Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių nepraeinamumas

QUOTE(akilezna @ 2009 08 20, 23:49)
jo mano irgi uzake buvo gal del to ir skauda labiau per GN g.gif o lapar. metu man kiek galejo viena sutvarke o kita nepavyko ir buvau pastojusi su vienu, o tau pataise du taigi sansu daug, manau bandykit, turi pavykt  mirksiukas.gif

Bijau ka ir svajoti unsure.gif bet labai dekoju uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
man per laparaskopija isvis nieko nepavyko padaryti. O po jos jau antra leliu nesioju wub.gif

taip kad nenukabinkit nosiu ir nepraraskit vilties friends.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 08 21, 10:00)
man per laparaskopija isvis nieko nepavyko padaryti. O po jos jau antra leliu nesioju  wub.gif
taip kad nenukabinkit nosiu ir nepraraskit vilties  friends.gif

murmur kaip dziugu ziuret i tavo liniuote wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 08 21, 10:00)
man per laparaskopija isvis nieko nepavyko padaryti. O po jos jau antra leliu nesioju  wub.gif

taip kad nenukabinkit nosiu ir nepraraskit vilties  friends.gif

Labai dziaugiuosi uz tave 4u.gif Matyt vis tik buna stebuklu wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif
kreipiuosi i tas merginas, kurios turi/turejo kiausintakius su saktosalpingsu/hidrosalpingsu - ar daug tokiu yra? ar gydytojai rekomendavo pasalinti pacius kiausintakius idant pavyktu pastoti IVF? ar imanoma pasalinti hidrosalpingsa nepasalinus kiausintakiu? koks to efektingumas?
pries kelias savaites pasidariau laparoskopija, kuri reziumavo visa musu gydyma su trimis IVF pries tai - nefunkcionalus kiausintakiai su hidrosalpingsu unsure.gif kiek esu girdejusi, hidrosalpingsa reikia pasalinti, nes jis isplauna embrionus is gimdos... Baisu save sterilizuot su visam, bet kartu baisu ir ketvita kart iskesti IVF nesekme...
Viktoriuk, pasidalink patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 10 21, 14:39)
sveikos wink.gif
kreipiuosi i tas merginas, kurios turi/turejo kiausintakius su saktosalpingsu/hidrosalpingsu - ar daug tokiu yra? ar gydytojai rekomendavo pasalinti pacius kiausintakius idant pavyktu pastoti IVF? ar imanoma pasalinti hidrosalpingsa nepasalinus kiausintakiu? koks to efektingumas?
pries kelias savaites pasidariau laparoskopija, kuri reziumavo visa musu gydyma su trimis IVF pries tai - nefunkcionalus kiausintakiai su hidrosalpingsu  unsure.gif kiek esu girdejusi, hidrosalpingsa reikia pasalinti, nes jis isplauna embrionus is gimdos... Baisu save sterilizuot su visam, bet kartu baisu ir ketvita kart iskesti IVF nesekme...
Viktoriuk, pasidalink patirtimi  4u.gif

Labutis,
Man pries IVF pasalino viena kiausintaki su hidrosalpingu,gydytoja atsiklause ar tikrai salinti ta kiausintaki,kadangi bijojau del nesekmes,o mano vienas kelias tik taip pastoti,sutikau,ir nesigailiu nes mums pavyko smile.gif
O tau viena kiausintaki siulo salinti ar abu ?
Aisku sunku susitaikyti su tuo salinimu,bet as gydytoja labai pasitikejau ir jaigu man tas kiausintakis trugdo pastoti tai kam jis man reikalingas,su tokiomis mintimis ir ryzausi salinti,na dar viena nei sioki,nei toki kiausintaki turiu biggrin.gif tai kazkaip ramiau jauciuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 21 spalio 2009 - 15:01
QUOTE(Dzesika @ 2009 10 21, 15:53)
Labutis,
Man pries IVF pasalino viena kiausintaki su hidrosalpingu,gydytoja atsiklause ar tikrai salinti ta kiausintaki,kadangi bijojau del nesekmes,o mano vienas kelias tik taip pastoti,sutikau,ir nesigailiu nes mums pavyko smile.gif
O tau viena kiausintaki siulo salinti ar abu ?
Aisku sunku susitaikyti su tuo salinimu,bet as gydytoja labai pasitikejau ir jaigu man tas kiausintakis trugdo pastoti tai kam jis man reikalingas,su tokiomis mintimis ir ryzausi salinti,na dar viena  nei sioki,nei toki kiausintaki turiu biggrin.gif tai kazkaip ramiau jauciuosi rolleyes.gif

