Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių nepraeinamumas

QUOTE(vredna @ 2007 03 22, 14:17)
Pirmą kart girdžiu. kad kraujui gerai dėlės tai žinau, bet kad sąaugas naikintu...  g.gif

ten rase, kad kokybiskas kraujas itakoja kokybiskesne organizmo veikla..
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 03 22, 14:18)
ten rase, kad kokybiskas kraujas itakoja kokybiskesne organizmo veikla..

Labas, Darviena,

Aš taip pat skaičiau, kad dėlės gydo ginekologines problemas, bet būtent apie kiaušintakius nieko negaliu pasakyti g.gif . Galima apie tai pasikonsultuoti su ta gydytoja, kuri gydo dėlėmis, bet manau, kad ji sakys: "oi padeda ir dar kaip padeda g.gif " Tai vat, gali susibalamūtinti ir sukišti pinigus, nes kiek girdėjau gydymas dėlėmis nėra pigus, reikia keliatos seancų. o dar kai pagalvoju apie riziką užsikrėsti per kraują, tai kažkaip nelabai pasidaro man priimtinas toks gydymas unsure.gif , bet čia tik mano asmeninė nuomonė. Žinau, kad žmonės gydosi, netgi mano vienas bendradarbis bandė taip pagerinti kažkurio organo veiklą, reikės net paklausi ar jautė kokį poveikį po gydymo g.gif
Sėkmės tau mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 03 23, 08:21)
Labas, Darviena,

Aš taip pat skaičiau, kad dėlės gydo ginekologines problemas, bet būtent apie kiaušintakius nieko negaliu pasakyti  g.gif . Galima apie tai pasikonsultuoti su ta gydytoja, kuri gydo dėlėmis, bet manau, kad ji sakys: "oi padeda ir dar kaip padeda g.gif "  Tai vat, gali susibalamūtinti ir sukišti pinigus, nes kiek girdėjau gydymas dėlėmis nėra pigus, reikia keliatos seancų. o dar kai pagalvoju apie riziką užsikrėsti per kraują, tai kažkaip nelabai pasidaro man priimtinas toks gydymas  unsure.gif , bet čia tik mano asmeninė nuomonė. Žinau, kad žmonės gydosi, netgi mano vienas bendradarbis bandė taip pagerinti kažkurio organo veiklą, reikės net paklausi ar jautė kokį poveikį po gydymo g.gif
Sėkmės tau mergyt  4u.gif

Jo, as kalbejau ir su gydytoja. Ji garantiju jokiu, asiku, neduoda. Ji tik paaiškino, kad dėlės valo kraują, suaktyviną organų veiklą, kovą prieš ligas. Sąaugoms ir randams, sakė, poveikis yra, jie sumažėja arba visai išnyksta. Dėl kiaušintakių, tai konkrečios patirties neturi, bet sakė yra atvejų, kai nevaisingumo problemų turėjusios moterys po gydymo pastoja ir pagimdo (konkrečių nevaisingumo bėdų neminėjo).

Mano atveju (aš taip galvoju), nieko neprarasčiau (bet kokių atveju išsivalyčiau organizmą nuo toksinų pvz.), o gal ir stebuklą priartinčiau wub.gif

P.S. kursas kiek domėjausi kainuotų ~600 Lt

Ačiū už bet kokius komentarus, merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 23 kovo 2007 - 07:33
Padvėsčiau jei ant manęs uždėtų nors vieną tą šliužą feeeeee . Nu aišku jei labai reikėtų tai niekur nesidėčiau, bet prieš tai reikėtų arklišką dozę raminamų įkalt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 23, 11:42)
Padvėsčiau jei ant manęs uždėtų nors vieną tą šliužą feeeeee . Nu aišku jei labai reikėtų tai niekur nesidėčiau, bet prieš tai reikėtų arklišką dozę raminamų įkalt  blink.gif

ir aš jų baisiai bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėlės labai gerai ir sveika, tačiau užaugusių kiaušintakių tikrai nerekonstruos. Gal gerai su endometrioze, su kokiais funkciniais sutrikimais, gleivinės, stimuliavimo problemom, nes gerina kraujotaką, išvalo audinius ir organus nuo kenksmingų medžagų, bet sąaugos yra organinis pakitimas ir čia tik skalpelis gali ką padaryti.
Atsakyti
Vat vat, butu taip paprasta saaugas naikint tai cia visos su kiausintakiais isvalytais varinetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 03 23, 13:00)
Dėlės labai gerai ir sveika, tačiau užaugusių kiaušintakių tikrai nerekonstruos. Gal gerai su endometrioze, su kokiais funkciniais sutrikimais, gleivinės, stimuliavimo problemom, nes gerina kraujotaką, išvalo audinius ir organus nuo kenksmingų medžagų, bet sąaugos yra organinis pakitimas ir čia tik skalpelis gali ką padaryti.

nu jo, pritariu ... bet gal nepakenks g.gif , siaip bendrai profilaktikai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 03 23, 13:21)
nu jo, pritariu ... bet gal nepakenks  g.gif , siaip bendrai profilaktikai cool.gif

tikrai nepakenks wub.gif
Atsakyti
Pakalbėjau su bendradarbiu apie dėles, tai jis sakė kažkokį rankos nervo uždegimą gydėsi, vienas seansas 60 Lt. reikia 10 procedūrų. Kartu jis naudojo ir akupunktūrą. Kaip supratau į šias procedūras jis nuėjo tik keliatą kartų, bet sakė po dviejų svaičių skausmas praėjo ir daugiau neatsinaujino. Tai matyt kažkoks poveikis buvo.
Atsakyti
O jei kiaušintakis nepraeinamas, ar yra kokie pojūčiai? Gal skauda toje pusėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 04 09, 21:57)
O jei kiaušintakis nepraeinamas, ar yra kokie pojūčiai? Gal skauda toje pusėje  g.gif

Man nebuvo jooookiu pojuciu, isskyrus atkaklu nepastojima ir su iskeltom kojom po smileysex.gif, pakeltu uzpakaliuku, gulejimu ant pagalveliu po smileysex.gif... Po "darbo" atlikus ovuliacijos testus...
Zodziu, kol nepadare laparoskopijos - nemate.
Paskui dar dareme gimdos nuotrauka - ar vel saaugos nesusidare. Dariausi fizioterapija - lidaze tepdavo ant pilvuko ir su elektros sroves pagalba ivedinedavo pro oda i pilvapleves ertme. Skauda... verysad.gif , po 5 proceduru skaudedavo nebe taip... O po pirmuju - kaip pries menesines.
Dar geriau Phlogenzym kursa. Iskart po operacijos.
Lidaze uzsisakinejau, kad atveztu is Baltarusijos - Lietuvoje jos nera.
Atsakyti