QUOTE(karamelė @ 2005 09 12, 14:57)
Sveikos, merginos

As jau namie su trimis uzklijuotomis skylutemis

Operacija pavyko geriau, nei tikejausi, mano nestumas uzstrigo paciame kiausintakio gale, tai dideles intervencijos nereikejo, sake, kad tik nugnybe ir nelabai kas pasizeide, tai turiu vilties, kad dideliu saaugu nesusidarys

grizau su dideliu pasiryzimu daryti visus reikiamus tyrimus, tik nelabai zinau nuo ko pradeti, reikia ir vyrui, ir man issitirti, gal galite patarti nuo ko pradeti, ar eiti kur privaciai pvz. "Vaisingumo klinika", kur jus kreipetes siuo klausimu?
Gydytoja sake, kad itakos gali tureti ir spermatozoidu judrumas??? Gal??? neturiu jokios nuomones siuo klausimu. O siaip esu dideliame pakilime viska gyvenime keisti - gyvenama vieta, darba (gal kas Klaipedoje ieskote geru darbuotoju???

). Tikrai stengsiuosi neliudeti!!!! Labai aciu, kad mane palaikete, smagu grizti i suprantanciu zmoniu buri
labukas,
Mano antrasis negimdinis buvo taip pat issiliejes is kiausintakio, tai taip pat dziaugiausi, kad kiausintakio neliete
kaip jau ir rasiau, pavartok Wobenzym, jie nuo saaugu profilaktikos, malsina uzdegimus, greitina gyjima ir siap labai geras dalykas, tik kiek brangokas
O kur tave operavo, kokia gydytoja?
Ka rekomendavo, kaip komentavo, kokias perspektyvas numate?