o jums pavyko pastot iskart pasalinus kiausintaki? ar pries tai turejot IVF?
taip, man abejuose yra hidrosalpingsas unsure.gif
embrionu isplovimas buvo pagrindinis argumentas salinti kiausintakius? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 21 spalio 2009 - 19:22
QUOTE(RositaK @ 2009 10 21, 20:17)
o jums pavyko pastot iskart pasalinus kiausintaki? ar pries tai turejot IVF?
taip, man abejuose yra hidrosalpingsas  unsure.gif
embrionu isplovimas buvo pagrindinis argumentas salinti kiausintakius?  4u.gif

Pasalino pries pirma(sekminga)IVF pries tai turejau nesekmingas 3 paprastas stimuliacijas smile.gif
Atsakyti
Laba, esu visiska naujoke sioje temoje, todel norejau paklausti koki gi yra kiausinntakiu nepraeinamumo simptomai? Ir kokiu budu tai galima istirti? Tos laparoskopijos ir gimdos nuotraukos budu? Nors abu terminai man nieko nesako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2009 10 26, 11:16)
Laba, esu visiska naujoke sioje temoje, todel norejau paklausti koki gi yra kiausinntakiu nepraeinamumo simptomai? Ir kokiu budu tai galima istirti? Tos laparoskopijos ir gimdos nuotraukos budu? Nors abu terminai man nieko nesako  lotuliukas.gif

galiu pasakyti tik, jog kaip ir jokiu kiausintakiu nefunkcionavimo simptomu nejauciau, apart gal ''kaitinima'' ties juosmeniu nugerineje puseje, jei tai isvis simptomas...
o geriausiai istirti yra laparoskopijos metu - tai operacija, kurios metu nustatoma gimdos bei jos priedu isorine busena, stovis 4u.gif gimdos nuotrauka nera tokia informatyvi, nes vyksta be narkozes, ko pasekoje daznai uzspazmuoja kiausintakius ir nesimato realios ju busenos. kitavertus, laparoskopija yra intervencija, bet jei jau susidurete su nevaisingumu (gydotes ar ilgai nepastojat), tuomet rekomenduociau iskart laparoskopija. kokia jusu seimos patirtis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2009 10 26, 11:16)
Laba, esu visiska naujoke sioje temoje, todel norejau paklausti koki gi yra kiausinntakiu nepraeinamumo simptomai? Ir kokiu budu tai galima istirti? Tos laparoskopijos ir gimdos nuotraukos budu? Nors abu terminai man nieko nesako  lotuliukas.gif

Simptomai - man nuolat paskaudėdavo pilvo apačioje dešinę pusę.Laparoskopijos metu paaiškėjo, kad būtent dešinys kiaušintakis yra užakęs. verysad.gif Turbūt pražiopsojau uždegimą. g.gif Tokia mano patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 10 26, 14:57)
Simptomai - man nuolat paskaudėdavo pilvo apačioje dešinę pusę.Laparoskopijos metu paaiškėjo, kad būtent dešinys kiaušintakis yra užakęs. verysad.gif  Turbūt pražiopsojau uždegimą. g.gif  Tokia mano patirtis.

pas mane tas pats su kaire puse buvo. Uždegimo nepražiopsojau, bet mūsų daktarai laaaaabai jau ilgai ieškojo maudimo priežąsties doh.gif Vis nurašinėdavo žarnynui doh.gif
Atsakyti