QUOTE(tikiu @ 2007 03 23, 08:21)
Labas, Darviena,
Aš taip pat skaičiau, kad dėlės gydo ginekologines problemas, bet būtent apie kiaušintakius nieko negaliu pasakyti

. Galima apie tai pasikonsultuoti su ta gydytoja, kuri gydo dėlėmis, bet manau, kad ji sakys: "oi padeda ir dar kaip padeda

" Tai vat, gali susibalamūtinti ir sukišti pinigus, nes kiek girdėjau gydymas dėlėmis nėra pigus, reikia keliatos seancų. o dar kai pagalvoju apie riziką užsikrėsti per kraują, tai kažkaip nelabai pasidaro man priimtinas toks gydymas

, bet čia tik mano asmeninė nuomonė. Žinau, kad žmonės gydosi, netgi mano vienas bendradarbis bandė taip pagerinti kažkurio organo veiklą, reikės net paklausi ar jautė kokį poveikį po gydymo
Sėkmės tau mergyt
Jo, as kalbejau ir su gydytoja. Ji garantiju jokiu, asiku, neduoda. Ji tik paaiškino, kad dėlės valo kraują, suaktyviną organų veiklą, kovą prieš ligas. Sąaugoms ir randams, sakė, poveikis yra, jie sumažėja arba visai išnyksta. Dėl kiaušintakių, tai konkrečios patirties neturi, bet sakė yra atvejų, kai nevaisingumo problemų turėjusios moterys po gydymo pastoja ir pagimdo (konkrečių nevaisingumo bėdų neminėjo).
Mano atveju (aš taip galvoju), nieko neprarasčiau (bet kokių atveju išsivalyčiau organizmą nuo toksinų pvz.), o gal ir stebuklą priartinčiau
P.S. kursas kiek domėjausi kainuotų ~600 Lt
Ačiū už bet kokius komentarus, merginos