandom ir nieko neiseina, aisku, gal cia dar per mazai laiko praejo ir as per greitai tikiuosi to teigiamo rezultato, bet pries 4 metus kai turejau negimdyvini nestuma, tai kyla ivairios abejones, kad gali ir nepavykti.
Bet viltis mirsta paskutine, tad tikiuosi, kad viskas bus gerai ir linkiu to tikejimo ir Jums  smile.gif

O gal vertetu patikrinti ta likusi kiausintaki g.gif , man po negimdinio nustate kad nepraeinamas buvo cry.gif
Linkiu kuo greiciau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2005 10 25, 08:51)
O tu zinai, kai mes pradejom nebesisaugoti ir niekas "neuzkibo" as buvau baisiai sokiruota, nes irgi jokiu problemu sioje srityje neturejau, ir ciklas buvo normalus ir uzdegimais nesirgta ir PMS manes nekankino. Zodziu, visiskas sokas. O kai dar vyra istyrem ir paaiskejo, kad jo sperma kosmiskai gera - 625 mln. spermiuku visame kieky, tai beliko galvoti, kad tiesiog toks likimas. Ir dabar pas mane diagnoze- neaiskios kilmes nevaisingumas. As jau buvau susikurus teorija, kad organizmas tiesiog "uzmiega" ir "pamirsta" savo funkcijas, o vat kazkaip papildomos hormonu dozes ji "prikelia". As tau siulau, tikrai kreiptis i Klima, tik butinai turek visus tyrimus su savim. wub.gif  wub.gif

Aciu dievui, kad ir mano vyro spermiukai tvarkoje thumbup.gif thumbup.gif Tik man paciai sirdyje mirtis cry.gif cry.gif Del K. jau tikrai pas ji kreipsiuosi, itikino mane mergaites 4u.gif 4u.gif Juk negaliu visa gyvenima gerti clostylbegito ir laukti ovuliacijos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tik su darbu suderinsiu, iskart i Vilniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kas galite placiau papasakoti apie kiausintakiu nepraeinamuma. Siptomus, ar tai jauciama, ar tai paveldima ir. t. g.gif
Atsakyti
man itaria kiausintakiu nepraeinamuma, tiksliau gimdos nuotrauka parode kad nepraeinami. Perdaug nieko apie juos nezinau, tik tiek kad jei jie istikro nepraeinami, tuomet po laporoskopijos nepastojus per 6men rekomenduojamas IVF'as verysad.gif
apie paveldimuma negirdejau, nors mano mama turejo viena negimdini nestuma, galima cia prikibt prie sito, bet garantuot kazko nenoreciau... g.gif
simptomai - nemanau kad kazkokie yra, siaip logiskai mastant tai tikriausiai visi spermiukai turetu isbegti lauk po visko (per gimdos nuotrauka isbego man visas kontrastas lauk), bet siaip isvis mazai kada isbega lauk, todel tikiuosi kad ta nuotraukele buvo klaidinga......

tikiuosi ka nors supratai is mano rasliavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2005 12 19, 16:32)
man itaria kiausintakiu nepraeinamuma, tiksliau gimdos nuotrauka parode kad nepraeinami. Perdaug nieko apie juos nezinau, tik tiek kad jei jie istikro nepraeinami, tuomet po laporoskopijos nepastojus per 6men rekomenduojamas IVF'as verysad.gif
apie paveldimuma negirdejau, nors mano mama turejo viena negimdini nestuma, galima cia prikibt prie sito, bet garantuot kazko nenoreciau... g.gif
simptomai - nemanau kad kazkokie yra, siaip logiskai mastant tai tikriausiai visi spermiukai turetu isbegti lauk po visko (per gimdos nuotrauka isbego man visas kontrastas lauk), bet siaip isvis mazai kada isbega lauk, todel tikiuosi kad ta nuotraukele buvo klaidinga......

tikiuosi ka nors supratai is mano rasliavos 4u.gif

O tai kas tas IVF'as??????????? g.gif
Atsakyti
apvaisinimas megintuvelyje
Atsakyti