QUOTE(RositaK @ 2009 10 21, 14:39)
sveikos

kreipiuosi i tas merginas, kurios turi/turejo kiausintakius su saktosalpingsu/hidrosalpingsu - ar daug tokiu yra? ar gydytojai rekomendavo pasalinti pacius kiausintakius idant pavyktu pastoti IVF? ar imanoma pasalinti hidrosalpingsa nepasalinus kiausintakiu? koks to efektingumas?
pries kelias savaites pasidariau laparoskopija, kuri reziumavo visa musu gydyma su trimis IVF pries tai - nefunkcionalus kiausintakiai su hidrosalpingsu

kiek esu girdejusi, hidrosalpingsa reikia pasalinti, nes jis isplauna embrionus is gimdos... Baisu save sterilizuot su visam, bet kartu baisu ir ketvita kart iskesti IVF nesekme...
Viktoriuk, pasidalink patirtimi
Labutis,
Man pries IVF pasalino viena kiausintaki su hidrosalpingu,gydytoja atsiklause ar tikrai salinti ta kiausintaki,kadangi bijojau del nesekmes,o mano vienas kelias tik taip pastoti,sutikau,ir nesigailiu nes mums pavyko

O tau viena kiausintaki siulo salinti ar abu ?
Aisku sunku susitaikyti su tuo salinimu,bet as gydytoja labai pasitikejau ir jaigu man tas kiausintakis trugdo pastoti tai kam jis man reikalingas,su tokiomis mintimis ir ryzausi salinti,na dar viena nei sioki,nei toki kiausintaki turiu

tai kazkaip ramiau jauciuosi